Najeli no nie fochajcie już na siebie, jesteście wspaniałą parą, nie warto, błahostki najlepiej przetrzymać na języku i zacisnąć buzię Kochana:* Będzie dobrze, kochacie się, żyć bez siebie nie możecie, wspaniałą parą jesteście, 3mam kciukasy!
reklama
Mnie też zapewne zaraz zacznie boleć, i wtedy już mus przymus będzie musiał ktoś przyjść!
A co do męża.... to wczorajsza awantura była o błahostkę - ale ta błahostka coś mi udowodniła :-(
Dziś zrobiłam mu jak co dzień śniadanie, bo jak wstałam to on czekał aż służąca mu poda do korytka! Potem się zebrał i powiedział suche "cześć" - no i wyszedł do pracy. Nie ważne, że mogliśmy jechać jednym autem, a później iść razem na zakupy. On zamknął drzwi i pojechał.
Mam nadzieję, że zrobi to samo jak przyjadę po pracy.... chcę wysprzątać dom i się w spokoju uczyć.
Zaś użalam się nad sobą..... Już koniec!
łeee tam olej przejdzie mu...nie stresuj się i nie podnoś sobie cukru kochanie nie warto naprawdę, ucz się ucz sądny dzień już blisko....
witam serdecznie.mam powazny problem i nie potrafie sobie z nim poradzic sama,dlatego bardzo prosze o pomoc.jestem w 20 tyg ciazy.wlasnie wrocilam z drugiego usg,i wyszlo zle.okzalo sie ze dizecko jest za male,za male nozki i glowka.skierowano mnie na dodatkowe usg i te tez nie wyszlo lepeij.kosci udowe sa nie proste a likowate i glowka nie jest taka jak powinna.zoladek tez jest powiekszony.zaproponowano mi badanie zwane punkcja owodni.ale ja nie wiem czy sie zdecydowac,bo to troche ryzykowne.grozi poronieniem.a wcale nie ma 100procentowej gwarancji ze to jakas choroba genetyczna.dodam ze w mojej rodzinie i w rodzinie nie ma przypadkow tak powaznych chorob,prosze was dzewczyny co byscie mi powiedzialy na ten temam.moze bylyscie w podobnej sytuacji?i jak sie to skonczylo.ja juz nie wim co mam myslec,siedze i placze.poza tym jesczze nie czuje wyraznych ruchow dziecka ale ponoc do 22 tyg nie ma sie co tym martwic.prosze o pomoc!!!!
ja bym poszukała najlepszego usg na mieście i zapłaciła nawet z 500 za poprawną diagnozę, poza tym są ośrodki z super sprzętem mnie np dp takiego skierowano bo mi wogóle nic zonbaczyć prze tkanke tłuszczową nie mogą więc podam ci namiar na tą klinikę, jeszcze bym do nich uderzyła i umów się do któregos z profesorów
"Centrum Ginekologii i Położnictwa Suzin, Sieroszewski" Spółka NZOZ
Województwo: lódzkie Ulica: Zielona 25 m. 37 Telefon: 042 632 55 11, 042 632 55 00
ja jestem umówiona do prof. Sieroszewskiego na usg z opisem koszt 160zł ale do Łodzi niestety trzeba się pofatygować dla mnie to ponad siły sle czego się nie robi....ja bym się łapała czego się tylko da
i głowa do góry ..... musi być dobrze...musisz w to wierzyć zanim się poddasz....
L
Losek
Gość
Dzień dobry Dziewczyny:-)
My już nie śpimy chyba od 7 ja już po śniadanku, wykąpana i zaraz jadę do sklepu kupić coś Mężusiowi, bo w poniedziałek ma imieninki:-)
Po południu będziemy mieli gości, bo teściu miał w czwartek urodziny, ale dopiero dziś ktoś przyjedzie:-) ale widzę, że ładna pogoda, więc może uda się na dworze posiedzieć
Buziaczki kochane:-)
P.S. Już nikt od dawna nie odezwał się do mnie w sprawie wątku zamkniętego, więc w poniedziałek piszę do tej dziewczyny z taką listą jaką mam, bo większość Śnieżynek się zgodziła
HEJ DZIEWCZYNKI
Czy ktora moze mi powiedziec o co chodzi z tym watkiem zamknietym i jaka lista?
Buzka
L
Losek
Gość
HELLLOOOOO
W koncu sie wyspalam bo moj M codziennie jak wstaje to mnie budzi i dalej spac nie moge. Wstalam o 10:30
Teraz odpoczywam jak codzien .. hehe piekna pogoda za oknem ale nie mam za bardzo ani gdzie ani z kim wyjsc...M na meczu dzisiaj w Krakowie.
Zrobilam pranko, chcialabym posprzatac troche to mieszkanie, poodkurzac , porobic cos... mam troche wyrzuty sumienia,ze nic nie robie ale jakos po tym ostatanim mam ciagle schizy i wole lezec na plasko niz sie przemeczac..
Trudno najwyzej zarosniemy brudem...
Ja nie lubie zyc w takim nieogranietym mieszkaniu.
Juz sie nie moge doczekac kiedy skoncza u mnie remont.. tak bym chciala miec juz wszystko gotowe..
Buziaki!!
W koncu sie wyspalam bo moj M codziennie jak wstaje to mnie budzi i dalej spac nie moge. Wstalam o 10:30
Teraz odpoczywam jak codzien .. hehe piekna pogoda za oknem ale nie mam za bardzo ani gdzie ani z kim wyjsc...M na meczu dzisiaj w Krakowie.
Zrobilam pranko, chcialabym posprzatac troche to mieszkanie, poodkurzac , porobic cos... mam troche wyrzuty sumienia,ze nic nie robie ale jakos po tym ostatanim mam ciagle schizy i wole lezec na plasko niz sie przemeczac..
Trudno najwyzej zarosniemy brudem...
Ja nie lubie zyc w takim nieogranietym mieszkaniu.
Juz sie nie moge doczekac kiedy skoncza u mnie remont.. tak bym chciala miec juz wszystko gotowe..
Buziaki!!
Justyś dowiedz się szczegółowo o tym dodatkowym badaniu, wg mnie to jest nienormalne, żeby robili badanie wiedząc, ze grozi ono poronieniem, jakaś bzdura!
no właśnie Gosiu na tym ta punkcja polega niestety jest strasznie ryzykowna ale niestety czasem poprostu trzeba ją wykonać albo pogodzić się z niewiedzą
HEJ DZIEWCZYNKI
Czy ktora moze mi powiedziec o co chodzi z tym watkiem zamknietym i jaka lista?
Buzka
no uciekamy od ciebie he he he chcemy się ukryć joke
jop chcemy ukryć nasze rozmowy przed niepowołanymi z tego co pamiętam to byłaś na liście wtajemniczonych......
L
Losek
Gość
no właśnie Gosiu na tym ta punkcja polega niestety jest strasznie ryzykowna ale niestety czasem poprostu trzeba ją wykonać albo pogodzić się z niewiedzą
no uciekamy od ciebie he he he chcemy się ukryć joke
jop chcemy ukryć nasze rozmowy przed niepowołanymi z tego co pamiętam to byłaś na liście wtajemniczonych......
EJj EJ EJ
NO to dobrze,ze jestem! a jak mnie nie ma yto prosze mnie wpisac..
cześć dziewczynki!!
na męża się nadal focham, niech trochę poskacze dookoła mnie (z tym, że on jest w Poznaniu a ja na Mazurach, więc może skakać wyłącznie telefonicznie),, wredna jestem wiem
na śniadanko miałam jajko na twardo, można nie?chyba tylko na miękko za bardzo nie można, nie?teraz na obiadek rodzice pichcą spaghetti, ale takie domowej roboty z kiełbaską, cebulką i pomidorami..mniami w ogóle mi to mega dobrze, regularnie jem i wszystko mi robią, żebym za długo nie stała, mam dzięki temu różnorodne obiadki, a w dodatku babcia co dwa dni donosi jabłka, gruszki, śliwki i winogrona z własnego ogrodu, a dziadek grzybki...ech raj dla podniebienia a ja tylko leżę i jem i boję się że za dużo utyję, chociaż na razie od początku ciązy mam 5/6 kg na plusie... a ostatnie usg pokazało, że powinnam przesunąć suwaczek o prawie tydzień do przodu ale na razie zostawię tak jak jest....
a w ogóle coś chciałam się Was zapytać ale zapomniałam
na męża się nadal focham, niech trochę poskacze dookoła mnie (z tym, że on jest w Poznaniu a ja na Mazurach, więc może skakać wyłącznie telefonicznie),, wredna jestem wiem
na śniadanko miałam jajko na twardo, można nie?chyba tylko na miękko za bardzo nie można, nie?teraz na obiadek rodzice pichcą spaghetti, ale takie domowej roboty z kiełbaską, cebulką i pomidorami..mniami w ogóle mi to mega dobrze, regularnie jem i wszystko mi robią, żebym za długo nie stała, mam dzięki temu różnorodne obiadki, a w dodatku babcia co dwa dni donosi jabłka, gruszki, śliwki i winogrona z własnego ogrodu, a dziadek grzybki...ech raj dla podniebienia a ja tylko leżę i jem i boję się że za dużo utyję, chociaż na razie od początku ciązy mam 5/6 kg na plusie... a ostatnie usg pokazało, że powinnam przesunąć suwaczek o prawie tydzień do przodu ale na razie zostawię tak jak jest....
a w ogóle coś chciałam się Was zapytać ale zapomniałam
L
Losek
Gość
Ale Ci zazdrosze !ile ja bym oddala zeby chociaz przez 3 dni mi ktos zrobil pyszny obiadek.. mam dosyc restauracji! :/
reklama
L
Losek
Gość
Hehe ja tez uwielbiam te 2 potrawy... w domku najlepiej zrobic, pomidorki bez skorki, mozarella i swieza pokrojona bazylia + oliwa z olwiek ;-) mmmmmmmm