reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hej Kochaniutkie. Jutro będę musiała nadrobić moja nieobecność, ponieważ za godzinę mam autobus do mojego D. czeka nas druga, kolejna poważna rozmowa hehe a z tego co wiem od jego siostry bo się wygadała to robi nam romantyczną kolację...szok. Sukienka zakupiona, teraz kolejny problem srebrne buty!! Masakra, w żadnym sklepie nie ma takiego koloru...jutro jadę do Carrefoura do galerii może tam coś upatrzę sobie...

Sukienka super, mam nadzieję że się dobrze bawisz i że już koniec stresów w ciąży!!

reklama
Dziewczynki ja z tymi spodniami i mebelkami wcześniej mówiłam serio :)) Nikt nie zainteresowany??

Mam narożnik, 4 krzesła, dwie szafeczki (jednak komódka z 4 szufladami i jedna pod tv - 2 półki 2 szufladki) wszystko ma nie więcej niż 2 lata :)) chętne??? :)))
[/FONT]

Kejt - ja raczej nie jestem zainteresowana, ale myślę że jakbyś może wkleiła zdjęcia to by któraś się skusiła (nie chce Ci się zrobić zdjęć?).

A nie lepiej wystawić mebelki na allegro?
Ech może i lepiej... tak tylko pytam - przepraszam. Tylko ja w ogóle nie mam do allegro serca... dlatego pytam tutaj bo może komuś się przyda - dużo dziewczyn teraz remontuje :)

A spodenki ciążowe to towar jak najbardziej w temacie :)

Mam nadzieje że się nie pogniewacie na mnie za taką prywatę :)

hej.
ja mam numer do Najeli.
Jak sie nie pojawi dzis to jutro do niej napisze. Pewnie jej cos wypadło. Chyba ze pisać dzis? co sądzicie. ja bym napisała ale mi głupio ze wale na alarm. zaraz mi sie przypomina opowieśc o owieczkach wilku i głupim pasterzu.

Jestem na etapie rozpaczy przeprowadzkowej. W całym tym durnym mieście nie ma ani jednej ekipy z ludźmi i tylko 3 firmy wynajmujące samochód za cenę kosmiczna- od 50 zł za godzinę. Masakra. Jak powiem męzowi to sie chłop załamie

hej.
ja mam numer do Najeli.
Jak sie nie pojawi dzis to jutro do niej napisze. Pewnie jej cos wypadło. Chyba ze pisać dzis? co sądzicie. ja bym napisała ale mi głupio ze wale na alarm. zaraz mi sie przypomina opowieśc o owieczkach wilku i głupim pasterzu.

Jestem na etapie rozpaczy przeprowadzkowej. W całym tym durnym mieście nie ma ani jednej ekipy z ludźmi i tylko 3 firmy wynajmujące samochód za cenę kosmiczna- od 50 zł za godzinę. Masakra. Jak powiem męzowi to sie chłop załamie
Anisen to jakaś masakra... może poszukajcie wśrod znajomych nikt nie ma jakiegoś kombi?? wprawdzie wiecej kursów ale zawsze się coś przyoszczędzi...

Anisen to jakaś masakra... może poszukajcie wśrod znajomych nikt nie ma jakiegoś kombi?? wprawdzie wiecej kursów ale zawsze się coś przyoszczędzi...
Kejt nie da sie kombi :-(. Mamy meble, szafy, 2 sofy, 2 lodówki wielkie, moja prawie 190wysokości, mamy masę rzeczy bo juz od dawna mieszkamy na własnym garnuszku, wcześniej osobno i daleko od rodzin. Wiec wszystko co było potrzebne w domu musieliśmy miec swoje. Raczej w 4 godziny sie ledwo wyrobimy czyli w najlepszym razie 200zł za wynajem auta. A kto nam to poznosi zaladuje, rozładuje. Ja nie dam rady pomóc, bo sie nie nadaje do noszenia. Jeju nawet swoich ubrań nie poznosze. trafia mnie ze jestem jak kołek, ze jestem bezuzyteczna. Nienawidze być piątym kołem u wozu a będe.
ryczeć mi sie chce, tylko trzymam fason przy moim. nie rozklejam sie bo zobaczy jak to przezywam i będzie mu jeszcze bardziej smutno.

weszłam na użytkownika Najeli to ma:
Najeli
user_offline.gif

Ostatnio Aktywny: Dzisiaj 16:37

była dziś ....ale cisza z jej strony....dziwne

mam nadzieję ,że tylko nas testuje czy sie zorientujemy, że jej nie ma

reklama
hej.
ja mam numer do Najeli.

Pisz do niej dzisiaj. Najwyżej jej się miło tylko zrobi ze sie martwimy :)

Do góry