Zgadnijcie co robię.... tak, JEM! hehe. To moje nowe hobby!
Mama Sówka co do rzyganka, to Rechotek ma rację! Do lutego Ci przejdzie hehe! No i cieszę się, że wyjazd do Wrocławia był udany - to jest najważniejsze!
Paullla czyli kapitalka! Wow! Do grudnia macie co robić! Ale pomyśl, że dzidziuś już przyjdzie do nowego, pięknego mieszkania.... A Ty będziesz się cieszyć, że przez najbliższe kilka lat masz spokój od kurzu, syfu i hałasu!
Może nie będzie tak źle....
No tak, inne sprzęty gospodarstwa domowego się nie umywają przy nas! Żadna mikrofalówka nam nie podskoczy!
Mama Sówka co do rzyganka, to Rechotek ma rację! Do lutego Ci przejdzie hehe! No i cieszę się, że wyjazd do Wrocławia był udany - to jest najważniejsze!
Paullla czyli kapitalka! Wow! Do grudnia macie co robić! Ale pomyśl, że dzidziuś już przyjdzie do nowego, pięknego mieszkania.... A Ty będziesz się cieszyć, że przez najbliższe kilka lat masz spokój od kurzu, syfu i hałasu!
Więc jak by patrzeć tymi kryteriami, to mój Adaś będzie tępy jak strzała! Bo przez całą ciążę miałam 3 dni mdłości i zaledwie 2 rzyganka.... hehe,MamaSówka - Ty się nie przejmuj tymi wymiotami, tylko się ciesz. Wygląda na to że będdziesz miała najbardziej inteligentne dziecko ze wszystkich nas. Ostatnio czytałam taki artykuł, w którym generalnie chodziło o oto, że im wiecej matka ma mdłości w ciąży, tym dziecko bedzie bardziej inteligentne. Jeśli więc to sięokaże prawdą, to Twoje maleństwo będzie geniuszem. Gratuluję więc Einsteina.
Może nie będzie tak źle....
w końcu jesteśmy "takie same" lodówki, a inne to pralki, które nie kumają
No tak, inne sprzęty gospodarstwa domowego się nie umywają przy nas! Żadna mikrofalówka nam nie podskoczy!