reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Patrycja z tego co wiem okna nowe, wstawione w tamtym roku. Balkon pewnie nie ocieplony. W mieszkaniu trzeba zrobic remont łazienki i kuchni i odmalować pokoje. Nie wiem jeszcze jak wygladaja podłogi bo ciezko mi sie gadało z pośredniczką. Zobaczymy jak pójdziemy jutro.
Wiec chyba je odpuścimy. To ma być mieszkanie w którym będziemy mieszkac 2 lata a potem albo kolejne 5 lat do czasu wybudowania domu albo wynając. Wiec zalezy nam na dobrej lokalizacji i tym by poxniej miało wartość.
Rozumiem:sorry: najlepiej będzie jak pójdziecie, zobaczycie w jakim stanie to wszystko jest i przekalkulujcie ile Was w sumie to wyniesie, bo to też jest ważne:sorry:

reklama
Ja tez mieszkam w bloku, na parterze, aż tak stary znowu to on nie jest, jeden, z postawionych na ostatnim miejscu, pamiętam, jak dokańczali budowę bloku obok bo wtedy (miałam ze 2-3 latka) zanosiłam z mamą bułki mojemu wujkowi bo on tam m.in zajmował się dokańczaniem. W zimę to u nas jest chłodno to fakt, na szczęście okna plastikowe to trochę pomaga bo nie wyobrażam sobie tych starych okien, to tak, jakby okno miało lufcik. U mnie sąsiedzi mają MANIĘ OTWIERANIA drzwi od dworu. Nawet w zimę! Bo tych na górze nie stać na dorobienie klucza za 2 zł( najważniejsze, że BMW musi stać pod klatką i nie ma jak wyjść )! A ja się zawsze wkurwi*m i jak wchodzimy wieczorem z D. to wyrywamy ten haczyk który podtrzymuje drzwi, aby się zamknęły łaskawie!
Co do snu, na szczęście już mi to minęło, ale na samym początku ciąży kiedy dochodziła godzina 15:00 oczy same mi się zamykały i potrafiłam spać do 18-19:00.

Ja niestety też słabo sypiam - budzę się w nocy duzo, albo zasycha mi w gardle i musze sie napic albo boli mnie brzuszek:( spię niespokojnie... mam nadzieję że to przejdzie... chociaż wszyscy mówią że to się dopiero zaczyna. Bo później w nocy będą nas budziły kopniaczki i niewygoda:(

Ja niestety też słabo sypiam - budzę się w nocy duzo, albo zasycha mi w gardle i musze sie napic albo boli mnie brzuszek:( spię niespokojnie... mam nadzieję że to przejdzie... chociaż wszyscy mówią że to się dopiero zaczyna. Bo później w nocy będą nas budziły kopniaczki i niewygoda:(
Może to chwilowe problemy;-) I nie będzie tak źle;-) Ja na szczęscie śpię jak suseł:-D

reklama
Do góry