reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Trochę mnie tu nie było... Widzę, że przybyło trochę "ciężarówek" :) Witam Was w naszym gronie i gratuluję;) Ja już nie mogę się doczekać wizyty u lekarza, która mam na 11.06..chyba pójdę wcześniej..I mam nadzieję, że będzie dobrze z maleństwem.

MeKlaudia Trzymam kciuki, żeby okazało się zafasolkowanie:)

reklama
Hej Dziewczyny! Podczytuje Was od samego poczatku bo mam cicha nadzieje ze ja równiez bede mamusia lutowa 2010. Poki co czekam choc coraz wiecej oznak wskazuje na odmienny stan ;) no i moj maz sie juz smieje ze na 100% jest w ciazy bo zachowuje sie identcznie jak w pierwszej ciazy :p Zobaczymy-mysle ze do piatku sytuacja sie wyjasni ale bardzo chcialabym zobaczyc 2 kreseczki i w pelni do Was dolaczyc.

Trzymam kciuki ze Was i Wasze fasolki :-)

Hej dziewczyny - mysle, ze tez moge do was dolaczyc... pn,wt,sr - II kreski na tescie a dzis beta Hcg - 711 z norma na 2-3 tc (pewnie od zaplodnienia)
Pozdrawiam wszystkie lutowe mamy - ja mam termin na 5 lutego i mam nadzieje dotrwac z wami do tej daty...:-):-):-)

Jak się cieszę z każdym dniem przybywają nam nowe mamusie:) Mam nadzieje, że w tym składzie dotrwamy do lutego 2010:)

Pytanko do Was kochane. Macie już jakieś dolegliwości ciążowe?? I jakie macie na nie sposoby??

Hej ciężaróweczki.

Z tego co widzę to jak narazie jestem z Was najkrócej w ciąży...:-)
Coś w tych betach jest bo poprzednio blady róż wyszedł mi dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce, a tym razem nawet do niej nie doczekałam bo już mi coś nie grało(oczywiście musiałam dzisiaj sprawdzić czy test się nie pomylił - no i krecha jest):-)...Może faktycznie będzie córcia???:szok:

Jutro się jednak będę umawaiała do lekarza bo az mnie kręci...

Gosia-gratulacje!!!

Luczynka-trzymam kciuki!

Właściwie to miewam już napady bezdechu i od czasu do czasu żołądek fika ale mój małżon twierdzi, że to chyba z przejęcia więc tak to traktuję. Nie jest jeszcze uciążliwie.;-)

Pozdrawiam

Ja raczej nie dołacze do was:( Brzuch boli jak na @.. cóż trzeba bedzie próbować znow...

To wcale nie oznacza ze nie jestes w ciazy :no: ja w tym miesiacu przezylam wszystko co mam przy @ kazdego miesiaca-bole podbrzusza, jajnikow, wysypka na twarzy i bol piersi i.... @ nie przyszla :-)

No i wczoraj wieczorem zobaczylam baaardzo bledziutką druga kreseczkę :tak::happy: Ale nie ciesze sie jeszcze tak do konca bo kilka miesiecy temu tez tak mialam, @ brak i blada kreska a pozniej sie okazalo ze @ przyszla bo to bylo jakies zapalenie :baffled: Tak wiec jutro rano musze powtorzyc test i wtedy dopiero bede sie cieszyła :-)

reklama
witam jestem w piątym tygodniu i mam termin na 1luty:) jestem szczęsliwa bo to po kilu miesiącach starania sie! jestem teraz przeziąbiona , wiec siedzę w domku i kuruję sie domowymi sposobami.pozdrawiam wszystkie przyszłe lutowe mamusie :)to tak na początek bo jestem tu nowa!

Do góry