reklama
no tak...ja wracam do żywych, a tu cisza... i znowu kilka wątków pod rząd z ostatnim moim postem... nie mam co robić... brat na wycieczce w Toruniu (spali w Licheniu i teraz każdy sms kończy "amen", chyba zacznę się martwić...), pomachaj mu Rechotku albo zrób naleśniki dla mnie na wynos mama lata po fryzjerah i kosmetyczkach (ja też chcę!!), tata w kuchni pichci (hehe brzmi jak typowy podział ról w rodzinie a po prostu od spaghetti w tym domu jest tata) a ja leżę z lapkiem, a Was nie ma..... chyba pójdę rozkminić skaner i wrzucę Wam mojego siusiaczka (tzn. mojego synka heheh)...
Hehe ja tez uwielbiam te 2 potrawy... w domku najlepiej zrobic, pomidorki bez skorki, mozarella i swieza pokrojona bazylia + oliwa z olwiek ;-) mmmmmmmm
ale w Room 55 polewają to jeszcze jakimś takim sosikiem, bardziej ciemnym, nie wiem czy to nie coś w rodzaju vinegrett czy coś...
A ja się zastanawiam czy już mogę iść na usg 4d - połówkowe ?! Czy lepiej zaczekać jeszcze 2 tygodnie....Co myślicie ?
ja bym chyba poczekała dwa tygodnie, żeby lepiej było widać... tak od 20 tygodnia najlepiej mi się wydaje...
ja bym chyba poczekała dwa tygodnie, żeby lepiej było widać... tak od 20 tygodnia najlepiej mi się wydaje...
no właśnie chyba najlepiej byłoby poczekać jeszcze trochę, ale tak ciutek brzusio mnie pobolewa, a do tego we wtorek mamy 8 rocznicę ślubu, więc pomyślałam, że fajnie byłoby dzidźkę podejrzeć. Mój mężuś jeszcze w tej ciąży nie był ze mną na usg. No, ale nic, chyba jeszcze troszkę poczekam...
no właśnie chyba najlepiej byłoby poczekać jeszcze trochę, ale tak ciutek brzusio mnie pobolewa, a do tego we wtorek mamy 8 rocznicę ślubu, więc pomyślałam, że fajnie byłoby dzidźkę podejrzeć. Mój mężuś jeszcze w tej ciąży nie był ze mną na usg. No, ale nic, chyba jeszcze troszkę poczekam...
fajny pomysł! no to jak mąż jeszcze nie widział dzidzi to i tak będzie super zobaczyć, zwłaszcza na 3d... jak masz kaskę to ryzykuj, najwyżej pójdziesz drugi raz
ooo beata23 dopiero zauważyłam, ze Ty z Olsztyna jesteś :-) ja aktualnie w Szczytnie siedzę:-) a we wtorek będę w Olku (mama do lekarza, a ja do gracji po ciuszki)) pozdrawiam koleżankę oddaloną 45 km ode mnie
witaj, witaj ! Rzeczywiście blisko siebie jesteśmy ! Chętnie bym się we wtorek z Tobą spotkała, tym bardziej, że mieszkam 300m od Gracji. Ale kurka akurat we wtorek mamy tą rocznicę i w tej chwili nie wiem co mężulo ma w planach. Nie wiem czy będę miała czas...Pewnie maż szykuje jakąś niespodziankę...
L
Losek
Gość
A ja się zastanawiam czy już mogę iść na usg 4d - połówkowe ?! Czy lepiej zaczekać jeszcze 2 tygodnie....Co myślicie ?
Poczekaj jeszcze najlepiej do 25, 26 tygodnia.. a na polwokowe idz na zwykle usg.
Jesli chodzi o USG 3D i 4D to moja znajoma byla wczoraj jest w 21 tygodniu.. zapisala sie specjalnie - 3 tyg czekała i lekarz jej powiedzial,ze to jeszcze za wczesnie a takie usg. Zrobil jej normalne a na 3D ma przyjsc za 3 tygodnie.
reklama
tylko teraz tęsknię za mozzarellą z pomidorkami i makaronem ze szpinakiem...wiem, że mogę sama zrobić (i chyba w końcu zrobię...), ale uwielbiam jak to podają na Starym w Poznaniu...mmm...
no tak...ja wracam do żywych, a tu cisza... i znowu kilka wątków pod rząd z ostatnim moim postem... nie mam co robić... brat na wycieczce w Toruniu (spali w Licheniu i teraz każdy sms kończy "amen", chyba zacznę się martwić...), pomachaj mu Rechotku albo zrób naleśniki dla mnie na wynos mama lata po fryzjerah i kosmetyczkach (ja też chcę!!), tata w kuchni pichci (hehe brzmi jak typowy podział ról w rodzinie a po prostu od spaghetti w tym domu jest tata) a ja leżę z lapkiem, a Was nie ma..... chyba pójdę rozkminić skaner i wrzucę Wam mojego siusiaczka (tzn. mojego synka heheh)...
a rusz się z wyra to ci łeb ukrece masz leżeć to nie żart leż z tym lapkiem ciesz się że możesz popisać itpa nie za gotowanie sie bierzesz czy skanery.....jak ci tyłek zaraz złoje to zobaczysz.....
w Licheniu fajnie lubie czasem pojechać jest gdzie połazić, a pomacham pomacham......mam nadzieje że mu się spodoba gród Koperkina i świat piernika