hej,nie moglam spac, a malz zostawil mi lapka,wiec pisze...ogolnie bylo juz w miare ok, caly czas leze,krwawienia nie bylo juz 23 godzin,potem jednak znowu plamki, a dzis wieczorem znowu wiecej krwi i bol brzucha...:-(martwie sie bardzo ze dzieje sie cos niedobrego,mam nadzieje ze wyleze to do wtorku i dojade do poznania,wg ostatniego usg bedzie wtedy polowa 21 tyg i po cihcu mam nadzieje ze w razie czego maly przezyje :-(a w poznaniu na pewno beda mogli mi lepiej pomoc niz tutaj...ech smutno mi ale staram sie nie martwic...chyba zevy odwrocic uwage zaczne pisac mgr zwlaszcza ze dzisiaj mezus wywalczyl mi miesiac dluzej na pisanie...najeli kochanie dziekuje za sms,poplakalam sie ze wzruszenia,bo mimo opisu na gg(o szpitalu i problemach) niekore z "przyjaciolek" sie nie zainteresowaly mimo ze wiem ze byly na gg,,,prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie...a wiec dziekuje :* przepraszam ze nie odp ale co chwile spie i wylecialo mi z glowy ze mialam odp..patrycja gratulje gabrysia sliczne imie,kaasiorku gratuluje dziewczynki!anisen ciesze sie ze wszystko ok!dziewczyny nie marwtcie sie facetami, dbajcie o siebie i walczcie o swoje!przepraszam ale nie jestem w satnie wiecej spamietac co u kogo,nadrabiam ogolnie.przepraszam tez za bledy imale litery...trzymajcie sie cieplutko!zajrze tu jutro,chce sie tu znowu wkrecic buziaki
reklama
A jak dziewczyny czytam co piszecie i staram sie zaraz odp
ainsen - gratuluje 100% kingusi - mam nadzieje ze nie bedziesz sie musiala tak meczyc w tej ciazy - mowie o brokulach szpinaku i takie tam
double aga witamy na najlepszm na swiecie forum
ainsen - gratuluje 100% kingusi - mam nadzieje ze nie bedziesz sie musiala tak meczyc w tej ciazy - mowie o brokulach szpinaku i takie tam
double aga witamy na najlepszm na swiecie forum
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Witam z rana dzisiaj piątek i znowu weekend się zaczyna, jeszcze tylko 8 godz w pracy:-)
Trzymam mocno kciuki żeby twojemu maleństwu nic się nie stało, wierzę że będzie dobrzehej,nie moglam spac, a malz zostawil mi lapka,wiec pisze...ogolnie bylo juz w miare ok, caly czas leze,krwawienia nie bylo juz 23 godzin,potem jednak znowu plamki, a dzis wieczorem znowu wiecej krwi i bol brzucha...:-(martwie sie bardzo ze dzieje sie cos niedobrego,mam nadzieje ze wyleze to do wtorku i dojade do poznania,wg ostatniego usg bedzie wtedy polowa 21 tyg i po cihcu mam nadzieje ze w razie czego maly przezyje :-(a w poznaniu na pewno beda mogli mi lepiej pomoc niz tutaj...ech smutno mi ale staram sie nie martwic...chyba zevy odwrocic uwage zaczne pisac mgr zwlaszcza ze dzisiaj mezus wywalczyl mi miesiac dluzej na pisanie...najeli kochanie dziekuje za sms,poplakalam sie ze wzruszenia,bo mimo opisu na gg(o szpitalu i problemach) niekore z "przyjaciolek" sie nie zainteresowaly mimo ze wiem ze byly na gg,,,prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie...a wiec dziekuje :* przepraszam ze nie odp ale co chwile spie i wylecialo mi z glowy ze mialam odp..patrycja gratulje gabrysia sliczne imie,kaasiorku gratuluje dziewczynki!anisen ciesze sie ze wszystko ok!dziewczyny nie marwtcie sie facetami, dbajcie o siebie i walczcie o swoje!przepraszam ale nie jestem w satnie wiecej spamietac co u kogo,nadrabiam ogolnie.przepraszam tez za bledy imale litery...trzymajcie sie cieplutko!zajrze tu jutro,chce sie tu znowu wkrecic buziaki
Ilonaa
Mein Schatz :)
O Chryste! Kocham Was i to forum, ale nadrabianie to istny koszmar !
Chciałam wczoraj przyłączyć się do rozmowy, ale padłam z laptopem włączonym w łóżku... wykańczają mnie teraz jazdy po 200km dziennie (nie zostaje tam nigdy na noc)... nie wiem jak ja dam radę ten semestr w szkole, ale muszę!
Nie śpię już od 4-5:00 godziny, bo mój zbierał się na szkolenie do Katowic i oczywiście nie przeżyłby jakby mnie nie obudził....
Podczytałam co u Was i powiem jedno, dziewczyny litość to zbrodnia! Ani się nie litujcie gdybyście wpadły kiedyś na taki pomysł! Nawet jak Wasi mężczyźni zmądrzeją to pokuta nieunikniona! Jak można tak traktować kobiety w ciąży Gorzej jak dzieci.... Przykro mi strasznie i mam nadzieję, że Nasze rozmowy na forum poprawiają Wam humor i odrywacie się choć troszkę od problemów.
Kasiu Gratuluję Córusi !!
Puk, puk, wstawajcie !
Chciałam wczoraj przyłączyć się do rozmowy, ale padłam z laptopem włączonym w łóżku... wykańczają mnie teraz jazdy po 200km dziennie (nie zostaje tam nigdy na noc)... nie wiem jak ja dam radę ten semestr w szkole, ale muszę!
Nie śpię już od 4-5:00 godziny, bo mój zbierał się na szkolenie do Katowic i oczywiście nie przeżyłby jakby mnie nie obudził....
Podczytałam co u Was i powiem jedno, dziewczyny litość to zbrodnia! Ani się nie litujcie gdybyście wpadły kiedyś na taki pomysł! Nawet jak Wasi mężczyźni zmądrzeją to pokuta nieunikniona! Jak można tak traktować kobiety w ciąży Gorzej jak dzieci.... Przykro mi strasznie i mam nadzieję, że Nasze rozmowy na forum poprawiają Wam humor i odrywacie się choć troszkę od problemów.
Kasiu Gratuluję Córusi !!
Puk, puk, wstawajcie !
reklama
Majsii
Fanka BB :)
Dzień dobry Lodóweczki
Jakimś cudem tego mojego dołka przespałam i troszkę mi lepiej
Tygrynka ja wierzę, że wszystko będzie dobrze pamiętaj jesteśmy cały czas przy Tobie serduszkiem :-)
Znachorka miłego robienia karteczek
Ilonka oj biedna Ty ale dasz radę bo w końcu kto ma to wszystko przechodzić jak nie my :-)
Jakie macie plany na dziś?
Ja idę po śniadanko i chyba jakiś film obejrze bo jak nie znajdę sobie zajęcia to mi zapewne wróci humorek z wczoraj
Jakimś cudem tego mojego dołka przespałam i troszkę mi lepiej
Tygrynka ja wierzę, że wszystko będzie dobrze pamiętaj jesteśmy cały czas przy Tobie serduszkiem :-)
Znachorka miłego robienia karteczek
Ilonka oj biedna Ty ale dasz radę bo w końcu kto ma to wszystko przechodzić jak nie my :-)
Jakie macie plany na dziś?
Ja idę po śniadanko i chyba jakiś film obejrze bo jak nie znajdę sobie zajęcia to mi zapewne wróci humorek z wczoraj