reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

HALOOO !!!
Jest tu ktoś ja jestem juz po śniadanku i mi sie nudzi zastanawiam się co będę dzisiaj robić i do głowy przychodzą mi tylko zakupy:-)
Ja jestem :D Zjadłam właśnie śniadanko i się szykuje w coś ciepłego bo jadę z psiakiem nad jeziorko troszkę pooddychać świeżym powietrzem :D a później zjeść obiadek i do 18 mam zajęcie więc nawiedzę Was dopiero wieczorkiem :-p Miłego dnia kochane :*

reklama
Hejo Dziewczyny!

Ja dziś w pracy niestety, na szczęście tylko 4h...

Jak się uda, to będę tu z Wami, chyba, że będzie nawał.... :-)

Jakie macie plany na weekend?

Dzień dobry Dziewczyny:-)

My już nie śpimy chyba od 7:-D ja już po śniadanku, wykąpana i zaraz jadę do sklepu kupić coś Mężusiowi, bo w poniedziałek ma imieninki:-)

Po południu będziemy mieli gości, bo teściu miał w czwartek urodziny, ale dopiero dziś ktoś przyjedzie:-) ale widzę, że ładna pogoda, więc może uda się na dworze posiedzieć:-D

Buziaczki kochane:-)

P.S. Już nikt od dawna nie odezwał się do mnie w sprawie wątku zamkniętego, więc w poniedziałek piszę do tej dziewczyny z taką listą jaką mam, bo większość Śnieżynek się zgodziła:-D

no ja mam plana takiego:
lenistwo połączone z leżeniem, niedziala plenerowy obiad, a dziś wprowadza się do mnie na wolny pokój koleżanka na 2 miesiące tylko ale zawsze coś, myślę czy kogoś na spółkę do mieszkania na stałe nie szukać, bedzie mi łatwiej, ale kto przyjdzie jak tu od lutego po nocach będą wrzaski i ryki ?

reklama
no ja mam plana takiego:
lenistwo połączone z leżeniem, niedziala plenerowy obiad, a dziś wprowadza się do mnie na wolny pokój koleżanka na 2 miesiące tylko ale zawsze coś, myślę czy kogoś na spółkę do mieszkania na stałe nie szukać, bedzie mi łatwiej, ale kto przyjdzie jak tu od lutego po nocach będą wrzaski i ryki ?

Zawsze to ktoś, do kogo się możesz odezwać!
A dlaczego od razu zakładasz, że w lutym będziesz mieć wrzaski i ryki? Kochana, lutowe dzieci są grzeczne, a szczególnie te z 2010r !!
Ja sobie wypraszam takie teksty ! hehe....

Do góry