reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a ja dopiero dzisiaj odkryłam, że tu sobie piszecie :)))) podłączę się do Was, mogę?:)))

jestem jakaś straszna gapa w tej ciąży, wszystko mi leci z rąk, rozlewam, tłukę, zapominam... ehhh :((((

Cheja dziewuszki !
Dziś udowodniłam sobie i mamie że dla chcącego nic trudnego !
Mianowicie kupiłam kreacje na wesele
Bluzka : 18 zł(LUMPEX)
Spódnica 19 zł (LUMPEX)
Buty 25 zł (KIERMASZ)
Rajstopy 5 zł
i korale 5 zł ( SKLEP WSZYSTKO PO 5 ZŁ )

:D:D:D

A ciuszki jak marzenie :) zresztą zdjęcia wkleje po weselu :D:D:D
A i za 13 zł sliczny kombinezonika na zime dla maluszka :) To sie potem pochwale fotkami :)
No i super udowodniłaś że za każde pieniądze można wyglądać jak gwiazda:tak: I od razu coś dla maluszka:-) Teraz czekamy na zdjęcia:tak::-) Też lubie szperać po Lumpexach ile jest super rzeczy tylko odkąd w pracy jestem to czasu nie mam żeby iść:-( Ale nie martwię się tylko pójdę na zwolnienie to sobie odbije:-p Ale dla maluszka to nie wiem czy mogę coś kupować od wczoraj babcie szaleją:eek: Już milion rzeczy mają:eek: Przeraża mnie ta ich żądza kupowania a nie dawno o przesądach mi pierdzieliły za uchem i co teraz z nimi się stało?:eek:
a ja dopiero dzisiaj odkryłam, że tu sobie piszecie :)))) podłączę się do Was, mogę?:)))

jestem jakaś straszna gapa w tej ciąży, wszystko mi leci z rąk, rozlewam, tłukę, zapominam... ehhh :((((
Pisz Kochana tu jest fabryka postów:-D Ciężko nadążyć:-D

Patrycja masz i tak lepiej niz ja. moja mama i teściowa mimo tego ze jedna w Polsce druga we Włoszech maja tajemną zmowę i nie tylko ja nie moge według nich kupować ale tez one nie będą przed porodem. z tego wynika ze jakbym sie trzymała tych ich fanaberii to moja Kingusia chyba na porodówce bułby opatulana w moje koszulki .
jak to dobrze, ze nie będe słuchać i kupie co mi sie będzie podobać.
Tyle ze teraz mam zgryza, skoro taka bestyjka juz duża to jaki rozmiar na tego gigancika:szok:

Patrycja masz i tak lepiej niz ja. moja mama i teściowa mimo tego ze jedna w Polsce druga we Włoszech maja tajemną zmowę i nie tylko ja nie moge według nich kupować ale tez one nie będą przed porodem. z tego wynika ze jakbym sie trzymała tych ich fanaberii to moja Kingusia chyba na porodówce bułby opatulana w moje koszulki .
jak to dobrze, ze nie będe słuchać i kupie co mi sie będzie podobać.
Tyle ze teraz mam zgryza, skoro taka bestyjka juz duża to jaki rozmiar na tego gigancika:szok:
To faktycznie masz z nimi:sorry: najlepiej wiesz co Ci się podoba i co kupisz ja też tak zrobię najwyżej będą te ciuszki od nich po szafach leżeć;-) bo wątpie żeby dziecko wszystko ubrało:-p A z Kingusią to masz problem chyba że może przystopuje;-)

reklama
Do góry