reklama
Hej Kochaniutkie. Jutro będę musiała nadrobić moja nieobecność, ponieważ za godzinę mam autobus do mojego D. czeka nas druga, kolejna poważna rozmowa hehe a z tego co wiem od jego siostry bo się wygadała to robi nam romantyczną kolację...szok. Sukienka zakupiona, teraz kolejny problem srebrne buty!! Masakra, w żadnym sklepie nie ma takiego koloru...jutro jadę do Carrefoura do galerii może tam coś upatrzę sobie...
Załączniki
Patitka Skarbie, ja 2 dni temu przeżywałam podobny koszmar...gdyby nie dziewczyny i ich otucha, to do teraz bym leżała i ryczała, wzięłam się w garść, ultimatum postawiłam i efekt jest...ciekawa jestem na jak długo...ale jest. Przytrzymaj go, nie dzwoń mniej go w dupie, zobaczysz że sam się odezwie i zrozumie, oni już tacy są...
baba na bank miała cukrzyce ze takie duze utuczone......to ja juz się bedę trzymać diety
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fcontent.sweetim.com%2Fsim%2Fcpie%2Femoticons%2F000201A4.gif&hash=dfa81254830c15d164fa197b44bdb41c)
Ma któraś może numer do NAJELI?cały dzień ani widu ani słychu to do niej nie podobne... zaczynam się o nią martwić:-(
wczoraj mi na mój numer odpisała ale nie podała swojego w tym mailu tez się zaczynam niepokoić......gdzie Najeli....schiza na maxa .....cholercia kto ma numer apeluje pisz do Najelki
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fcontent.sweetim.com%2Fsim%2Fcpie%2Femoticons%2F0002041D.gif&hash=7317cd681c6343c538ca478ac1d56685)
Majsii
Fanka BB :)
Najeli wzywamy Cię !!!!!!!!!!!!!weszłam na użytkownika Najeli to ma:
Najeli![]()
Ostatnio Aktywny: Dzisiaj 16:37
była dziś ....ale cisza z jej strony....dziwne
Może po prostu nie miała czasu pisać mam nadzieję, że nic się nie stało
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Ja mam dołka jakiegoś :-( ehhhhh idę sobie jakiś film obejrzeć bo oszaleje niedługo chyba :-(
reklama
dziewuchyprawdopodobnie będę miała córeczkę
jest śliczna, zdrowa, duża
tzn. na 100% to nie jest pewne bo malutka się wierciła, tańczyła mi w brzusiu i tymi girkami tak się zasłaniała, że lekarz mi robiła 2 USG raz na brzusiu a drugi raz dopochwowo, no i mówi że siusiaka nie widać hihihi ale jeszce bedzie sprawdzał;-)
Królewna
Hej Kochaniutkie. Jutro będę musiała nadrobić moja nieobecność, ponieważ za godzinę mam autobus do mojego D. czeka nas druga, kolejna poważna rozmowa hehe a z tego co wiem od jego siostry bo się wygadała to robi nam romantyczną kolację...szok. Sukienka zakupiona, teraz kolejny problem srebrne buty!! Masakra, w żadnym sklepie nie ma takiego koloru...jutro jadę do Carrefoura do galerii może tam coś upatrzę sobie...
Śliczna sukienusia
Dziewczynki ja z tymi spodniami i mebelkami wcześniej mówiłam serio
Mam narożnik, 4 krzesła, dwie szafeczki (jednak komódka z 4 szufladami i jedna pod tv - 2 półki 2 szufladki) wszystko ma nie więcej niż 2 lata