reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Jestem nareszcie. Nie bylo mnie wczoraj, bo mialam waazny dzie. Nasza rocznica z moim sloncem wczoraj przypadała, no i zrobil mi niespodzianke - oswiadczyl mi się. Przyszedl z rana przed 6 i ogolnie to komicznie wygladalo, ale tez i slodko :) nie wiedzialam co sie dzieje, otworzylam mu drzwi zupelnie zmasakrowana po snie, z nieumytymi wlosami w koszuli bardzo obciachowej ... aj sadze ze i tak nie ma nic gorszego jak sluchanie jak wymiotuje ( caly pierwszy trymestr tego byl swiadkiem) :p chociaz wiem ze musimy byc zespoleni mimo najobzydliwszych scen, ja chcialabym byc dla niego zawsze piekna i czyściutka : P . Niemozliwe- wiem... :) na samym porodzie chlopak sie napatrzy.Hehe

Ogromne gratulacje moja droga:-D zawsze element zaskoczenia jest najlepszy:-)

reklama
Dzień dobry :) Chyba nie nadrobię tego co pisałyście :(
Nie było mnie wczoraj cały dzionek od rana bo jak wróciłam z nad jeziorka to jakoś masakrycznie się czułam :-( teraz troszkę już mi lepiej przynajmniej podniosłam się z łóżka :) Miłej niedzieli Kochane :*

ja dziś obiadek poza domem, nie będę sterczeć przy garach, wybieramy się do Rytkówka, tam jest taka chata stylizowana na chłopską i mają tanio i smacznie za wypasiony obiad dla 2 z 2 dań i z surówkami i napojami płacimy do 45zł więc można czasem zaszaleć a co mi tam

ja dziś obiadek poza domem, nie będę sterczeć przy garach, wybieramy się do Rytkówka, tam jest taka chata stylizowana na chłopską i mają tanio i smacznie za wypasiony obiad dla 2 z 2 dań i z surówkami i napojami płacimy do 45zł więc można czasem zaszaleć a co mi tam
Mmmm.... Czemu mieszkam tak daleko:sorry: Opowiedz chociaż jak smakowało:-D Ja rosołek kończę robić, na drugie w piekarniku dochodzi schabik ze śliwką

Kataszone serdecznie gratuluję!!
A tatą się nie przejmuj, najczęściej dziadkowie od razu się zako****ą we wnukach, więc pewnie u Ciebie też tak będzie i może inaczej na wszystko spojrzysz i zniknie Twój problem!!tego Ci życzę :)

oo weszłam na 21 tydzień ciązy :-D chociaż wg ostatniego usg to juz końcówka 21:tak: ahhh jeszcze tydzień i maluch oficjalnie medycznie prawnie będzie uznany za dzieciaczka i będzie się go ratowało w razie czego :-D (wiem to głupie co piszę, ale w obecnej sytuacji ma to duże znaczenie dla mnie...)

no to rzeczywiście od czasu do czasu mozna sobie pozwolić na taki wypadzik :-)

Mmmm.... Czemu mieszkam tak daleko:sorry: Opowiedz chociaż jak smakowało:-D Ja rosołek kończę robić, na drugie w piekarniku dochodzi schabik ze śliwką

a Ty jakie pyszności serwujesz. hmm, schabik ze śliwką musi być pyyyszny :-)

oo weszłam na 21 tydzień ciązy :-D chociaż wg ostatniego usg to juz końcówka 21:tak: ahhh jeszcze tydzień i maluch oficjalnie medycznie prawnie będzie uznany za dzieciaczka i będzie się go ratowało w razie czego :-D (wiem to głupie co piszę, ale w obecnej sytuacji ma to duże znaczenie dla mnie...)

naprawdę już od 22 tygodnia można uratować dzidzię ? jeśli tak to cudownie, kurcze ja myślałam, że najwczesniej to 28-29. Ale Tobie Tygrynko życzę żeby dzidziuś urodził się w planowanym 40 tygodniu! :-)

To wcale nie jest głupie ja też już o tym myślałam zwłaszcza że już jedną ciążę poroniłam

reklama
Do góry