reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

wystałam się dziś w przychodni przyszpitalnej... 3 godziny na wizytę... ale dzięki temu zaoszczędziłam ... 580zł ... bo lekarz był przychodniany, bardzo fajny, ciepły, miły, zrobili usg, zbadali, wymierzyli, zapisali do programu "Zdrowie, Mama i Ja" (czyli tyyyyle badań... za darmo! :)), pobrali krew i inne ciecze ;) u mojego lekarza prywatnie, komplet takich badań to kupa forsy...

jestem strasznie zadowolona ze zmiany lekarza i ...że w końcu znalazłam szpital, w którym chcę urodzić :D

reklama
Nie wrzucę teraz fotek bo mój M zabrał aparat... :-( jutro wstawię - zresztą na nich prawie nic nie widać :-( A dobra wiadomość jest taka że od miesiąca mam na plusie tylko 1 kg :-D

Rechotku jak się położysz na wznak i zrobi Ci się słabo to znaczy że już nie powinnaś się tak kłaść. Chodzi o to że duża dzidzia naciska na jakąś aortę i mdleją kończyny albo robi się słabo.

Anisen uważaj na siebie. Odpoczywaj i się nie stresuj.

shingle super że wszytko ok a spagethi super pomysł tez już za mna chodzi:tak:

moje samopoczucie dzisiaj jest ciężkie do tego nie moge się wyrwać z pracy bo mamy właśnie taką zadymę że szok
strasznie mnie boli na dole z prawej strony brzuszka:-( miałyście coś takiego?

Julisia, a to nie z powodu nerwów, że taka zadyma w pracy? albo może maluszek się tak ułożył, że przygniata nie to co trzeba i boli.. możesz się przejść po korytarzu?

Czesc dziewczynki wpadlam na chwile podejrzec co u was.
W piatek wieczorem trafilam do szpitala z zapaleniem pecherza co spowodowalo infekcje nerek do ktorych nie moglam sie dotknac a przy oddawaniu moczu bardzo mnie bolalo,nie zycze nikomu tego bolu.Po zdiagnozowaniu zostalam przetransportowana karetka do innego szpitala bo w tym do ktorego sie zglosilam nie bylo poloznictwa nic nie mowie ile naczekalam sie na karetke,do szpitala zostalam przyjeta o 3:30 w nocy,ale opieka byla bardzo dobra,ale przez infekcje podniosl mi sie puls co u ciezarnych poinno wynosic nie wiecej niz 90 a ja mialam 131 wiec o wiele za duzo.
Ale sie ciesze ze juz nie bola mnie nerki i od jakis 20 minut jestem juz w domku,zaraz ide pod prysznic bo w szpitalu wiecie jak to jest :-)
Mam nadzieje ze u was w porzadku,jak mi sie uda to pozniej wpadne poczytac:-D:-D

Znam 3 położne stamtąd a poza tym mój prywatny ginek tam jest. No i opinie ma dobre ten szpital. W sierpniu rodziła tam i bardzo sobie chwaliła opiekę i warunki :-)

reklama
Julisia może to przez te nerwy taki ból... Nie stresuj się kobito.

Edyta cieszę się że już jesteś w domku. Odpoczywaj sobie :-D

Julisia, a to nie z powodu nerwów, że taka zadyma w pracy? albo może maluszek się tak ułożył, że przygniata nie to co trzeba i boli.. możesz się przejść po korytarzu?

dzieki za troskę! nerwów nie mam tylko baaardzo dużo pracy, chodzę co jakiś czas a nawet się położyłam na chwilkę, ale nic z tego, od rana mam taki ból i nic nie przechodzi może w domu kąpiel pomoże? no jeszcze jakieś 2godzin i się zmywam najwyżej z domu jeszcze popracuję!

Do góry