reklama
double_aga
Fanka BB :)
a ja dopiero dzisiaj odkryłam, że tu sobie piszecie ))) podłączę się do Was, mogę?))
jestem jakaś straszna gapa w tej ciąży, wszystko mi leci z rąk, rozlewam, tłukę, zapominam... ehhh (((
jestem jakaś straszna gapa w tej ciąży, wszystko mi leci z rąk, rozlewam, tłukę, zapominam... ehhh (((
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
No i super udowodniłaś że za każde pieniądze można wyglądać jak gwiazda I od razu coś dla maluszka:-) Teraz czekamy na zdjęcia:-) Też lubie szperać po Lumpexach ile jest super rzeczy tylko odkąd w pracy jestem to czasu nie mam żeby iść:-( Ale nie martwię się tylko pójdę na zwolnienie to sobie odbije Ale dla maluszka to nie wiem czy mogę coś kupować od wczoraj babcie szaleją Już milion rzeczy mają Przeraża mnie ta ich żądza kupowania a nie dawno o przesądach mi pierdzieliły za uchem i co teraz z nimi się stało?Cheja dziewuszki !
Dziś udowodniłam sobie i mamie że dla chcącego nic trudnego !
Mianowicie kupiłam kreacje na wesele
Bluzka : 18 zł(LUMPEX)
Spódnica 19 zł (LUMPEX)
Buty 25 zł (KIERMASZ)
Rajstopy 5 zł
i korale 5 zł ( SKLEP WSZYSTKO PO 5 ZŁ )
A ciuszki jak marzenie zresztą zdjęcia wkleje po weselu
A i za 13 zł sliczny kombinezonika na zime dla maluszka To sie potem pochwale fotkami
Pisz Kochana tu jest fabryka postów Ciężko nadążyća ja dopiero dzisiaj odkryłam, że tu sobie piszecie ))) podłączę się do Was, mogę?))
double_aga
Fanka BB :)
właśnie zauważyłam ))))) tyle stron a tak niedawno wątek lutóweczek został założony )
patisia16
Czuje się pod tym względem zdyskryminowanaPatrycja bo Ty wg przesądów nie powinnaś kupować, a one przecież w ciąży nie są to dają sobie upust
Anisen
kochamy Cię mocno
Patrycja masz i tak lepiej niz ja. moja mama i teściowa mimo tego ze jedna w Polsce druga we Włoszech maja tajemną zmowę i nie tylko ja nie moge według nich kupować ale tez one nie będą przed porodem. z tego wynika ze jakbym sie trzymała tych ich fanaberii to moja Kingusia chyba na porodówce bułby opatulana w moje koszulki .
jak to dobrze, ze nie będe słuchać i kupie co mi sie będzie podobać.
Tyle ze teraz mam zgryza, skoro taka bestyjka juz duża to jaki rozmiar na tego gigancika
Tyle ze teraz mam zgryza, skoro taka bestyjka juz duża to jaki rozmiar na tego gigancika
patisia16
To faktycznie masz z nimi najlepiej wiesz co Ci się podoba i co kupisz ja też tak zrobię najwyżej będą te ciuszki od nich po szafach leżeć;-) bo wątpie żeby dziecko wszystko ubrało A z Kingusią to masz problem chyba że może przystopuje;-)Patrycja masz i tak lepiej niz ja. moja mama i teściowa mimo tego ze jedna w Polsce druga we Włoszech maja tajemną zmowę i nie tylko ja nie moge według nich kupować ale tez one nie będą przed porodem. z tego wynika ze jakbym sie trzymała tych ich fanaberii to moja Kingusia chyba na porodówce bułby opatulana w moje koszulki .
reklama