reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Cześc Lodóweczki. Wstałam.
Mama w planach zrobic pyszny obiad, musze isc po make skoro tak mnie nachodzi na pierogi. A moze sobie odpuścić, śliczna pogoda a ja zamiast na tarasie albo w parku będe w kuchni siedzieć. Zupe muszę zrobic tylko nie mam pomysłu co. wczoraj był barszcz czerony z warzywami a dziś? Na pewno nie zurek i nie ogórkowa , hmmm. Moje planu na dziś to zrobic ciasto na jutro. Mąz będzie dzis w pracy ale jutro sobie poświętujemy , planuje juz dzis wieczorem zrobic pyszny obiad tylko do odgrzania jutro, ciasto owocowe. Tak zeby jutro móc do 11 nie wstawać z łóżka, potem tylko wstawic do piekarnika i wyłozyć na talerze. Chyba upieke dzis kawalek schabu z morelami , do tego będą kluseczki ziemniaczane i surówka z buraczków. A na zupe brokułowa z grzankami bo tez nie trzeba jutro dużo robić.
Rechotku moze sie znajdzie, ja mieszkałam przez pól roku na studiach w mieszkaniu z maleństwem 2 miesięcznym. nie było źle. Czasem są osoby którym zalezy na tanim mieszkaniu. Tylko moze być na odwrót ze nie dziecko będzie "przeszkadzać" tylko Tobie ktos obcy zajmujący np łazienkę
Mama w planach zrobic pyszny obiad, musze isc po make skoro tak mnie nachodzi na pierogi. A moze sobie odpuścić, śliczna pogoda a ja zamiast na tarasie albo w parku będe w kuchni siedzieć. Zupe muszę zrobic tylko nie mam pomysłu co. wczoraj był barszcz czerony z warzywami a dziś? Na pewno nie zurek i nie ogórkowa , hmmm. Moje planu na dziś to zrobic ciasto na jutro. Mąz będzie dzis w pracy ale jutro sobie poświętujemy , planuje juz dzis wieczorem zrobic pyszny obiad tylko do odgrzania jutro, ciasto owocowe. Tak zeby jutro móc do 11 nie wstawać z łóżka, potem tylko wstawic do piekarnika i wyłozyć na talerze. Chyba upieke dzis kawalek schabu z morelami , do tego będą kluseczki ziemniaczane i surówka z buraczków. A na zupe brokułowa z grzankami bo tez nie trzeba jutro dużo robić.
Rechotku moze sie znajdzie, ja mieszkałam przez pól roku na studiach w mieszkaniu z maleństwem 2 miesięcznym. nie było źle. Czasem są osoby którym zalezy na tanim mieszkaniu. Tylko moze być na odwrót ze nie dziecko będzie "przeszkadzać" tylko Tobie ktos obcy zajmujący np łazienkę
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzięki i nazwzajemOk dziewczynki, ja uciekam na działeczkę odpoczywajcie, uśmiechajcie się dużo i nie dajcie się zwariować, buziaki i miłego weekendu :-)
Dzięki Bogu że wszystko okMam wyniki!!! i są w normie :-) co za ulga.
Dziękuje Kochane moje za wsparcie i dobre słowo, nawet nie wiecie jakie to było ważne. Teraz zastanawiam się co mnie tak mocno mogło uczulić... bo już wypiłam wapno 2 razy i nadal swędzi. Wczoraj zjadłam pół czekolady po raz pierwszy w ciąży bo wcześniej nie miałam ochoty na słodycze ale nie wiem czy to może być przyczyna..
Nie wolno się denerwować! Adaś nie lubi jak mama się złości;-)No....to już się pouczyłam....
Pokłóciłam się z mężem, znów.... ! Jakoś ostatnio nie możemy się dogadać, nawet w najprostszych tematach!
Siedze, ryczę on wyszedł z domu! Boże....co to moje dzieciątko musi przeżywać!
Mam już dość! Mam już naprawdę dość....!
A ja znów o sobie piszę, zasrana egoistka jestem, przepraszam!
Ja też szybkie zakupy dzisiaj i lecimy z remontem nareszcie!!! I już niedługo się przeprowadzimy!!!! Wybrałam wczoraj kolorek ścian do pokoju Gabrysia taka żywa zieleń:-)HALOOO !!!
Jest tu ktoś ja jestem juz po śniadanku i mi sie nudzi zastanawiam się co będę dzisiaj robić i do głowy przychodzą mi tylko zakupy:-)
To tylko 4 godzinki zleci momencik:-)Hejo Dziewczyny!
Ja dziś w pracy niestety, na szczęście tylko 4h...
Jak się uda, to będę tu z Wami, chyba, że będzie nawał.... :-)
Jakie macie plany na weekend?
Super pla też bym tak chciała Nie martw się tyle osób szuka teraz mieszkań na pewno się znajdzie chętna osoba kochająca dzieci:-)no ja mam plana takiego:
lenistwo połączone z leżeniem, niedziala plenerowy obiad, a dziś wprowadza się do mnie na wolny pokój koleżanka na 2 miesiące tylko ale zawsze coś, myślę czy kogoś na spółkę do mieszkania na stałe nie szukać, bedzie mi łatwiej, ale kto przyjdzie jak tu od lutego po nocach będą wrzaski i ryki ?
Ja jem śniadanko i lecę mam dziś ambitny plan remontowy który chcę zrealizować:-) Miłego dnia Kobitki:-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Miłego dnia Patrycja i powodzenia w realizacji planów.
Czy któraś z Was używa soczewek kontaktowych o mocy -0,5? mam na zbyciu w bardzo atrakcyjnej cenie. Po prostu się pomyliłam i kupiłam złą moc a paragon wywalił mój J i nie mogę tego wymienić.
Czy któraś z Was używa soczewek kontaktowych o mocy -0,5? mam na zbyciu w bardzo atrakcyjnej cenie. Po prostu się pomyliłam i kupiłam złą moc a paragon wywalił mój J i nie mogę tego wymienić.
Ostatnia edycja:
Anisen ale pyszności.... Ja dziś na obiad mam: fajowe kanapki! Je je!
Kur*a ... przez tą pracę to wiecznie głodna chodzę, bo normalnego obiadu nie widziałam od 2 tygodni !
Ale Anisen...plan ambitny, dziś fakt faktem się narobisz, ale jutro będziesz mogła odpoczywać :-)
Kur*a ... przez tą pracę to wiecznie głodna chodzę, bo normalnego obiadu nie widziałam od 2 tygodni !
Ale Anisen...plan ambitny, dziś fakt faktem się narobisz, ale jutro będziesz mogła odpoczywać :-)
Rechocik, witamy w kolejnym tygodniu, jeszcze tydzień i nam się dwójeczki z przodu pokażą
no nieźle co zleciało...masakra to już połowa.....ale drugie pół przed nami co?
Super pla też bym tak chciała Nie martw się tyle osób szuka teraz mieszkań na pewno się znajdzie chętna osoba kochająca dzieci:-)
mam nadzieje że moje życie się ułoży i zamieszkam z płcią męską...jakąś....
Anisen
kochamy Cię mocno
Najeli tak własciwie to sie az tak strasznie nie narobie. umiem sobie ułatwiać pracę, wiec obiad dla 2 osób to pestka. Jak mieszałam u rodziców to dla 6 gotowalam a i był czas na wszystkie sprawy włącznie ze szkołą. Mama mowi ze przez to ze potrafie sprytnie wszystko rozplanować nie tracę niepotrze3bnie czasu.Anisen ale pyszności.... Ja dziś na obiad mam: fajowe kanapki! Je je!
A wiec juz wyparne, zaraz wieszam, buraczki sie gotują, mięso w marynacie siedzi sobie w lodówce. Powiesze pranie i ide na zakupy.
Z tymi soczewkami to nie bajer. zapłaciłam za nie 60zł (+ przesyłka) sprzedam za 30zł. To 6 soczewek PureVision BC 8,6 , balafilcon A, miesięczne. moc -0,5. do tego jest jeszcze jedna soczewka osobno poza pudełkiem. wiec wychodzi 7 soczewek za 30 zl plus przesyłka.
Wczoraj kupiłam parę w vision expres za 45 zł, też miesięczne.
Cześć Śnieżynki !
Ja dzisiaj rozpoczynam kolejny leniwy dzień. Siedzę z synkiem w domku, mąż w pracy do wieczora. Nawet nie wiem czy na dworek pójdziemy, bo syncio ma katar i kaszel. A mnie coś brzuszek pobolewa z prawej strony.Wezmę magnez może troszkę pomoże.
Przeczytałam co naskrobałyście, ale niestety nie dam rady wszystkim odpisać. Nóż się w kieszeni otwiera jak czytam o chłopach - dupkach. Normalnie powinno się ich do pionu postawić. Gnojki nieodpowiedzialne. No, ale coz wielu z nich pewnie nigdy się nie zmieni.
Ciekawe co tam u Guchej. Może wszystko się ułoży.
Tygrynka jestem z Tobą ! Bądz dzielna !
Buziii
Ja dzisiaj rozpoczynam kolejny leniwy dzień. Siedzę z synkiem w domku, mąż w pracy do wieczora. Nawet nie wiem czy na dworek pójdziemy, bo syncio ma katar i kaszel. A mnie coś brzuszek pobolewa z prawej strony.Wezmę magnez może troszkę pomoże.
Przeczytałam co naskrobałyście, ale niestety nie dam rady wszystkim odpisać. Nóż się w kieszeni otwiera jak czytam o chłopach - dupkach. Normalnie powinno się ich do pionu postawić. Gnojki nieodpowiedzialne. No, ale coz wielu z nich pewnie nigdy się nie zmieni.
Ciekawe co tam u Guchej. Może wszystko się ułoży.
Tygrynka jestem z Tobą ! Bądz dzielna !
Buziii
trzymam mocno kciuki !
Najeli tak własciwie to sie az tak strasznie nie narobie. umiem sobie ułatwiać pracę, wiec obiad dla 2 osób to pestka. Jak mieszałam u rodziców to dla 6 gotowalam a i był czas na wszystkie sprawy włącznie ze szkołą. Mama mowi ze przez to ze potrafie sprytnie wszystko rozplanować nie tracę niepotrze3bnie czasu.
A wiec juz wyparne, zaraz wieszam, buraczki sie gotują, mięso w marynacie siedzi sobie w lodówce. Powiesze pranie i ide na zakupy.
Anisen podziwiam Ciebie ! Naprawdę, szczerze ! Chciałabym być taka jak Ty!
reklama
Z tymi soczewkami to nie bajer. zapłaciłam za nie 60zł (+ przesyłka) sprzedam za 30zł. To 6 soczewek PureVision BC 8,6 , balafilcon A, miesięczne. moc -0,5. do tego jest jeszcze jedna soczewka osobno poza pudełkiem. wiec wychodzi 7 soczewek za 30 zl plus przesyłka.
Wczoraj kupiłam parę w vision expres za 45 zł, też miesięczne.
ech, byłabym zainteresowana, tylko ja noszę -2,5