Czarodziejka
Fanka BB :)
MeKlaudia- instynkty po prostu instynkty))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anka<3 Trzymam za ciebie kciuki żeby wszystko było dobrze i żebycie dotrawli do tego lutego :*
no to gratulacje :-):-):-)Właśnie zrobiłam drugi test i zobaczyłam już dwie wyraźne kreseczki
Dziewczyny! Czy Wy macie juz jakies objawy typowo ciazowe? Bo ja pierwszy test zrobilam z powodu tego ze od kilku dni mam okropne mdlosci Wiem ze to wczesnie i troche mnie to dziwi ale kazda ciaza jest inna wiec moze....
ciesze sie ogromnie - mam njadzieje, ze u mnie tez wszystko bedzie ok za tydzien na wizycie z usg...Byłam dzisiaj u lekarza:-) pochwalił mnie za ładne wyniki i dal termin porodu na 28 stycznia.. ale Kto wie czy to tak dokładnie wypadnie.. Nadal tu będę na forum z wami pisała i się cieszę ze już pęcherzy było widać na usg a do serduszka muszę poczekać.
rowniez gratuluje i ciesze sieHej babeczki.
Wczoraj robiłam 3 test bo aż nie chce mi się wierzyć. Oczywiście pozytywny.:-)
uda sie na pewno tylko troche cierpliwosci i zanim sie obejrzysz to zobaczysz dwie kreski na tescie....Tak bardzo bym chciała zeby sie udało i już było wiadomo.. Nie chce przechodzic znów rozczarowania i czekania.. No ale cóż tylko Bóg wie kiedy odpowiedni czas i kiedy ma je nam dac...