reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

nie da się nie martwić, jestem cała rozstrzęsiona... mam prośbę niech jedna z Was napisze mi numer tel. jak mnie zawiną w razie czego do szpitala to chociaż się z Wami skontaktuje dobra?

reklama
Jeju nie ma człowieka 2 h i nie można nadrobić tego co pisałyście :-D
double_aga Jesteś naprawdę silną kobietą podziwiam! I gratuluję, że miałaś tyle samozaparcia by od takiego człowieka odejść i gratuluję, że życie układa się na nowo oby tak dalej :tak:
LadyMocca witamy :D i spokojnej ciąży życzę :tak:
_milena_ ojej mam nadzieję, że to jakieś tylko uczulenie i wszystko będzie dobrze a wyniki wyjdą super :tak: Ja miałam podobne objawy tzn całe swędzące i piekące ciało jakoś w 15 tygodniu się okazało, że w ciąży dostałam uczulenia na maliny :eek: a całe życie je wcinałam i żadnego problemu nie było więc wystarczyło przestać jeść malinki i wszystko wróciło do normy :) Trzymam kciuki za badania :tak:

Z tym swędzeniem to spokojnie !!! Skóra swędzi jak się rozciąga , może twój brzuszek wszedł własnie w faze intensywnego wzrostu !!! To samo dotyczy piersi :) Ale nie wykluczone że przyczyny mogą byc inne .

Z tym swędzeniem to spokojnie !!! Skóra swędzi jak się rozciąga , może twój brzuszek wszedł własnie w faze intensywnego wzrostu !!! To samo dotyczy piersi :) Ale nie wykluczone że przyczyny mogą byc inne .
W przypadku moich piersi też o tym myślałam, że może rosną (a juz sa olbrzymie bomby), a wczoraj je trochę podrapałam, no ale nie wiem, bo są takie ciepłe dzisiaj (gdybym była karmiąca to juz bym się bała że to zapalenie piersi).

Miejmy nadzieję, że to tylko jakies małe uczulonko albo, że skóra się rozciąga czyli nic poważnego :)
A Ty Znachorka robisz jakieś karteczki z tego co czytałam pochwaliła byś się talentem :-)

Milenko nie martw się będzie wszystko OK! Mnie brzuszek swędzi codziennie o i nawet w tym momencie tak bardzo, że mogę się drapać i drapać, zobaczysz, że testy NIC NIE WYKAŻĄ!

Milenko nie martw się będzie wszystko OK! Mnie brzuszek swędzi codziennie o i nawet w tym momencie tak bardzo, że mogę się drapać i drapać, zobaczysz, że testy NIC NIE WYKAŻĄ!
Smaruj Kochana smaruj ten brzusio żeby skóra była bardziej rozciągliwa mi nawilżanie 4-5 razy dziennie naprawdę pomogło a wcześniej tez myślałam, że się zadrapie

reklama
Do góry