reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Patrycja nie daj sie. jak tylko mozesz idź na zwonienie i odpocznij choc trochę.
własnie robie sobie obiad- odgrzewam kasze gryczaną i bitki w sosie pieczarkowym. pychaaaaa.

Moze któraś z Was kupowała pościel na allegro? chcę kupic bawełnianą rozmiar 200X220 i szukam sprawdzonego sprzedawcy.
Wiem nie ma co szarżować z pracą;-)Wiem że Ilonka kupowała fajną pościel na allegro;-) I gdzieś był link w zakupach dla maleństwa:tak:

Patrycja- gratuluje syneczka!!!!!
Chlopaczki są super:))))
A z tym bieganiem to uwazaj...nie szalej kobieto cobys przed czasem nie urodzila!!!!!
Anisen Gratuluję córuni :)))))
I bardzo sie ciesze ze malutka jest zdrowa..trzymam kciuki zeby wykluczono cukrzycę!!!!!

tylko chciałam sie przywitać HALO:-D:-D:-D

strasznie jestem ostatnio zalatana w pracy nie mam czasu nawet porządnie do was zajrzeć a jak wróce do domciu tez coś porobimy i o 21 padam ze zmęczenia ze tylko łóżeczko dla mnie istnieje normalnie masakra nawet mąż jest w szoku że tak padam!

Patrycja- gratuluje syneczka!!!!!
Chlopaczki są super:))))
A z tym bieganiem to uwazaj...nie szalej kobieto cobys przed czasem nie urodzila!!!!!
Anisen Gratuluję córuni :)))))
I bardzo sie ciesze ze malutka jest zdrowa..trzymam kciuki zeby wykluczono cukrzycę!!!!!
Dziękuje wiem mam teraz potworne wyrzuty sumienia:-( Teraz opier..lam się bo nikt się mną w pracy nie przejmie jak się coś stanie niech sami zapieprzają! mój Synek jest dla mnie najważniejszy

Anisen cudowne wieści. Ogromnie gratuluję.:rofl2: Co do wagi Kingusi to powiem Ci że mojej przyjaciółki Kubuś w 19 tygodniu ważył 280 g, a w 23 już 850. Urodził się ogromny 4600, ale siłami natury. Lekarze powiedzieli że wszystko zależy od budowy matki :-) jak to brzmi...

Rechotku jedź kochana i bycz się ile wlezie :-D

A ja na obiad mam pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniakami i mizerią :-D A na kolację chcę zrobić placki z jabłkami ;-)

reklama
Cheja dziewuszki !
Dziś udowodniłam sobie i mamie że dla chcącego nic trudnego !
Mianowicie kupiłam kreacje na wesele
Bluzka : 18 zł(LUMPEX)
Spódnica 19 zł (LUMPEX)
Buty 25 zł (KIERMASZ)
Rajstopy 5 zł
i korale 5 zł ( SKLEP WSZYSTKO PO 5 ZŁ )

:D:D:D

A ciuszki jak marzenie :) zresztą zdjęcia wkleje po weselu :D:D:D
A i za 13 zł sliczny kombinezonika na zime dla maluszka :) To sie potem pochwale fotkami :)

Do góry