reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
465?! Ale dużo mój Wiercipiętek 410g:-) mój Gabryś wysiada przy Twojej Kingusi
Dziewczyny to sa orientacyjne wagi, wyliczone na podstawie takich parametrów ja knp. dłuogśc kości. Także wcale Wasze dzieciaczki nei kusza tyle ważyć. Spokojnie
Anisen
kochamy Cię mocno
Patrycja wolałabym zeby rosła zdrowo ale w normie. wcześniej byłam szczupła wiec nigdy tyle kg nie dźwigałam. Zaczynam to odczuwać w kręgosłupie i nogach. A to dopiero połowa i do końca stycznia to sama nie wiem jak będe chodzić.
Wasi chłopcy pewnie ją przerosną
Wasi chłopcy pewnie ją przerosną
Anisen
kochamy Cię mocno
ja zapytałam ojego lekarza i on powiedział, ze według tego orientuje sie jak dziecko wypada w skali innych dzieci w tym samym tygodniu ciąży. Wiec według niego jest baaaardzo duża, stąd powiedział mi o cukrzycy ciążowej, bo wtedy są duże dzieciaczki. Oby nie sprawdziły sie najgorsze podejrzenia bo trzeba będzie ścisła diete i nie tylko.Dziewczyny to sa orientacyjne wagi, wyliczone na podstawie takich parametrów ja knp. dłuogśc kości. Także wcale Wasze dzieciaczki nei kusza tyle ważyć. Spokojnie
kaasiorek84
dziewuchy prawdopodobnie będę miała córeczkę jest śliczna, zdrowa, duża tzn. na 100% to nie jest pewne bo malutka się wierciła, tańczyła mi w brzusiu i tymi girkami tak się zasłaniała, że lekarz mi robiła 2 USG raz na brzusiu a drugi raz dopochwowo, no i mówi że siusiaka nie widać hihihi ale jeszce bedzie sprawdzał;-)
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewuchy prawdopodobnie będę miała córeczkę jest śliczna, zdrowa, duża tzn. na 100% to nie jest pewne bo malutka się wierciła, tańczyła mi w brzusiu i tymi girkami tak się zasłaniała, że lekarz mi robiła 2 USG raz na brzusiu a drugi raz dopochwowo, no i mówi że siusiaka nie widać hihihi ale jeszce bedzie sprawdzał;-)
Wiesz co Rechotku masz rację takim h......om się zdaje że sa super ekstra menami i co sie nami będą przejmmować więc chyba faktycznie trzeba ich olać i pociągnąć do odpowiedzialności w formie alimentów.kochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????
Witam Właśnie skończyłam nadrabiać co tam nadrukowałyście.
Gratuluję synków i córeczek )) i szczerzę współczuję mężczyzn- bałwanów;/
a ja narzekam na mojego, wychodzi na to ze to ja zła kobieta jestem ...
Dziś miałam USG połówkowe Jaś rośnie nam zdrowo, wszystko w normie
waży 440g i mi ginka powiedziala ze jeszcze malenki jest. Więc ja tam sie nie znam . Moze w moich rejonach wieksze dzieciaczki sie rodzą??
Teściowa (przyszła) tez kupila już piękny kombinezonik zimowy i spiworek
Ja narazie jeszcze zakupów nie robiłam .. zaczekam jeszcze z 2 tygodnie
Dostalam nosidełko i dziś zabrałam sie za jego odświeżanie już chciałabym zacząc urządzać pokoik ale muszę zaczekać jeszcze miesiac az moj przyjedzie.
Gratuluję synków i córeczek )) i szczerzę współczuję mężczyzn- bałwanów;/
a ja narzekam na mojego, wychodzi na to ze to ja zła kobieta jestem ...
Dziś miałam USG połówkowe Jaś rośnie nam zdrowo, wszystko w normie
waży 440g i mi ginka powiedziala ze jeszcze malenki jest. Więc ja tam sie nie znam . Moze w moich rejonach wieksze dzieciaczki sie rodzą??
Teściowa (przyszła) tez kupila już piękny kombinezonik zimowy i spiworek
Ja narazie jeszcze zakupów nie robiłam .. zaczekam jeszcze z 2 tygodnie
Dostalam nosidełko i dziś zabrałam sie za jego odświeżanie już chciałabym zacząc urządzać pokoik ale muszę zaczekać jeszcze miesiac az moj przyjedzie.
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Wielkie GRATULACJE, mam tylko nadzieję że te nasze bąbelki nie będą zmieniały płci co wizytęDzień Dobry Kochane Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień I miałam dobre przeczucie Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna I miałam rację Będzie Gabryś Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać! Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)
Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)
Co znaczy że straciłaś prace przecież kobiet w ciąży nie wolno zwolnić z pracy?Ja się już nie uczę a pracę straciłam jakiś tydzien temu więc nie jesteś sama :-)
Ja już wróciłam od lekarza dał mi posłuchać serduszka Maleństwa uwielbiam to
A USG mam dopiero za tydzień jak ja już teraz sie nie mogę doczekać
reklama
Majsii
No nie powiedzieli mi, że mnie zwalniają tylko, że nie będę miała gdzie wrócić no to sobie poszłam w długą na L4 Ale ja się nie martwie co ma być to będzie ....Co znaczy że straciłaś prace przecież kobiet w ciąży nie wolno zwolnić z pracy?
Widzę, że sporo muszę nadrobić nie siedziałam dziś tu z Wami bo po telefonie do szpitala straciłam humor teraz robię makaron z mieskiem mielonym pieczarkami i innymi pierdołami zapiekany z serem tylko, że ja mięska nie lubie będę wysłubywać jak zawsze ale inni niech poczują pełnię smaku
A Wam jak mija wieczorek Kochane?