reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dzien dobry wszystkim!!! :-)

Patrycja gratuluje Gabrysia super imie my jesli bedziemy mieli córeczke myslelismy o Gabrysi!

Patitka pamietaj ze masz nas i zawsze mozesz sie wyzalic my wysłuchamy i w miare mozliwosci cos doradzimy! Identyczna sytuacje jk twoja obserwuje na codzien u mojej siostry tez ma meza drania ktory co weekend hula z kolegami na imprezkach a ona siedzi z dwojka dzieci sama w domu! Mowi ze chce odejsc ale sie boi bo nie ma zadnych srodkow do zycia !
I t jest najgorsze kiedy jest sie w atkiej sytuacji z jednej strony ma się wszytskiego dość a z drugiej strony strach co am dziecku jeść. a faceci potrafią to wykorzystac oj potrafią.

Ma któraś może numer do NAJELI?cały dzień ani widu ani słychu to do niej nie podobne... zaczynam się o nią martwić:-(

reklama
hej. Doczytąłam Was. Widzę ,że na tapecie chłop idiota. Dziewczyny szukać prawnika i skarzyć o alimenty. Jak się zrobiło dziecko i jest się idiotą to trzeba płacić. Ja rozumiem, że może facet miec problem żeby tą sytuację zakceptować jesli dziecko nei było planowane, czy po prostu stres czy podoła, ale kurde przecież to wy teraz wymagacie opieki i zero stresu. Mam nadzieję, że Wam się jakoś poukłada i będzie dobrze.

Ja dzisiaj wydałam kupę kasy. Kupiłam czarne spodnie z hm i bluzkę, męzowi tez musiałam kupić koszulę i krawat. No ale niestety na pogrzeb w jansach nei pójdziemy.

Do góry