reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
witaj - my to leb w leb bedziemy szly:-):-):-)witam jestem w piątym tygodniu i mam termin na 1luty jestem szczęsliwa bo to po kilu miesiącach starania sie! jestem teraz przeziąbiona , wiec siedzę w domku i kuruję sie domowymi sposobami.pozdrawiam wszystkie przyszłe lutowe mamusie to tak na początek bo jestem tu nowa!
nie trac nadziei - kiedy masz termin @??Robiłam test jedna kreska:-( Znów pewnie trzeba bedzie probowac
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dopuki nie ma @ jest nadzieja!!!!
anka<3
Mam nadzieję...
MeKlaudia Miej nadzieję. Znam taki przypadek, że 2. kreseczka pojawiła się po 10 dniach po terminie spodziewanej miesiączki... nic nie jest oczywiste jeszcze, na początku ciąży też się ma bóle jakby miała miesiączka przyjść... Głowa do góry.
anula082 Wielkie gratulacje!!
Jutro już idę do lekarza na usg i konsultacje. Ostatnio się czułam bardziej osłabiona i trochę mnie piekło przy oddawaniu moczu. Zrobiłam badania ogólne- OB, mocz, morfologia, biochemia.. Kilka podpunktów jest ponad normę i idę to skontaktować z moim lekarzem , bo już się martwię;( mam nadzieję, że nie będę musiała opuszczać Was i będzie wszystko dobrze.
anula082 Wielkie gratulacje!!
Jutro już idę do lekarza na usg i konsultacje. Ostatnio się czułam bardziej osłabiona i trochę mnie piekło przy oddawaniu moczu. Zrobiłam badania ogólne- OB, mocz, morfologia, biochemia.. Kilka podpunktów jest ponad normę i idę to skontaktować z moim lekarzem , bo już się martwię;( mam nadzieję, że nie będę musiała opuszczać Was i będzie wszystko dobrze.
reklama