reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Kochane ja miałam udany dzionek:-)

Rano pojechałam do sklepu i udało mi się kupić dla Mężusia ode mnie i od Sóweczki takie fajne body z napisem "Kocham Mojego Tatusia, 5000 całusów Bardzo Cię Kocham" (po prostu boskie:-D) i karteczkę:-D kolor był tylko różowy i żółty, więc wzięłam żółty, bo nie wiadomo co tam w brzuszku siedzi:-p

Potem przyjechali goście do teścia i zaś mega się najadłam:tak: ale troszkę posiedzieliśmy na dworze, bo pogoda była nawet w miarę, bo świeciło słoneczko, ale szybko zrobiło się zimno brrrr:szok: była córeczka od kuzynki Mężusia Ania, która ma 4 lata i jest po prostu cudowna:-)

Pooglądaliśmy oczywiście nasze siatkarki (bo wczoraj hehe zasnęłam:-p) i muszę przyznać, że ładnie grały:-) teraz czekamy na "Mam Talent":-D

Buziaczki dziewczyny i kolorowych snów:-)

Gucha już dawno jesteś na liście dotyczącej wątku zamkniętego:-) i jesteś tam na zielono:-D

Ostatnia edycja:
Tygrynko no jestem jestem, ale cóż poradzić mam, zawsze byłam wybuchowa...

hamować się moja droga, hamować...bo tylko niepotrzebnie podnosisz sobie (i innym:p, że o dzieciaczku nie wspomnę!!) poziom stresu, rilaks :tak:

zmykam chyba zaraz do spania...czy mi się wydaje czy Gibaga dawno się nie udzielała??

Patrycja zapraszam gorąco :-)
ale by było miło, az mi sie mordka uśmiecha
Oczywiście wcześniej dam Ci znać;-):-D
Ja oglądam film z Mężusiem na tvnie i w ogóle się dziś obijałam, coś kiepski dzień dla mnie, ale jakieś ciasto musiałam zrobić i zrobiłam kremówkę:-D:-D Wyciągnęłam ciato francuskie z zamrażalnika, zrobiłam krem i sobie podjadam:-pDobranoc Kobitki

A ja od 13 siedze przy komputerze i sie wkrecilam w kupowanie ciuszkow na ALLEGRO....
Takze zrobilam moje pierwsze ZAKUPY!!
Tez sie pochwale oczywiscie!

DOBRANOC

reklama
Do góry