reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam was słoneczka!

ale wy macie tempo produkcjim posów, ponad godzine siedziała zeby was nadrobić!

witam nowa lutóeczka LADYMOCCA i zycze spokojnej ciąży!

double aga ale z ciebie silna kobieta. Tyle przeszłas ale dałs rade! Podziwiam cie!

milena nie przejmuj sie moze to zwykłe uczulenie! jeszcze niecała godzinka i wszystko sie wyjasni!

TYGRYNKA badz dzielna lez koniecznie- odpoczywaj! i sie nie mwrtw napewno wszystko bedzie dobrze!

Ja własnie wróciłam ze szkolenia straszne nudy mojemu skarbkowi chyba tez sie niem podobało bo strasznie sie wiercił i kopał :-)

reklama
Jestem złą żoną...

Mój mąż sam sobie robi jak wraca... :(
Nie jesteś złą żoną :tak: Jesteś cudowną żoną:tak: masz cudownego męża, który nie pozwala Ci się przemęczać:tak::-)
Ja mojemu niestety obiadu nie powierze puściłby mi kuchnie z dymem:confused2: Ja juz w domku na piechote 40 minut szłam bo mksa żadniego nie było:-( I robie rybcie z frytkami bo zaraz moje Kochanie do domku wróci;-):-)

Nie jesteś złą żoną :tak: Jesteś cudowną żoną:tak: masz cudownego męża, który nie pozwala Ci się przemęczać:tak::-)
Ja mojemu niestety obiadu nie powierze puściłby mi kuchnie z dymem:confused2: Ja juz w domku na piechote 40 minut szłam bo mksa żadniego nie było:-( I robie rybcie z frytkami bo zaraz moje Kochanie do domku wróci;-):-)
Kurdę! Dopiero co zjadłam całą miskę pierogów a Wy mi tu ochoty na rybkę robicie a ja nie mam jej gdzie wepchnąć :-D

Smacznego :tak:

:-):-):-)Patrycja obawiam się że w tej kwestii pozwoliłby mi się przemęczyć... tylko ja przeokrutnie nie lubie gotować :)

Mam wyniki!!! i są w normie :-) co za ulga.

Dziękuje Kochane moje za wsparcie i dobre słowo, nawet nie wiecie jakie to było ważne. Teraz zastanawiam się co mnie tak mocno mogło uczulić... bo już wypiłam wapno 2 razy i nadal swędzi. Wczoraj zjadłam pół czekolady po raz pierwszy w ciąży bo wcześniej nie miałam ochoty na słodycze ale nie wiem czy to może być przyczyna..

Kurdę! Dopiero co zjadłam całą miskę pierogów a Wy mi tu ochoty na rybkę robicie a ja nie mam jej gdzie wepchnąć :-D

Smacznego :tak:
Pierogi, ale bym zjadła ruskich , strasznie mam ochotę. Jak nic musze isc kupic mąkę, ser i zrobic pierogi jutro na obiad. Koniecznie. Zrobiłabym na kolacje ale obiecałam sobie, że będe dbać by nie przytyć okrutnie:-)

Dziękuje Kochane moje za wsparcie i dobre słowo, nawet nie wiecie jakie to było ważne. Teraz zastanawiam się co mnie tak mocno mogło uczulić... bo już wypiłam wapno 2 razy i nadal swędzi. Wczoraj zjadłam pół czekolady po raz pierwszy w ciąży bo wcześniej nie miałam ochoty na słodycze ale nie wiem czy to może być przyczyna..
To super ze wzystko dobrze! a jednak lutóweczkim miały racje ze to tylko uczulenia! nastepnym razem po porade do nas a nie do lekarza :-) haha

Dziewczyny dziś to ja bym mogła zjeść konia z kopytami, ale tak naprawdę to zjadłabym....nie wiem co:-p

A tak szczerze to cały czas mam ochotę na ser pleśniowy, ale nam ponoć nie wolno, a ja go uwielbiam i jeszcze jak widzę te reklamy w tv to mega mi ślinka cieknie:-(

Co do obrączek to ja mam pierścionek zaręczynowy 7, a obrączkę 9, bo to ponoć zależy od grubości:-) z pierścionkiem zaręczynowym Mężuś miał małe problemy, bo zamówił w APARCIE, ale się wkurzył, bo chyba czekał pare miesięcy i w końcu zrezygnował, zamówił podobny wzór w YES i po tygodniu przysłali mu do domu:-)
a obrączki upatrzyliśmy sobie w APARCIE (gdzie zapałacilibyśmy za nie chyba z 10000zł), troszkę je zmodyfikowaliśmy i zamówiliśmy u małego jubilera i wyszło nas niecałe 1500zł za dwie obrączki z grawerką:-)

reklama

To super!! Musisz teraz przyuważyć co Cię uczula.

Do góry