reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja też nie mam pomysłu ... a zauważyłam że jak nie zrobie tego na co mam ochote to choćbym zjadła i 3 talerze to sie nie najem ...Ale mam pomysł !!! Zrobie porządki w szafkach kuchennych to sie zobaczy co mamy :D:D:D Ostatnio mam okrutne smaki na grzybowe dobroci ... zupcia borowikowa ostatnio ścięła mnie z nóg , taka była pyszna ... śmietanka podbielona ... mmm ... nic ide może coś wymyślę ..

reklama
Wróciliśmy,
Mąż odwiózł mnie do domu a sam pojechał z powrotem do pracy...

Co do wózka, to po oględzinach męskim okiem, odkręcaniu kółek, odczepianiu gondoli stwierdził, że większej tandety wartej prawie 2000zł nie widział!
Zdecydowanie bardziej podoba się mu wózek Espiro GT (pod względem konstrukcyjnym) - ma dojechać w tym kolorze co chcemy w środę, więc pewnie w czwartek tam znów się wybierzemy!
Więc to relacja z wyjazdu do Czechowic.

Anisen świetnie, że niedziela była udana!

Co do picia, to ja też dużo piję, ale od początku ciąży nie miałam mierzonego cukru! (chyba?!) Jak to jest zapisywane?! Bo mam ostatnie wyniki przed sobą i ja nic z tego nie wiem! Jak się medycznie nazywa cukier?

A mama mi mówiła, że medycyna jest ciekawą dziedziną to jej nie słuchałam hehe!

Kaasiorek 3maj się dzielnie! Wszystko już będzie dobrze!

Tygrynka 3mam kciuki, aby kupno mieszkanka się udało! I oby było jak z marzeń - ciasne ale własne!

Spadam się uczyć.... Ale będę tu zaglądać!
Buziakii!

Był jeszcze temat spania..... więc, ja śpię dobrze! Nawet rewelacyjnie. Budzę się czasami coś przekąsić (ciastko, czekoladkę...) lub wysikać (minimum 1 raz na noc, zazwyczaj 2 razy ..) Ale generalnie nie mogę narzekać....

Wróciliśmy,
Mąż odwiózł mnie do domu a sam pojechał z powrotem do pracy...

Co do wózka, to po oględzinach męskim okiem, odkręcaniu kółek, odczepianiu gondoli stwierdził, że większej tandety wartej prawie 2000zł nie widział!
Zdecydowanie bardziej podoba się mu wózek Espiro GT (pod względem konstrukcyjnym) - ma dojechać w tym kolorze co chcemy w środę, więc pewnie w czwartek tam znów się wybierzemy!
Więc to relacja z wyjazdu do Czechowic...
Facet to facet zawsze doradzi;-) No prawie zawsze:-D

No jo, faceci to zawsze muszą mieć swoje...INNE zdanie, no ale co zrobić. Ja też dzisiaj po powrocie ze szkoły muszę zanurkować w świat geografii. Elektrownie i wszystko z nimi związane czekają mnie do wykucia się, szok.

No jo, faceci to zawsze muszą mieć swoje...INNE zdanie, no ale co zrobić. Ja też dzisiaj po powrocie ze szkoły muszę zanurkować w świat geografii. Elektrownie i wszystko z nimi związane czekają mnie do wykucia się, szok.

W tym przypadku muszę zdać się na męskie zdanie, bo ja się w tych sprawach nie znam.... A zaś chcę kupić coś porządnego...
Ja mogę stwierdzić czy mi się podoba kolor czy nie hehe :-)

A co do nauki, to lutowe mamy będą miały mądre dzieci, skoro w ciąży każda z nas się doszkala czy coś w tym stylu hehe

Dokładnie, same profesorki nam się urodzą:) No tak my kobitki to większą uwagę zwracamy na kolor, wielkość i ogólny "wygląd w oku" czyli zewnetrzny a faceci zabierają się za kółka śrubki i szybkość napędu kółek

Dokładnie, same profesorki nam się urodzą:) No tak my kobitki to większą uwagę zwracamy na kolor, wielkość i ogólny "wygląd w oku" czyli zewnetrzny a faceci zabierają się za kółka śrubki i szybkość napędu kółek
O właśnie, świetnie to ujęłaś!
Faceci lubią się wgłębiać w temat.... W sumie do tego się przydają ! heheheheeee

O właśnie, świetnie to ujęłaś!
Faceci lubią się wgłębiać w temat.... W sumie do tego się przydają ! heheheheeee

No fakt, czasem też do innych rzeczy ale tylko czasem:sorry::-D No żartuuuję:-D Mój to ma taki charakter, że jak coś się zepsuje, to nie odpuści, dopóki nie naprawi! Ostatnio w samochodzie rozwaliły się diody, które popodłączał na podwozie samochodu:eek::-D Dotrwał i naprawił:confused2:
Siedział pod tym samochodem chyba ze 4 godziny a ja tylko nadsłuchiwałam kiedy usłyszę " ******** nie robię "

reklama
Cześć Dziewczynki :D
Właśnie wróciłam z grzybków no nie mogłam sobie odmówić małego spacerku po lesie mimo tych opinii o kleszczach. Mieszkam prawie w lesie więc jak by miał mnie jakiś dopaść to bez różnicy czy na obrzeżu lasu czy głębiej :-p A teraz idę coś wyczarować z tych grzybków na obiadek :p I chyba nigdy nie nadrobię tego co pisałyście :-(

Do góry