reklama
Napisalam Ci na privanie da się nie martwić, jestem cała rozstrzęsiona... mam prośbę niech jedna z Was napisze mi numer tel. jak mnie zawiną w razie czego do szpitala to chociaż się z Wami skontaktuje dobra?
Majsii
Fanka BB :)
Jeju nie ma człowieka 2 h i nie można nadrobić tego co pisałyście
double_aga Jesteś naprawdę silną kobietą podziwiam! I gratuluję, że miałaś tyle samozaparcia by od takiego człowieka odejść i gratuluję, że życie układa się na nowo oby tak dalej
LadyMocca witamy i spokojnej ciąży życzę
_milena_ ojej mam nadzieję, że to jakieś tylko uczulenie i wszystko będzie dobrze a wyniki wyjdą super Ja miałam podobne objawy tzn całe swędzące i piekące ciało jakoś w 15 tygodniu się okazało, że w ciąży dostałam uczulenia na maliny a całe życie je wcinałam i żadnego problemu nie było więc wystarczyło przestać jeść malinki i wszystko wróciło do normy Trzymam kciuki za badania
double_aga Jesteś naprawdę silną kobietą podziwiam! I gratuluję, że miałaś tyle samozaparcia by od takiego człowieka odejść i gratuluję, że życie układa się na nowo oby tak dalej
LadyMocca witamy i spokojnej ciąży życzę
_milena_ ojej mam nadzieję, że to jakieś tylko uczulenie i wszystko będzie dobrze a wyniki wyjdą super Ja miałam podobne objawy tzn całe swędzące i piekące ciało jakoś w 15 tygodniu się okazało, że w ciąży dostałam uczulenia na maliny a całe życie je wcinałam i żadnego problemu nie było więc wystarczyło przestać jeść malinki i wszystko wróciło do normy Trzymam kciuki za badania
W przypadku moich piersi też o tym myślałam, że może rosną (a juz sa olbrzymie bomby), a wczoraj je trochę podrapałam, no ale nie wiem, bo są takie ciepłe dzisiaj (gdybym była karmiąca to juz bym się bała że to zapalenie piersi).Z tym swędzeniem to spokojnie !!! Skóra swędzi jak się rozciąga , może twój brzuszek wszedł własnie w faze intensywnego wzrostu !!! To samo dotyczy piersi Ale nie wykluczone że przyczyny mogą byc inne .
Majsii
Miejmy nadzieję, że to tylko jakies małe uczulonko albo, że skóra się rozciąga czyli nic poważnegoZ tym swędzeniem to spokojnie !!! Skóra swędzi jak się rozciąga , może twój brzuszek wszedł własnie w faze intensywnego wzrostu !!! To samo dotyczy piersi Ale nie wykluczone że przyczyny mogą byc inne .
A Ty Znachorka robisz jakieś karteczki z tego co czytałam pochwaliła byś się talentem :-)
Majsii
Może napij się wapna i zobacz czy są jakieś efektyW przypadku moich piersi też o tym myślałam, że może rosną (a juz sa olbrzymie bomby) ale wczoraj je trochę podrapałam, a w dodatku one są takie ciepłe dzisiaj.
Majsii
Smaruj Kochana smaruj ten brzusio żeby skóra była bardziej rozciągliwa mi nawilżanie 4-5 razy dziennie naprawdę pomogło a wcześniej tez myślałam, że się zadrapieMilenko nie martw się będzie wszystko OK! Mnie brzuszek swędzi codziennie o i nawet w tym momencie tak bardzo, że mogę się drapać i drapać, zobaczysz, że testy NIC NIE WYKAŻĄ!
reklama