reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Rechot, to gigantyczne dziecko co się wczoraj urodziło to jego mama jest cukrzykiem. także dziewczyno trzymaj dietę ;)

Własnie wczoraj jak zobaczyłam to dziecko to mnie w fotel wgniotło:szok: Rechotek trzyma dietę więc nie będzie miałą takiego gigancika:-D

no właśnie tak myślałam że miała cukrzyce...powiem tak staram się bardzo trzymać dietę ale widać ta to wcale się niczego nie trzymała jakaś masakra wogóle...naprawdę grzeszę czasem bo już wytrzymać nie mogę ale staram sie z rozsądkiem i tylko czasem troszkę mi cukry skaczą więc chyba nie powinno być źle...

Zgadnijcie co robię.... tak, JEM! hehe. To moje nowe hobby!

No tak, inne sprzęty gospodarstwa domowego się nie umywają przy nas! Żadna mikrofalówka nam nie podskoczy!

no tak a co ty innego ostatnio robisz odkurzaczyku żywieniowy...zazdroszczę ci naprawdę bo jakbym tak jadła i jadła to bym takiego kolosa urodziła a jakbym w ciąży nie była to już bym się kulała a nie chodziła

Tak w ogóle to na tego grzyba dostałam czopki, ale trochę bez sensu bo leczenie nimi trwa 12 dni a ja za 2 tygodnie mam iść na badanie moczu i krwi. przecież w moczu jeszcze w tak krótkim czasie pozostaną "rzeczy" należące do tych czopków...i jak badanie ma wyjść poprawnie?

jak wyjdą coś nie tak to powiesz że miałaś globy na grzyby i tyle nie stresuj się......

reklama
Dzień dobry sprzęcie kuchenny AGD najwyższej klasy!! :)

Tygrynko - skarbie cierpliwości! Wszystko będzie bo musi być dobrze, a ty leż odpoczywaj, weź dobrą książke i uśmiechaj się dużo dla swojego maleństwa ono tego potrzebuje najbardziej :)

Jakie macie plany na dziś?
Ja się po południu wybieram na weekend na działeczce - będziemy świętować 1 urodzinki córci mojego brata i imieniny mojego chcrześniaka - super są te dzieciaki powiem Wam. Aż zazdroszcze mojemu bratu że takie ładne, fajne i pogodne :)

My będziemy mebelki kupowac ale musiałabym zdjątka zobaczyc;-):-)
Patrysiu - podaj m swojego maila na privie to Ci prześlę żeby tu nie śmiecić :D

A pozatym bedzie opijanko bo moj brat wlasnie wczoraj dostal swoja pierwsza w zyciu umowe na czas nieokreslony i cieszy sie ogromnie :-) w sumie nie ma sie co dziwic. chlopak ma dopiero 20 lat, wlasnie zrobil mature i jako jeden z lepszych w szkole dostal prace.
No to tylk pogratulować :)

Mamo Sówko - ty się bidulko wymęczysz. Ale wiesz co jest pocieszające?? To co już napisał Rechotek:)) To się skończy -już tylko tyle co wytrzymałaś :)) Ściskam!!

Paulla współczuje przeogromnie i wczuwam się mocno bo u mnie zacznei się dpiero za jakies 3-4 tygodnie i też licze mocno na to że na święta już będziemy mieli pięknie....

no właśnie tak myślałam że miała cukrzyce...powiem tak staram się bardzo trzymać dietę ale widać ta to wcale się niczego nie trzymała jakaś masakra wogóle...naprawdę grzeszę czasem bo już wytrzymać nie mogę ale staram sie z rozsądkiem i tylko czasem troszkę mi cukry skaczą więc chyba nie powinno być źle......
Będzie dobrze nie martw się:tak: Tamta jadła cukry tonami;-):-D czasem musisz dac upust swoim chcicom;-):-)

[B pisze:
Gucha90;4[/B]222632]Tak w ogóle to na tego grzyba dostałam czopki, ale trochę bez sensu bo leczenie nimi trwa 12 dni a ja za 2 tygodnie mam iść na badanie moczu i krwi. przecież w moczu jeszcze w tak krótkim czasie pozostaną "rzeczy" należące do tych czopków...i jak badanie ma wyjść poprawnie?

Nic się nie przejmuj, ja tez miałam jakieś grzyby i jakąś bakterię w pochwie i w moczu, a też mnie wysłała doktorka podczas leczenia na badanie moczu - wyszło mi teraz w moczu wszystko ok, a jakby coś znowu wyszło nie tak, to może zmienić leczenie. Ale mnie te grzyby wcześniej wyszly mi z wymazu z pochwy, teraz mi nie kazała na razie tego robić doktorka.

Ostatnia edycja:
Czytam Was dziewczynki ,ale nie mam czasu pisać. Dziękuję że łączycie siię ze mną w tym syfie:-) Trzymajcie się wszystkie cieplutko i do usłyszenia. buziaki kochane

reklama
Wiesz co Rechotku masz rację takim h......om się zdaje że sa super ekstra menami i co sie nami będą przejmmować więc chyba faktycznie trzeba ich olać i pociągnąć do odpowiedzialności w formie alimentów.

dziewczyny kochane, nie martwcie się palantami, ja się rozwiodłam, nawet żałuję, że tak późno... dawałam sobą pomiatać przez całą ciążę i 2 lata po narodzinach maleństwa, byłam strzępkiem nerwów, w obcym mieście, z dala od znajomych choćby i rodziny... w końcu miarka się przebrała i kiedy kolejny raz znalazłam u niego gumki i ślady po obcej babie w naszym mieszkaniu powiedziałam dość, spakowałam małą i siebie i wyniosłam się do innego miasta i nie żałuję,,, nigdy nie żałowałam :)) mimo, że rozwód jest naprawdę tragicznym i wstrząsającym przeżyciem na sali sądowej... jeśli jest Wam naprawdę źle i nie widzicie nadziei na zmianę, czy nie chcecie już widzieć, podążajcie tylko za dobrem dziecka i tym, co mówi Wam Wasze wewnętrzne ja. Oni się naprawdę nie zmieniają...

a jeśli któraś chciałaby pogadać, z chęcią umówię się na kawę albo odpiszę na maila :) wiem, że tak jest łatwiej

Do góry