reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Cześć!
Ja też mam nadzieję że zostanę tutaj na dłużej. Robiłam 2 testy i wygląda na to że ok 11 lutego będzie dzidziuś:) Ale się cieszę!!!

reklama
Dzięki wielkie dziewczyny. Mam nadzieję że często będziecie zaglądać i coś pisać i jakoś w miarę szybko nam czas upłynie:) Razem zawsze raźniej:)

Anka <3 moje gratulacje ciesze sie twoim szczesciem:-) Pierwsza ciaze przywaznie sie przenosi wiec moze bedziesz i z lutego:) ja Marcela urodziłąm równy tydz po terminie, termin był na 21 czerwca a on urodził sie 28:) Oczywyście poród był wywoływany bo szkrabowi sie nie spieszyło a teraz jest taki mamisynek:-D

To druga ciąża.Pierwszą poroniłam w 6tc....:-(. Już się tak nastawiłam pozytywnie po dzisiejszym dniu i w ogóle na to, że już będzie dobrze w tej ciąży i nie chciałabym przeżyć rozczarowania.. Mam pytanie. Czy te pierwsze badania: cytoplazmoza, anty HCV itp tez wyniosły Was ponad 300zł?? Szok trochę, że za kilka badań aż tyle.A to dopiero początek.

Dzięki, że jesteście. Miło mi, że cieszycie się razem ze mną. Ja też trzymam mocno kciuki za każdą z Was osobno, żeby fasolinki rosły duże i zdrowe:)

Jasne.
W drugiej ciąży nie pisałam na forum bo bałam się na początku zapeszyć(po stracie człowiek taki głupi był), a później żałowałam. Ania wpisz się w luty 2010. Tam jest więcej dziewczyn. W kupie raźniej :D

dobrej nocki

Czesc Dziewczyny! I ja do was dolanczam z obliczen wychodzi mi termin na 12 luty :-) Moj pierwszy szkrab tez jest z lutego 29, i tez sie urodzil wczesniej mialam termin na 4 marzec. Wiec nie zawsze jest tak ze pierwsza ciaza jest dluzej. Test robilam dzisiaj rano ale zaraz jade kupic jeszcze jeden zeby sie upewnic.
Mam nadzieje ze zostane tu z wami do lutego :-) Do gina zadzwonie sie umuwic gdzies tak na 8-9 tydzien. Juz sie nie moge doczekac pierwszego usg \.
Gratulacje dla wszystkich mam lutowych 2010!

Cześć. Ja zrobiłam już dwa testy i wygląda na to że ok 10 lutego pojawi się dzidziuś:) Dopisuję się do Was i cieszę się jak głupia (mam nadzieję że nie za wcześnie)

Widzę, że jest nas coraz więcej-to dobrze :) Ciekawe kiedy będzie luty 2010 w podforach :confused:

MeKlaudia i jak tam dzisiaj? przyszła @?

reklama
Witam wszystkie lutowe mamy byłam wczoraj u ginekologa i wygląda na to że może do was dołącze, ponieważ na usg widać pęcherzyk który ma 10mm. Narazie jest jeszcze pusty ale na kolejna wizytę mam przjść za dwa tygodnie może wtedy bedzie już biło serducho :). Mam nadzieję że tym razem wszystko bedzie ok bo pół roku temu skończyło się poronieniem. Pozdrawiam

Do góry