reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

no i od 2 ponad godzin siedzę w szpitalu! W miedzyczasie widziała mnie polozna, wzięła siuski do analizy i posluchalysmy serduszka- bije przepieknie! Brzuszek i macice mam odpowiednio wielka jak na 20 tydzień ciąży. Teraz czekam na lekarza i szlag mnie trafia bo ju na dupsko usiedziec nie mogę tak
mnie boli i jeszcze ból pleców doszedł. Pytalam sie jak dlugo musze czekac a oni mi na to ze jak lekarz przyjdzie to bedzie !

reklama
Cześć Dziewczynki :D
Właśnie wróciłam z grzybków no nie mogłam sobie odmówić małego spacerku po lesie mimo tych opinii o kleszczach. Mieszkam prawie w lesie więc jak by miał mnie jakiś dopaść to bez różnicy czy na obrzeżu lasu czy głębiej :-p A teraz idę coś wyczarować z tych grzybków na obiadek :p I chyba nigdy nie nadrobię tego co pisałyście :-(

No to gratuluje zbiorów! Fajnie, że wycieczka po lesie sie udała... :)

no i od 2 ponad godzin siedzę w szpitalu! W miedzyczasie widziała mnie polozna, wzięła siuski do analizy i posluchalysmy serduszka- bije przepieknie! Brzuszek i macice mam odpowiednio wielka jak na 20 tydzień ciąży. Teraz czekam na lekarza i szlag mnie trafia bo ju na dupsko usiedziec nie mogę tak
mnie boli i jeszcze ból pleców doszedł. Pytalam sie jak dlugo musze czekac a oni mi na to ze jak lekarz przyjdzie to bedzie !

3maj sie cieplutko i bądź cierpliwa. Niestety u nas NFZ nie szanuje pacjentów! Daj nam znać jak już będzie po wszystkim!

Ja tym czasem na poważnie już idę się uczyć........ Muszę się uczyć.....
Ale pierwsze coś zjem :D

Cześć Dziewczynki :D
Właśnie wróciłam z grzybków no nie mogłam sobie odmówić małego spacerku po lesie mimo tych opinii o kleszczach. Mieszkam prawie w lesie więc jak by miał mnie jakiś dopaść to bez różnicy czy na obrzeżu lasu czy głębiej :-p A teraz idę coś wyczarować z tych grzybków na obiadek :p I chyba nigdy nie nadrobię tego co pisałyście :-(
Ojj ja chyba też się lada poranek wybiorę na te grzybki, a też lada moment będę mieszkać prawie w lesie więc mam taką samą teorię do tych kleszczy jak ty Kochana:tak:A dużo nazbieraliście?:-D

No tak...lekarza mają wszystko i wszystkich w tyłku i przychodzą o której im pasuje. U nas jest tak samo USG małam na 15:00 a zjawił się o 16:30!:crazy: Wielki Pan usgownik!:-( A te krzesła to prawda są niewygodne twarde i śliskie! Mogliby chociaż trochę o nas pomyśleć...

Kochaniutkie ja spadam bo mam na 15 do szkoły a jeszcze chciałam odwiedzić pasaż handlowy, tam fajne tuniki widziałam, więc do wieczorka ale tego pózniejszego bo jak wrócę, to migiem na Brzydulę, potem na Pierwszą Miłość, następnie Na Wspólnej i M jak miłośćBuziaki

heh a ja od miesiąca powinnam pisać mgr.. gdzie tam! w czerwcu powinnam oddać i się obronić :D ale teraz napiszę bo mam przedłużony termin do końca X...

aaaaaaa zapomnialam sie pochwalić, że od ok 24 godzin nie było krwawienia :tak::tak::tak: juuuuuuuuuuupi chyba wszystko wraca do normy:laugh2::laugh2::laugh2:

heh a ja od miesiąca powinnam pisać mgr.. gdzie tam! w czerwcu powinnam oddać i się obronić :D ale teraz napiszę bo mam przedłużony termin do końca X...

aaaaaaa zapomnialam sie pochwalić, że od ok 24 godzin nie było krwawienia :tak::tak::tak: juuuuuuuuuuupi chyba wszystko wraca do normy:laugh2::laugh2::laugh2:
To super!!!!:-D Wracasz do formy:-D

No tak...lekarza mają wszystko i wszystkich w tyłku i przychodzą o której im pasuje. U nas jest tak samo USG małam na 15:00 a zjawił się o 16:30!:crazy: Wielki Pan usgownik!:-( A te krzesła to prawda są niewygodne twarde i śliskie! Mogliby chociaż trochę o nas pomyśleć...

Kurczę z tymi lekarzami to tak jest:wściekła/y: dziś byłam u dentysty...przyjmował teoretycznie od 8, ale oczywiście przyszedł dopiero chyba o 8:45, ale na szczęście byłam pierwsza i szybciutko mi sprawdził co tam jest do zrobienia:-D no, ale zawsze trzeba się naczekać:szok: a u ginka jest tak, że co prawda chyba jako jedyny lekarz przychodzi zawsze punktualnie:-) przed 18 jest już w gabinecie i punkt 18 zaczyna przyjmować, ale za to, żeby być pierwszym to trzeba być tam już ok. 16:30, bo taka tam jest zawsze kolejka, że jak się przyjedzie o 18 to już co najmniej 10 osób w kolejce:szok:

reklama

No to gratuluje zbiorów! Fajnie, że wycieczka po lesie sie udała... :)

Ja tym czasem na poważnie już idę się uczyć........ Muszę się uczyć.....
Ale pierwsze coś zjem :D
No akumulatory po takim dotlenieniu sie naladowane :D Miłej nauki Kochana :tak: i Smacznego! :-)
Ojj ja chyba też się lada poranek wybiorę na te grzybki, a też lada moment będę mieszkać prawie w lesie więc mam taką samą teorię do tych kleszczy jak ty Kochana:tak:A dużo nazbieraliście?:-D
.
Byłam z Rodzicami ja w sumie tylko spacerowałam ale uzbierałam tyle co do ususzenia na słoik i na obiadek a reszte zawieźliśmy do skupu i dostaliśmy ponad 80 zł :szok:

Do góry