reklama
vvictoria
11.06...........02.10:)))
witam nowe dziewczyny co tam u was kiedy planujecie wizyty u gin.
Ja dzis tylko chodze i ziewam corcia nie dała pospac w dzien i normalnie ledwo na oczy patrez ale jeszcze tylko 1h i idziemy spać:-)
Ja dzis tylko chodze i ziewam corcia nie dała pospac w dzien i normalnie ledwo na oczy patrez ale jeszcze tylko 1h i idziemy spać:-)
vvictoria
tak sie zastanawiam kiedy Luty bedzie w podforach
vvictoria
a na kiedy masz termin @? ja robiłam Quick Vue i wyszedł pozytywny cztery dni przed@ ale fakto jest taki ze nie wsztstkie maja wysokie hcg i czasem wychodzi dopiero w terminie @.... w kazdym razie trzymam kciukiMi niestety wyszedł negatywny test Łudze sie tylko tym że za wczesnie zrobiony.. 4 powinnam dostac @ wiec sie okaze..
daga.p.
Fanka BB :)
Hej lutóweczki!:-)
Czarodziejka - dzięki. Jasiek ma 15 miesięcy. Planowalismy drugie dopiero w przyszłym roku jak młody pójdzie do przedszkola ale cóż...
Gosiak84 - super!
Julisia - Hello!
Wictoria - ja miałam dopiero dzisiaj dostać @ więc nie ma pośpiechu. Zamierzam pójść do gina dopiero w okolicach 20.06. Poprzednio byłam bardzo przewrażliwiona po stracie i poleciałam szybko. Dzieki temu miałam schizy, że ciąża pozamaciczna - bo zarodka jeszcze niebyło widać na usg dowcipnym...A w jakim córcia jest wieku?
MeKlaudia- trzymam kciuki.
Pozdrawiam wszystkie babeczzki
Czarodziejka - dzięki. Jasiek ma 15 miesięcy. Planowalismy drugie dopiero w przyszłym roku jak młody pójdzie do przedszkola ale cóż...
Gosiak84 - super!
Julisia - Hello!
Wictoria - ja miałam dopiero dzisiaj dostać @ więc nie ma pośpiechu. Zamierzam pójść do gina dopiero w okolicach 20.06. Poprzednio byłam bardzo przewrażliwiona po stracie i poleciałam szybko. Dzieki temu miałam schizy, że ciąża pozamaciczna - bo zarodka jeszcze niebyło widać na usg dowcipnym...A w jakim córcia jest wieku?
MeKlaudia- trzymam kciuki.
Pozdrawiam wszystkie babeczzki
catedra
a na kiedy masz termin @? ja robiłam Quick Vue i wyszedł pozytywny cztery dni przed@ ale fakto jest taki ze nie wsztstkie maja wysokie hcg i czasem wychodzi dopiero w terminie @.... w kazdym razie trzymam kciuki
mi też ten test wyszedł na 5 dni przed
najnowsze badania mówią o tym, że wysokość hcg jest zależna od płci maluszka... ja miała kilka razy robioną betkę, aby sprawdzać czy dzidzia jest i zawsze miałam spooooro przekroczone normy (4 krotnie)... wtedy czytałam, że przy dziewczynkach jest tak wysoki poziom.... no i lekarz teraz daje się pociąć za to, że mam córcię
catedra
Kobietki drogie. Obliczałam sobie termin porodu wg reguły Naegelego. Termin porodu = data ostatniej miesiączki – 3 miesiące + 7 dni. Z tym, że ten cykl był 33dniowy,a miesiączkę miałam ostatnią 21.04. W suwaczkach mi wychodzi jak poniżej, że to jest 4tyg i 5 dni a od miesiączki 5 tyg 5 dni. W takim razie czym mam się sugerować?? I które obliczenia przyjąć za poprawne??
ja też tak mam... suwaczki liczą skończone tygodnie ciąży... ja mam skończone 20 tyg i leci teraz 21...
mi też ten test wyszedł na 5 dni przed
najnowsze badania mówią o tym, że wysokość hcg jest zależna od płci maluszka... ja miała kilka razy robioną betkę, aby sprawdzać czy dzidzia jest i zawsze miałam spooooro przekroczone normy (4 krotnie)... wtedy czytałam, że przy dziewczynkach jest tak wysoki poziom.... no i lekarz teraz daje się pociąć za to, że mam córcię
Coś w tym chyba jest ja z Marcelem robiłam test 2 dni po terminie miesiaczki i wyszła mi blada kreseczka:-)
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witajcie dziewczyny - mam nadzieje, ze bede z Wami przez nastepne 9 miesiecy. Wczoraj zrobilam test popoludniu i wyszly II - dzis powtorzony i tez II ale u gina nic jeszcze nie bylo widac...
Piersi bola, brzusio ok, pobolewa ale mysle, ze tak prawidlowo no i caly czas mnie mdli... Troche mialam problemow z zajsciem bo staralismy sie od wakacji i teraz po HSG nam sie udalo wreszcie. Mam nadzieje, ze za 2 - 3 tyg bedzie juz cos widac... Jutro ide zrobic beta hcg to sie okaze...
Aaa.. i termin w kalendarzu ciazowym wychodzi okolo 5 lutego...
Piersi bola, brzusio ok, pobolewa ale mysle, ze tak prawidlowo no i caly czas mnie mdli... Troche mialam problemow z zajsciem bo staralismy sie od wakacji i teraz po HSG nam sie udalo wreszcie. Mam nadzieje, ze za 2 - 3 tyg bedzie juz cos widac... Jutro ide zrobic beta hcg to sie okaze...
Aaa.. i termin w kalendarzu ciazowym wychodzi okolo 5 lutego...
reklama
Czarodziejka
Tez slyszalam o tej Becie podwyzszonej..ale są kobiety ktore mają w normie a mimo to mają coreczki Ja przy synku test robilam na drugi dzien po terminie spodziwanej@ i byl tak bladziuchny ze wydawalo mi sie ze mi sie w oczach mieni....
Catedra0- widze ze jestes z WawY masz jakiegos godnego polcenia gina?
Catedra0- widze ze jestes z WawY masz jakiegos godnego polcenia gina?
Ostatnia edycja: