reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Dzień dobry Kochane Śnieżynki:-)

Ja od rana mam kiepski humor, ale sprzątam, bo trzeba troszkę ogarnąć, a po południu jedziemy do mojego taty na imieninki:-)

Ja mogę zająć się tą listą:-)

reklama
Myszunia jeszcze troszkę musisz wytrzymać... Trzymam kciuki żeby teraz było już tylko lepiej. A w którym Ty jesteś tygodniu ?? Może wstaw sobie suwaczek ?

Dzień dobry Kochane Śnieżynki:-)

Ja od rana mam kiepski humor, ale sprzątam, bo trzeba troszkę ogarnąć, a po południu jedziemy do mojego taty na imieninki:-)

Ja mogę zająć się tą listą:-)

Ten podły nastrój to u mnie chyba przez pogodę :-( I widzę że wszystkie jakoś tak kiepsko się czujemy... :zawstydzona/y:
Miłej imprezki :-D
Bardzo się cieszę że się zajmiesz listą :tak:;-)

Witam Koleżanki,

Napisałyście tych stron już tyle, ze przeczytałam pierwszych 10 i się zmęczyłam :-) Coś płodne w pisaniu jesteście hihi

Ja mam wizytę 13 lipca u gina, ale już zdążyłam leżec tydzien na patologii wczesnej ciąży, bo pojawiło się krwawienie i na usg był wielki krwiak, większy od mojej fasolki, bardzo powoli się zmniejsza. Biorę luteinę, nospę i podwójnie kwas foliowy i w domu leżę. Mój dzielny mąż całkowicie mnie odciążył od wszelkich prac.

Zapewne przed tym terminiem pójdę jeszcze prywatnie na dobre usg, zeby sprawdzić jak maleństwo sobie radzi i czy krwiak się zmniejsza. Proszę Was o trzymanie kciuków i tej uważajcie na siebie, bo ja sama nie wiem skąd to się wzieło. Moze od wysiłku, moze powstał od tak, trudno poznac przyczyny.

jesli chodzi o objawy ciązy, to rozchwiany apetyt, pobolewanie piersi po bokach i te urocze wzdecia i brzuch jak w 5mcu po obfitym posiłku hehe :-)

jestem ciekawa czy ta teoria z bladoscia kresek, o której pisalyscie to prawda, bo teraz mialam blada, co by oznaczalo, ze kolejny facecik a ja potrzebuje malej rozowej ksiezniczki hihi ale jesli nawet to fasolkę kocham jak swoją, wazne zdrowie :-) miałabym trzech ochroniarzy w domu :-D

wg kalendarza w necie mam termin na 9 luty ...

miłego popołudnia

Dzień dobry Dziewczynki :)
melduje sie dopiero teraz, bo niedawno wrocilam do domu, ja na nastroj dzis nie moge narzekac, ale moze to dlatego ze bylam u mamy, pogadalysmy troche no i jakos mi tak lepiej :DD wczoraj posprzatalam,wiec dzis nie mam za duzo na glowie, moze jakies ciasto zrobie?? mąż lubi więc pewnie coś wymyślę.
poskakalam troszke po tych naszych stronkach i znalazlam interesujacy mnie watek :D otoz chcialabym wiedziec,czyja to teoria bladosci kresek:D bo ja wlasnie taka bledziutka mialam,,, prosze o wiecej przypuszczen???? :) Pozdrawiam

Hmm pierwsze słyszę o teorii bladości :p też miałam bladą kreseczkę drugą, ah ważne żeby było zdrowe i ja przedewszystkim marze zeby wogole donosic dzidzie :) ale nie ukrywam ze gdybym miała wybierac to wybrałaby córe, ale mnie się wydaje z tymi kreskami to chodzi o to ze mamy małe stezenie tego całego hormonu na początku i dlatego wychodzi bledsza, no ale moze sie myle

reklama
Hmm pierwsze słyszę o teorii bladości :p też miałam bladą kreseczkę drugą, ah ważne żeby było zdrowe i ja przedewszystkim marze zeby wogole donosic dzidzie :) ale nie ukrywam ze gdybym miała wybierac to wybrałaby córe, ale mnie się wydaje z tymi kreskami to chodzi o to ze mamy małe stezenie tego całego hormonu na początku i dlatego wychodzi bledsza, no ale moze sie myle

:-)no właśnie też tak sobie to wytłumaczyłam,że po prostu małe stęzenie na początku i już a tu dzisiaj czytam i to na lutówek,że podobno jak blada to chłopak ale to chyba bardziej teoria, choć może komuś się sprawdziła ;-)

a mnie wzięło na ciasto:) i już pachnie w piekarniku :D:D:D:-D

Do góry