reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ech, byłabym zainteresowana, tylko ja noszę -2,5
:tak:
ja tez mam -2,5 a przez pomyłkę kupiłam jedno opakowanie -2,5 a drugie -0,5. po prostu jak wpisywałam moc to nie weszła mi 2 i nie zauważyłam tego, a mąż z rozpędu wywalił razem z papierowym pudełkiem rachunek. nie wymienię bez rachunku, już pytałam.

reklama
ja tez mam -2,5 a przez pomyłkę kupiłam jedno opakowanie -2,5 a drugie -0,5. po prostu jak wpisywałam moc to nie weszła mi 2 i nie zauważyłam tego, a mąż z rozpędu wywalił razem z papierowym pudełkiem rachunek. nie wymienię bez rachunku, już pytałam.

to może znajdzie się jakaś Lodóweczka, która ma taką wadę wzroku, bo okazja jest super !

to może znajdzie się jakaś Lodóweczka, która ma taką wadę wzroku, bo okazja jest super !
na to liczyłam, że znajde kogos. szkoda by było wywalic dobre soczewki a za połowe ceny to juz sie komuś będzie opłacało. Pudełko jest nawet nie otwierane. To bardzo dobre soczewki, nosze je od 2 lat , zazwyczaj te miesieczne nosze ok 1,5 miesiąca bo nie tracą elastyczności.

Dzięki Beatko, jakoś mija.... Jeszcze 2 h....
Nawet nie ma mnie kto zastąpić, abym wyszła do kibelka....jestem zła, smutna i głodna. I chce do domu!!!!
Liczę na to, że mąż skorzysta z pogody i pojedzie gdzieś na motorze, a ja będę miała spokój...

Nawet nie ma mnie kto zastąpić, abym wyszła do kibelka....jestem zła, smutna i głodna. I chce do domu!!!!
Liczę na to, że mąż skorzysta z pogody i pojedzie gdzieś na motorze, a ja będę miała spokój...

Najeli biedna jesteś. Nawet do kibelka nie masz jak wyjśc i to teraz :-(

ja jeszcze z Wami na chwile posiedze bo musze poczekac az sie buraczki ugotuja i dopiero moge isc do sklepu. Moi tupacze od rana maja maraton domowy, pójdę i poprosze zeby załozyli im przyrządy do mierzenia przebiegnietej drogi, przynajmniej statystyki sobie zrobie jako badania naukowe :-p. W całym domu słychać. wyprowadzamy sie ostatecznie 10 października, wiec do tego czasu musze dać radę. muszę.

Kurcze, to niedobrze, że nie możesz nawet do kibelka iść. Mnie jak chce się siusiu to koniec. Musze iść do wc. W innym przypadku boli mnie brzuszek. Oby te 2 h szybko minęły ! A z mężem jeszcze nie jest oki ?

Ja właśnie też powinnam do sklepu iść, bo dzisiaj na obiado-kolację mam gości. A tak mi się nie chce, bo muszę dziecko ubrać żeby wyjść. A pewnie mały nie będzie chciał iść do sklepu, bo chory....

Anisen może masz jakiś pomysł na szybkie i smaczne danie dla gości ?

reklama
Anisen moi goście to wszystkożercy ! :-D Tylko chciałabym żeby to było danko na ciepło, bo przybędą po całym dniu niejedzenia niczego ciepłego...

Do góry