reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Mistrzynia w kuchni ja tez nie jestem a raczej ni lubie gotowa zwlaszcza ze mam wspolna kuchnie z rodzicami! Musze dostosowac gotowanie do nich a pozatym nie lubie gotowc jak mama jest w poblizu bo ciagle sie wraca " a ja bym dodała to a tamto to bym zrobila inaczej" FUJJJJJ

ja miałam wspólna kuchnie z babcią, po kilku miesiącach stwierdzilismy, że albo znieniawidzimy jedzenie ,albo zaczniemy sami gotowac, tak jak anm bedzie smakować. także teraz codziennie cipeły obiad jest. Z reguły gotuję na dwa dni, albo na dzień. Jak pracowałam a mąż miał wolne bo pracuje na zamiany to on gotuje. Staram się, wyszukiwac szybkich i prostych przepisów. Nie wyobrazam sobie dnia bez obiadu ;) bo z reguły jdałam tylk dwa posiłki. Sniadanie w pracy i dosc późny obiad koło 6,30. Potwm już nei jadłam, wiec cięzko byłoby misię obyć bez obiadu.

reklama
Teraz wróciłam z pracy....
Przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrabiać tych stron....Czy będziecie złe? A mogła by któraś w skrócie opisać co się tu działo...?
Jeszcze jutro 4h i weekend! Nie mogę się doczekać jak pójdę na L4 a z drugiej strony boję się odejścia gdyż jestem okropną pracoholiczką!

Dziś jestem taka zmęczona.......
Idę się uczyć, bo termin obrony zbliża się ogromnymi krokami, a tu siano w głowie zamiast wiedzy! hehe....

Zaglądnę do Was wieczorkiem przed spaniem....

Przepraszam że nie przysiądę na dłużej, ale same widzicie....

Zastanowimy się czy bedziemy złe.

Juz mam wolne !! hura.
wiec na chwile sobie posiedze przed kompem i ide sie wykąpać. Marzy mi sie wanna pachnaca, ksiązka do łapki i wylegiwanie sie. ale teraz to odpada. Wiec tylko na chwile ale poleze sobie w wodzie, odpręze mieśnie, relaksik. Mąz w pracy pewnie do 24 albo i dłuzej to zrobie mu kolacje, wstawie do lodówki i pójde wcześniej spać.

Najeli na L4 mozna funkcjonować nawet znajdujac sobie mase innych zajęc. Wiem cos o tym bo wcześniej to byl ze mnie struś pędziwiatr i łapałam 10 srko za ogon. Miłej nauki.

No....to już się pouczyłam....

Pokłóciłam się z mężem, znów.... ! Jakoś ostatnio nie możemy się dogadać, nawet w najprostszych tematach!

Siedze, ryczę on wyszedł z domu! Boże....co to moje dzieciątko musi przeżywać!
Mam już dość! Mam już naprawdę dość....!

A ja znów o sobie piszę, zasrana egoistka jestem, przepraszam!

Pokłóciłam się z mężem, znów.... ! Jakoś ostatnio nie możemy się dogadać, nawet w najprostszych tematach!

Musicie się dogadac, bo stres Tobie i dziecku nie służy. Jak juz robi się gorąco to ustalcie sobie jakiś znak. Typu: zaraz sie pokłócimy, wiec lepiej zamilknąć i wyjść z pokoju.

Ja z mezem tez czesto sie nie dogadujemy ale nie jestesmy idealami,moze dobrze ze mezus wyszedl przemysli sprawe bo moj tez jak sie nie mozemy porozumiec to wychodzi aby sobie wszystko poukladac oni tak maja,a Ty kochana juz sie nie denerwuj bo urodzisz nerwuska:-)

reklama
:eek:no i dupa komputer jeszcze zepsuty, wiesza sie to cholerstwo i wlazłam teraz do cioci(która mieszka piętro niżej pod mama) żeby do was napisac:eek: smieją sie ze mnie że desperatka jestem bo musze wlezc na bb i koniec hiiihihiih

Do góry