reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Patrycja nie daj sie. jak tylko mozesz idź na zwonienie i odpocznij choc trochę.
własnie robie sobie obiad- odgrzewam kasze gryczaną i bitki w sosie pieczarkowym. pychaaaaa.

Moze któraś z Was kupowała pościel na allegro? chcę kupic bawełnianą rozmiar 200X220 i szukam sprawdzonego sprzedawcy.
Wiem nie ma co szarżować z pracą;-)Wiem że Ilonka kupowała fajną pościel na allegro;-) I gdzieś był link w zakupach dla maleństwa:tak:

Patrycja- gratuluje syneczka!!!!!
Chlopaczki są super:))))
A z tym bieganiem to uwazaj...nie szalej kobieto cobys przed czasem nie urodzila!!!!!
Anisen Gratuluję córuni :)))))
I bardzo sie ciesze ze malutka jest zdrowa..trzymam kciuki zeby wykluczono cukrzycę!!!!!

tylko chciałam sie przywitać HALO:-D:-D:-D

strasznie jestem ostatnio zalatana w pracy nie mam czasu nawet porządnie do was zajrzeć a jak wróce do domciu tez coś porobimy i o 21 padam ze zmęczenia ze tylko łóżeczko dla mnie istnieje normalnie masakra nawet mąż jest w szoku że tak padam!

Patrycja- gratuluje syneczka!!!!!
Chlopaczki są super:))))
A z tym bieganiem to uwazaj...nie szalej kobieto cobys przed czasem nie urodzila!!!!!
Anisen Gratuluję córuni :)))))
I bardzo sie ciesze ze malutka jest zdrowa..trzymam kciuki zeby wykluczono cukrzycę!!!!!
Dziękuje wiem mam teraz potworne wyrzuty sumienia:-( Teraz opier..lam się bo nikt się mną w pracy nie przejmie jak się coś stanie niech sami zapieprzają! mój Synek jest dla mnie najważniejszy

Anisen cudowne wieści. Ogromnie gratuluję.:rofl2: Co do wagi Kingusi to powiem Ci że mojej przyjaciółki Kubuś w 19 tygodniu ważył 280 g, a w 23 już 850. Urodził się ogromny 4600, ale siłami natury. Lekarze powiedzieli że wszystko zależy od budowy matki :-) jak to brzmi...

Rechotku jedź kochana i bycz się ile wlezie :-D

A ja na obiad mam pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniakami i mizerią :-D A na kolację chcę zrobić placki z jabłkami ;-)

reklama
Cheja dziewuszki !
Dziś udowodniłam sobie i mamie że dla chcącego nic trudnego !
Mianowicie kupiłam kreacje na wesele
Bluzka : 18 zł(LUMPEX)
Spódnica 19 zł (LUMPEX)
Buty 25 zł (KIERMASZ)
Rajstopy 5 zł
i korale 5 zł ( SKLEP WSZYSTKO PO 5 ZŁ )

:D:D:D

A ciuszki jak marzenie :) zresztą zdjęcia wkleje po weselu :D:D:D
A i za 13 zł sliczny kombinezonika na zime dla maluszka :) To sie potem pochwale fotkami :)

Do góry