reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Ja jestem z Oleśnicy, 200 km od Rybnika, własnie dzisiaj na wieczór przyjeżdza cioteczka z Rybnika do nas na kilka dni :) pozdrawiam

Ja jestem z Oleśnicy, 200 km od Rybnika, własnie dzisiaj na wieczór przyjeżdza cioteczka z Rybnika do nas na kilka dni :) pozdrawiam

No to jednak spory kawalek od Rybnika :tak: Pozdrawiam!

A u nas cos grzmi, ciekawe czy bedzie znowu burza :confused:

Dziewczyny! Jak Wys ie dzisiaj czujecie? Bo ja fatalnie. Niby nic mi nie jest ale jestem ogolnie strasznie slaba, zmeczona, taka licha....

Hej kobietki.

Ja na szybko bo młody intensywnie produkuje dolne trójki i jest nie do życia...
Pogoda piekna, aż za parno dzisiaj było - dopiero teraz jest lepiej bo chyba znowu będzie padać...Po odstawieniu leków - zero mdłości za to straszny apetycik i emocje rozchwiane. Co chwile albo płaczę albo się wściekam. Całe szczęście, że Junior ma to w pośladkach...;-)

Pozdrawiam.

P.S. Wieczorkiem wstawie zdjęcie z USG

No to jednak spory kawalek od Rybnika :tak: Pozdrawiam!

A u nas cos grzmi, ciekawe czy bedzie znowu burza :confused:

Dziewczyny! Jak Wys ie dzisiaj czujecie? Bo ja fatalnie. Niby nic mi nie jest ale jestem ogolnie strasznie slaba, zmeczona, taka licha....

:-) mnie jakoś minął ten dzionek, ale po prawie nieprzespanej nocy zapowiadało się nieciekawie, ogólnie słaba jestem ale coś tam porobiłam w domku tyle,że to bardziej z nudów niż z potrzeby ducha ;-)
a propo pogody to zanosi się na deszcz od południa ale jedno pranko na dworze pięknie mi wyschło więc może już nie będzie padać skoro jeszcze nie zaczęło :)
Przyjemnego wieczoru i dobrego samopoczucia :-)

Sówka faktycznie....pewnie dlatego że cykle mamy różnej długości..
Ja miałam 26/27 dni.
Ja dziś rano czułam mdłości..ale jak tylko zjadłam śniadanko to minęły :tak: uff
Cały czas byliśmy poza domem i Filip bawił sie z dziećmi... :-)
Jutro od rana też jedziemy do koleżanki która ma 3 dzieci więc znowu rozrywka i dla niego i dla mnie...:tak:
A tak poza tym to ja już w przyszlym tygodniu muszę się wybrać po większy biustonosz..:baffled: masakra...aż się boję co będzie dalej....
Miłego wieczorka......ja zaraz jak młodego położę to będę wcinać sałatkę z tuńczyka...mniammmm ;-)

Dziewczyny widze,ze tylko ja dalam zdjecia w watku "przedstawiamy sie" :-p teraz sie zastanawiam czy potrzebnie, moze dolaczycie swoje? ;-):tak:

JA może wstawie dzis coś ale muszę poszukać co mam aktualnie na dysku bo mąż nagrywa wszystko na płytki..a nie chce mi sie tam szukać bo jest tego zbyt wiele...
A jaki rozmiar powinny mieć zdjęcia? żeby można było je wrzucić....

reklama
Do góry