reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Lece zrobic mi i Oliwci jakies sniadanko bo zoladek przyrols mi juz do kregoslupa :eek::sorry: Moje dziecie z rana wypija mleczko lub kakao i potem nie jest glodan wiec ja sie przetrzymuje razem z nia. Ale teraz juz nie da rady :no:

A popoludniu jedziemy do mojego Braciszka bo ma dzisiaj urodzinki. Bedzie pyszne ciacho, salatki i wogole. Mniami :-p Tylko drineczki mnie omina :-( No i zostajemy tam dzisiaj na noc, zebymoj G. mogl sie ze szwagrem napic no i zebym ja po nocach nei musiala meczyc sie z prowadzeniem samochodu. A pozatym bedzie opijanko bo moj brat wlasnie wczoraj dostal swoja pierwsza w zyciu umowe na czas nieokreslony i cieszy sie ogromnie :-) w sumie nie ma sie co dziwic. chlopak ma dopiero 20 lat, wlasnie zrobil mature i jako jeden z lepszych w szkole dostal prace.

Jak się urodzi to będziesz musiała się z nim podzielic swoim tytułem;-):-) A jaki mądry będzie po mamusi:-D
Tytuł raczej nie będzie do podzielenia, bo to tylko lic . Hehe, jak zrobie magisterkę, to jemu dam MGR :-)
A mądry będzie, bo to moje dziecię!

Lece zrobic mi i Oliwci jakies sniadanko bo zoladek przyrols mi juz do kregoslupa :eek::sorry: Moje dziecie z rana wypija mleczko lub kakao i potem nie jest glodan wiec ja sie przetrzymuje razem z nia. Ale teraz juz nie da rady :no:

A popoludniu jedziemy do mojego Braciszka bo ma dzisiaj urodzinki. Bedzie pyszne ciacho, salatki i wogole. Mniami :-p Tylko drineczki mnie omina :-( No i zostajemy tam dzisiaj na noc, zebymoj G. mogl sie ze szwagrem napic no i zebym ja po nocach nei musiala meczyc sie z prowadzeniem samochodu. A pozatym bedzie opijanko bo moj brat wlasnie wczoraj dostal swoja pierwsza w zyciu umowe na czas nieokreslony i cieszy sie ogromnie :-) w sumie nie ma sie co dziwic. chlopak ma dopiero 20 lat, wlasnie zrobil mature i jako jeden z lepszych w szkole dostal prace.

Jedz, jedz kobieto! Jak tylko chcesz to jedz!
A pogratuluj braciszkowi bo jest naprawdę czego! Niech mąż opije a Ty jedz! hehe

Witam Dziewczynki!

Tygrynka pamiętaj że jesteśmy z Tobą i modlimy się aby wszystko było dobrze. I napewno tak będzie:-) Odpoczywaj i się nie denerwuj:tak:

Najeli dobrze że się odezwałaś bo już nam stracha napędziłaś;-)

Ilonka masakra z tymi dojazdami, uważaj na siebie:tak:

kaasiorek gratuluję córeczki:-):-)

Ja już 3 dzień spędzam u teściowej, w domu cały czas remont. Nawet tam nie idę bo się boję:no: dzisiaj mają nam przywieźć meble do pokoju i mężuś już tam czeka. Najgorsze jest to że meble kuchenne będą gotowe dopiero na 15 października. Zastanawiam się jak ja będę obiady gotować bo trzeba jeszcze położyć płytki a nowa kuchenka jest do zabudowy więć nawet tak po spartańsku nie mogę jej postawić:no:

Paullla no tak, remont to nic przyjemnego, ale efekt.... mmm ... aż się serce i oczy cieszą!
Co do kuchni i gotowania, to pozostaje Wam chyba jedno wyjście: "kanapki" > to były moje śniadania, obiady, kolacje i te inne jak miałam remont w kuchni. Da się przeżyć, ale rarytas to nie jest!

...Ja już 3 dzień spędzam u teściowej, w domu cały czas remont. Nawet tam nie idę bo się boję:no: dzisiaj mają nam przywieźć meble do pokoju i mężuś już tam czeka. Najgorsze jest to że meble kuchenne będą gotowe dopiero na 15 października. Zastanawiam się jak ja będę obiady gotować bo trzeba jeszcze położyć płytki a nowa kuchenka jest do zabudowy więć nawet tak po spartańsku nie mogę jej postawić:no:
Masakra:szok: Może jakaś kuchenka turystyczna??:sorry:
Poza tym wszystkie lutowe szkraby będą mądre, nie? I fajne! Bo my jesteśmy fajne!
No to przecież oczywiste;-)

Witajcie moje kochane Śnieżynki:-)

Przepraszam Was najmocniej, ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co pisałyście:wściekła/y: Wczoraj zaś miałam kiepski dzień, bo od rana do wieczora cały czas wymiotowałam:crazy: ehhh to się chyba nigdy nie skończy, ale może taki urok mojej ciąży i najważniejsze, by Sóweczka była zdrowa :-D dziś już jest lepiej, zjadłam śniadanko i zobaczymy jak będzie później:tak:

Za to środa była cudowna :-D rano wzięłam pierwszą kąpiel w nowej łazience :cool2:około 10 wyjechaliśmy do Wrocławia, a pogoda była przepiękna :cool: pojechaliśmy do ZOO i prześliczne te zwierzaczki były, a malutkie to w ogóle :-) no i trafiliśmy na karmienie fok co też było fajne :tak: później oczywiście pojechaliśmy na rynek, zjedliśmy obiadek, a później lody :-D dostałam od Mężusia przepiękną różę, no i trzeba było się zbierać, bo już była 17 :-( ale było cudownie jak zawsze kiedy tam jedziemy na rocznicę:-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-D

Ostatnia edycja:
no coś będę kombinować. Mam trochę zamrożonego jedzonka (leczo, gołąbki, jakieś tam mięsko, bigosik) już pożyczyłam taką kuchenkę elektryczną. A do odgrzewania mam mikrofale, włącze ją w pokoju i jakoś przeboleje. Ale ten kurz, ten hałas. I to sprzątanie tego syfu. No i zapomniałam około 10 paźdzernika będą nam wymieniać 3 okna ( bo wszystkie mam brązowe a te były białe) no i drzwi wejściowe bo są straszne i nieszczelne. NO DO GRUDNIA BĘDZIE KONIEC:szok:

reklama
hej,nie moglam spac, a malz zostawil mi lapka,wiec pisze...ogolnie bylo juz w miare ok, caly czas leze,krwawienia nie bylo juz 23 godzin,potem jednak znowu plamki, a dzis wieczorem znowu wiecej krwi i bol brzucha...:-(martwie sie bardzo ze dzieje sie cos niedobrego,mam nadzieje ze wyleze to do wtorku i dojade do poznania,wg ostatniego usg bedzie wtedy polowa 21 tyg i po cihcu mam nadzieje ze w razie czego maly przezyje :-(a w poznaniu na pewno beda mogli mi lepiej pomoc niz tutaj...ech smutno mi ale staram sie nie martwic...chyba zevy odwrocic uwage zaczne pisac mgr zwlaszcza ze dzisiaj mezus wywalczyl mi miesiac dluzej na pisanie...najeli kochanie dziekuje za sms,poplakalam sie ze wzruszenia,bo mimo opisu na gg(o szpitalu i problemach) niekore z "przyjaciolek" sie nie zainteresowaly mimo ze wiem ze byly na gg,,,prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie...a wiec dziekuje :* przepraszam ze nie odp ale co chwile spie i wylecialo mi z glowy ze mialam odp..patrycja gratulje gabrysia sliczne imie,kaasiorku gratuluje dziewczynki!anisen ciesze sie ze wszystko ok!dziewczyny nie marwtcie sie facetami, dbajcie o siebie i walczcie o swoje!przepraszam ale nie jestem w satnie wiecej spamietac co u kogo,nadrabiam ogolnie.przepraszam tez za bledy imale litery...trzymajcie sie cieplutko!zajrze tu jutro,chce sie tu znowu wkrecic:) buziaki

Kochana

Nie wiem dokladnie co Ci sie stalo bo nie doczytalam wszytskiego, tez mnie troche nie bylo. Na pewno jesli chociaz minimalnie kfrwawisz to w ogole sie nie ruszaj - lez caly czas - tylko lazienka, nic wiecej!!
Mam nadzieje,ze ma jest ktos kto CI troche pomoze.

Ja tez mialam 2 tyg temu problem z ta szyjka.. lezalam prawie 2 tyg wiekszosc czasu i jak poszlam na kontrole wszystko wrocilo do normy, moze poprostu za duzo latalas tak jak ja.

Nie wiem czy bylas u Lekarza czy nie ale moim zdaniem powinnas kogos poprosic zeby poszedl Ci do APTEKI i kupil LUTEINE dopochwowa - jest na recepte ale na pewno w jakiejs aptece doprosisz sie,ze dostarczysz ja pozniej.

Ja biore ja znowu od 20tego tygodnia 2*2 tabletki rano i wieczorem caly czas.. profilaktycznie ale to progesteron i pomaga w utrzmaniu ciazy.
Lekarz mi powiedzial,ze nie jest super lekiem ktory wszytskiemu zapobiegnie ale profilaktycznie mam brac.

NAjwazniejsze to lez lez caly czas!! i tak jak mi lekarz powiedzial - nie masz lezec - ssiedzac!! tylko lezec na plasko zeby ciezar ciala brzucha byl na czyms a nie naciskal na szyjke ...

Na pewno wszystkoe bedzie dobrze!!!! To odpoczywanie naprawde pomaga!

Ja tez mam caly czas jakies schizy nie martw sie!

BUZIAKI!!

Do góry