reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Anisen : Ja nie ejstem szczupła , nie wiem jeszcze ile wazy mój dziodzior , ale też odczówam skutki przybierania wagi . Wysiada mi staw biodrowy :(

reklama
Hej Kochaniutkie. Jutro będę musiała nadrobić moja nieobecność, ponieważ za godzinę mam autobus do mojego D. czeka nas druga, kolejna poważna rozmowa hehe a z tego co wiem od jego siostry bo się wygadała to robi nam romantyczną kolację...szok. Sukienka zakupiona, teraz kolejny problem srebrne buty!! Masakra, w żadnym sklepie nie ma takiego koloru...jutro jadę do Carrefoura do galerii może tam coś upatrzę sobie...

Załączniki

• 789.jpg
    789.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 36
Patitka Skarbie, ja 2 dni temu przeżywałam podobny koszmar...gdyby nie dziewczyny i ich otucha, to do teraz bym leżała i ryczała, wzięłam się w garść, ultimatum postawiłam i efekt jest...ciekawa jestem na jak długo...ale jest. Przytrzymaj go, nie dzwoń mniej go w dupie, zobaczysz że sam się odezwie i zrozumie, oni już tacy są...

Aha i co do tych numerów, uważam, że każda powinna mieć parę numerów do którejś...bo jeżeli nie daj boże wyląduję w szpitalu znienacka to komu dam znać, a wiem, że po 3 dniach mojej nieobecności ktoś by się pewnie zorientował że coś za cicho i nikt nie narzeka na swojego D.więc?

Spadam Kochaniutkie, mój D. po mnie przyjechał...armagedon ...buziaczki, do jutra i przepraszam, że nie wkeciłam się w tematy tylko tak z grubej beczki ale naprawde czasu chwilowo nie mam, buzi:*

baba na bank miała cukrzyce ze takie duze utuczone......to ja juz się bedę trzymać diety

Ma któraś może numer do NAJELI?cały dzień ani widu ani słychu to do niej nie podobne... zaczynam się o nią martwić:-(

wczoraj mi na mój numer odpisała ale nie podała swojego w tym mailu tez się zaczynam niepokoić......gdzie Najeli....schiza na maxa .....cholercia kto ma numer apeluje pisz do Najelki

weszłam na użytkownika Najeli to ma:
Najeli
user_offline.gif

Ostatnio Aktywny: Dzisiaj 16:37

była dziś ....ale cisza z jej strony....dziwne
Najeli wzywamy Cię !!!!!!!!!!!!!

Może po prostu nie miała czasu pisać mam nadzieję, że nic się nie stało :szok:

Ja mam dołka jakiegoś :-( ehhhhh idę sobie jakiś film obejrzeć bo oszaleje niedługo chyba :-(

reklama
dziewuchy:-D:-D:-D prawdopodobnie będę miała córeczkę:-D:-D:-D jest śliczna, zdrowa, duża:tak: tzn. na 100% to nie jest pewne bo malutka się wierciła, tańczyła mi w brzusiu i tymi girkami tak się zasłaniała, że lekarz mi robiła 2 USG raz na brzusiu a drugi raz dopochwowo, no i mówi że siusiaka nie widać hihihi ale jeszce bedzie sprawdzał;-)

Królewna :D Ech fajnie jest wiedzieć :-)

Hej Kochaniutkie. Jutro będę musiała nadrobić moja nieobecność, ponieważ za godzinę mam autobus do mojego D. czeka nas druga, kolejna poważna rozmowa hehe a z tego co wiem od jego siostry bo się wygadała to robi nam romantyczną kolację...szok. Sukienka zakupiona, teraz kolejny problem srebrne buty!! Masakra, w żadnym sklepie nie ma takiego koloru...jutro jadę do Carrefoura do galerii może tam coś upatrzę sobie...

Śliczna sukienusia :))

Dziewczynki ja z tymi spodniami i mebelkami wcześniej mówiłam serio :)) Nikt nie zainteresowany??

Mam narożnik, 4 krzesła, dwie szafeczki (jednak komódka z 4 szufladami i jedna pod tv - 2 półki 2 szufladki) wszystko ma nie więcej niż 2 lata :)) chętne??? :)))

Do góry