reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Zmykam do domku Kobitki obiadek zrobić, odpoczywać i oglądać filmik z moim Szkrabem:-D Jak mężuś przerobi to wstawie ten filmik:-) Miłego popołudnia:-D papa do jutra:laugh2:

reklama
Patrycja wolałabym zeby rosła zdrowo ale w normie. wcześniej byłam szczupła wiec nigdy tyle kg nie dźwigałam. Zaczynam to odczuwać w kręgosłupie i nogach. A to dopiero połowa i do końca stycznia to sama nie wiem jak będe chodzić.
Wasi chłopcy pewnie ją przerosną ;)

Dziewczyny to sa orientacyjne wagi, wyliczone na podstawie takich parametrów ja knp. dłuogśc kości. Także wcale Wasze dzieciaczki nei kusza tyle ważyć. Spokojnie :)
ja zapytałam ojego lekarza i on powiedział, ze według tego orientuje sie jak dziecko wypada w skali innych dzieci w tym samym tygodniu ciąży. Wiec według niego jest baaaardzo duża, stąd powiedział mi o cukrzycy ciążowej, bo wtedy są duże dzieciaczki. Oby nie sprawdziły sie najgorsze podejrzenia bo trzeba będzie ścisła diete i nie tylko.

dziewuchy:-D:-D:-D prawdopodobnie będę miała córeczkę:-D:-D:-D jest śliczna, zdrowa, duża:tak: tzn. na 100% to nie jest pewne bo malutka się wierciła, tańczyła mi w brzusiu i tymi girkami tak się zasłaniała, że lekarz mi robiła 2 USG raz na brzusiu a drugi raz dopochwowo, no i mówi że siusiaka nie widać hihihi ale jeszce bedzie sprawdzał;-)

dziewuchy:-D:-D:-D prawdopodobnie będę miała córeczkę:-D:-D:-D jest śliczna, zdrowa, duża:tak: tzn. na 100% to nie jest pewne bo malutka się wierciła, tańczyła mi w brzusiu i tymi girkami tak się zasłaniała, że lekarz mi robiła 2 USG raz na brzusiu a drugi raz dopochwowo, no i mówi że siusiaka nie widać hihihi ale jeszce bedzie sprawdzał;-)
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????
Wiesz co Rechotku masz rację takim h......om się zdaje że sa super ekstra menami i co sie nami będą przejmmować więc chyba faktycznie trzeba ich olać i pociągnąć do odpowiedzialności w formie alimentów.

Witam ;) Właśnie skończyłam nadrabiać co tam nadrukowałyście.
Gratuluję synków i córeczek :))) i szczerzę współczuję mężczyzn- bałwanów;/
a ja narzekam na mojego, wychodzi na to ze to ja zła kobieta jestem ...
Dziś miałam USG połówkowe ;) Jaś rośnie nam zdrowo, wszystko w normie
waży 440g i mi ginka powiedziala ze jeszcze malenki jest. Więc ja tam sie nie znam . Moze w moich rejonach wieksze dzieciaczki sie rodzą??
Teściowa (przyszła) tez kupila już piękny kombinezonik zimowy i spiworek :)
Ja narazie jeszcze zakupów nie robiłam .. zaczekam jeszcze z 2 tygodnie :p
Dostalam nosidełko i dziś zabrałam sie za jego odświeżanie już chciałabym zacząc urządzać pokoik ale muszę zaczekać jeszcze miesiac az moj przyjedzie.

Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)

Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)
Wielkie GRATULACJE, mam tylko nadzieję że te nasze bąbelki nie będą zmieniały płci co wizytę :-D
Ja się już nie uczę a pracę straciłam jakiś tydzien temu więc nie jesteś sama :-)

Ja już wróciłam od lekarza dał mi posłuchać serduszka Maleństwa uwielbiam to :-D
A USG mam dopiero za tydzień :wściekła/y: jak ja już teraz sie nie mogę doczekać :-D
Co znaczy że straciłaś prace przecież kobiet w ciąży nie wolno zwolnić z pracy?

reklama
Co znaczy że straciłaś prace przecież kobiet w ciąży nie wolno zwolnić z pracy?
No nie powiedzieli mi, że mnie zwalniają tylko, że nie będę miała gdzie wrócić :-D no to sobie poszłam w długą na L4 :p Ale ja się nie martwie co ma być to będzie ....

Widzę, że sporo muszę nadrobić nie siedziałam dziś tu z Wami bo po telefonie do szpitala straciłam humor :wściekła/y: teraz robię makaron z mieskiem mielonym pieczarkami i innymi pierdołami zapiekany z serem tylko, że ja mięska nie lubie :-D będę wysłubywać jak zawsze :-D ale inni niech poczują pełnię smaku :p
A Wam jak mija wieczorek Kochane?

Do góry