reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

pewnie, po co sie stresować, odrobinę za dużą założysz na ślubie a potem zmniejszycie i nie trzeba sie będzie spieszyć. Mąz będzie miał ułatwione zadanie z jej załozeniem ;-) Jakby była za mała to byłby problem.
Aaaa jeszcze może poczekać aż się maleństwo urodzi bo paluszki w ciąży spuchną na bank :D

reklama
Anisen dokładnie, tak jak mówisz. Ok ja spadam, bo na 16 lecę do kumpeli na małe ploty ale o 17 niestety będę musiała od niej zmykać, bo o 18 mam autobus do D. a chciałam jakąś kolację przygotować, bo w pracy jeszcze będzie. Buziaczki Kochane, aż się boję jutra, ile stron będę miała do nadrobienia:)

Tygrynko Ty urodzisz o terminie śliczne dziecko i tylko to przyjmuje do wiadomości. Wiec racja nie czytaj głupotek. Ja ci powiem wprost przeciwną relacje, dziewczyna trafiła do szpitala z takim krwotokiem ze myśleli ze po dziecku, potem miała kolejne potężne krwawienie w szpitalu mimo leków a urodziła ślicze zdrowe dziecko o czasie. Tyle ze całą ciąze leżała w domu. wiec myśl o tym ze Twój maluszek jest bardzo silny i poradzi sobie z małym plamieniem. Kochany szkrabik juz slyszy wiec mów mu ze go kochasz i zeby był silny. On na pewno będzie spokojniejszy jaki Ty będziesz spokojna.
Co u mnie. przeprowadzamy sie, tylko musze znaleźć firme transportową. Masakra z tym. No i w dalszym ciągu nie do swojego tylko wynajmowane i to w stanie opłakanym, tyle ze połowę tańsze. szukamy cos do kupienia z marnym skutkiem. ludzie powriowali, chcą na zadupiu sprzedać mieszkanie w cenie jak w krakowie centrum. Albo niby sprzedaja ale cos jest ale, np wyprowadzą sie jak znajdą wieksze, mniejsze etcetera. No i w dalszym ciagu na razie musze zapmniec o pokoiku dla Kingi.

ojjj kochana poproszę o jak nawięcej takich opowieści :*
a te mieszkanko to to co kiedyś ogladaliście, do totalnego remontu, co mieliście się zastanowić czy chcecie?
spokojnie, kingusia w koncu będzie miała swój pokoik, najlepiej jak zacznie go naprawdę potrzebować czyli gdzieś w wieku przedskzolnym :)

Witam Słoneczka.

U mnie źle...wieceie co przeżywam...wczoraj od 22 zaczeło swędzieć mnie całe ciało czułam jakby mnie ktoś podpalał masakra, teraz też mnie wszystko swędzi!! Dzwoniłam do gina kazał wziąć mi wapno i zrobić badanie na ALAT i ASPAT jak wyjdą źle te wyniki to znaczy że jest to cholestaza :( naczytałam się o tym i jestem załamana. Ok godz 17 powinnam mieć wyniki ale do tego czasu umre, jeszcze to swędzenie...mam złe przeczucie

Kasiorku gratuluje dziewczynki :-)

Tygrynko dużo zdrówka i siły życze. trzymaj się

Milenko mam nadzieję, że to nie cholestaza, ale jeśli nawet to dasz sobie z nią radę, na pewno!! Dawaj znać o wynikach, to już za godzinkę, trzymam kciuki!!

Ja po obiadku (dwa talerze czarniny) leżę sobie dalej...:cool:

reklama
ojjj kochana poproszę o jak nawięcej takich opowieści :*
a te mieszkanko to to co kiedyś ogladaliście, do totalnego remontu, co mieliście się zastanowić czy chcecie?
spokojnie, kingusia w koncu będzie miała swój pokoik, najlepiej jak zacznie go naprawdę potrzebować czyli gdzieś w wieku przedskzolnym :)

Milenko mam nadzieję, że to nie cholestaza, ale jeśli nawet to dasz sobie z nią radę, na pewno!! Dawaj znać o wynikach, to już za godzinkę, trzymam kciuki!!

Ja po obiadku (dwa talerze czarniny) leżę sobie dalej...:cool:
Lez sobie, leż. Niech się obiadek dobrze przyjmie.
Ja dzisiaj na pierwsze danie zjadąłm rybkę wędzoną i pomidora, a na drugie naleśniki z jagodami :eek: w odstepie 15 minut

Do góry