reklama
Ale, ale ,ale, ale, chwilunia MADAM dlaczego nie ma tutaj nikogo? Czyżby agucha miała wyzywać sama na siebie?
a no może
Ale, ale ,ale, ale, chwilunia MADAM dlaczego nie ma tutaj nikogo? Czyżby agucha miała wyzywać sama na siebie?
Hej, jak tam znalazły się obrączki?? No, doczytałam że to był żart.
Ostatnia edycja:
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Nasze siatkarki przed chwilą wygrały:-)
Byłam na zakupach i nie mogłam się oprzeć żeby nie kupić kilku ślicznych ubranek dla mojej córci, zaraz zrobię zdjęcia i pochwalę się na odpowiednim wątku
Byłam na zakupach i nie mogłam się oprzeć żeby nie kupić kilku ślicznych ubranek dla mojej córci, zaraz zrobię zdjęcia i pochwalę się na odpowiednim wątku
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochane ja miałam udany dzionek:-)
Rano pojechałam do sklepu i udało mi się kupić dla Mężusia ode mnie i od Sóweczki takie fajne body z napisem "Kocham Mojego Tatusia, 5000 całusów Bardzo Cię Kocham" (po prostu boskie) i karteczkę kolor był tylko różowy i żółty, więc wzięłam żółty, bo nie wiadomo co tam w brzuszku siedzi
Potem przyjechali goście do teścia i zaś mega się najadłam ale troszkę posiedzieliśmy na dworze, bo pogoda była nawet w miarę, bo świeciło słoneczko, ale szybko zrobiło się zimno brrrr była córeczka od kuzynki Mężusia Ania, która ma 4 lata i jest po prostu cudowna:-)
Pooglądaliśmy oczywiście nasze siatkarki (bo wczoraj hehe zasnęłam) i muszę przyznać, że ładnie grały:-) teraz czekamy na "Mam Talent"
Buziaczki dziewczyny i kolorowych snów:-)
Gucha już dawno jesteś na liście dotyczącej wątku zamkniętego:-) i jesteś tam na zielono
Rano pojechałam do sklepu i udało mi się kupić dla Mężusia ode mnie i od Sóweczki takie fajne body z napisem "Kocham Mojego Tatusia, 5000 całusów Bardzo Cię Kocham" (po prostu boskie) i karteczkę kolor był tylko różowy i żółty, więc wzięłam żółty, bo nie wiadomo co tam w brzuszku siedzi
Potem przyjechali goście do teścia i zaś mega się najadłam ale troszkę posiedzieliśmy na dworze, bo pogoda była nawet w miarę, bo świeciło słoneczko, ale szybko zrobiło się zimno brrrr była córeczka od kuzynki Mężusia Ania, która ma 4 lata i jest po prostu cudowna:-)
Pooglądaliśmy oczywiście nasze siatkarki (bo wczoraj hehe zasnęłam) i muszę przyznać, że ładnie grały:-) teraz czekamy na "Mam Talent"
Buziaczki dziewczyny i kolorowych snów:-)
Gucha już dawno jesteś na liście dotyczącej wątku zamkniętego:-) i jesteś tam na zielono
Ostatnia edycja:
Tygrynko no jestem jestem, ale cóż poradzić mam, zawsze byłam wybuchowa...
hamować się moja droga, hamować...bo tylko niepotrzebnie podnosisz sobie (i innym, że o dzieciaczku nie wspomnę!!) poziom stresu, rilaks
zmykam chyba zaraz do spania...czy mi się wydaje czy Gibaga dawno się nie udzielała??
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Oczywiście wcześniej dam Ci znać;-)Patrycja zapraszam gorąco :-)
ale by było miło, az mi sie mordka uśmiecha
Ja oglądam film z Mężusiem na tvnie i w ogóle się dziś obijałam, coś kiepski dzień dla mnie, ale jakieś ciasto musiałam zrobić i zrobiłam kremówkę Wyciągnęłam ciato francuskie z zamrażalnika, zrobiłam krem i sobie podjadamDobranoc Kobitki
L
Losek
Gość
reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
HURAAAA
A mi się udało dzisiaj pospać do 8.00:-)
pozdrawiam niedzielnie
A mi się udało dzisiaj pospać do 8.00:-)
pozdrawiam niedzielnie