reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Hej Kobitki :-D

Superowo że mamy już podforum i tyle fajowych wątków :tak:

Mi wczoraj błyskawicznie minął dzień i nawet nie zdążyłam do Was zajrzeć !!
Pogoda jak zwykle do bani - pewnie zaraz będzie padało...
Wczoraj moja mocno zaawansowana ciążowo koleżanka zauważyła że bardzo się męczę ... jak stoję i mówię :szok: Wy też tak macie ? Kurcze ja to zadyszki dostaję jak gadam tak z 15 min :baffled: Szok :sorry2:

Od dwóch dni mnie też zgaga męczy już mi się to nie podoba...

Jakie macie plany na dzisiaj Ciężaróweczki ?

Miłego dnia:-)

HI :-)
Ja zaraz maluje moja kolezanke na weselisko bo jest swiadkowa i przyjdzie do mnie sie upiekszyc troche, a potem sama na 16 jade zobaczyc do kosciola do kolezanki na slub,,,, :tak:

dasz rade!! ja juz troche lepiej ale caly czas mnie mdli... teraz przez 3 dni bylo troszke lepiej.

Poza tym dziewczyny to ja juz schudlam 3kg :/ dzisiaj weszlam na wage i waze 60kg jak to zobaczylam to az nie moglam uwierzyc :| a mam 180cm wzrostu!

Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.. bo jem. :? troche sie martwie...

Witam porannie u nas zimno deszczowo i nic mi sie niechce , obiawow ciazowach brak .Co do wagi to stoi w miejscu ide zrobic sobie kawe bo padne tak mi sie nic nie chce.

Losek - gratuluje magistra!!!!!!!!!!!!!!
Sówka - pieknie wygladacie na tych zdjeciach:tak::tak::tak: my za niedlugo mamy 7 rocznice slubu - ach ten czas tak szybko leci...

Co do planow na wakacje to nie mamy zadnych - moze pojedziemy ze znajomymi w bieszczady ale pod warunkiem, ze pogoda sie poprawi bo w taka pogode to ja wole siedziec w domu...

A wiekiem to jestem tu chyba najstarsza bo mam az 35lat... stara baba ze mnie jest...:-):-):-)

reklama
Witajcie
Nie mam ostatnio zupełnie nastroju na forum. Trochę podczytuję was, ale jakoś brak mi sił na pisanie.
Na własnej skórze przekonuję się o prawdziwości powiedzenia, że każda ciąża jest inna. :dry: W pierwszej ciąży od początku miałam dużo energii, dopadały mnie mdłości, ale tylko jako reakcja na niektóre zapachy, np dym papierosowy, alkohol, kawa, itp. Ale to było do zniesienia. :sorry2:
Teraz czuję się strasznie. :wściekła/y: Codziennie od rana aż do godziny 14.00 - 15.00 męczą mnie takie mdłości, że nie jestem w stanie nic przełknąć (za to później nadrabiam jedzenie :baffled:), cały czas boli mnie głowa i czuję się mniej więcej jak zbity pies. :no: W dodatku cały czas tyko bym spała. :dry: Efekt tego wszystkiego jest taki, że w domu jest syf, bo nie mam siły ani ochoty na robienie czegokolwiek. Na obiady wymyślam możliwie najprostsze i najszybsze dania. Moja zabawa z Piotrusiem polega na tym, że on się bawi zabawkami na dywanie, a ja leżę na kanapie i go obserwuję - co jakiś czas się jeszcze zdrzemnę przez chwilę. Przez to również moje psychiczne samopoczucie jest kiepskie. :-:)-:)-:)-( Masakra po prostu. :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry