reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Wiem nie ma co szarżować z pracą;-)Wiem że Ilonka kupowała fajną pościel na allegro;-) I gdzieś był link w zakupach dla maleństwaPatrycja nie daj sie. jak tylko mozesz idź na zwonienie i odpocznij choc trochę.
własnie robie sobie obiad- odgrzewam kasze gryczaną i bitki w sosie pieczarkowym. pychaaaaa.
Moze któraś z Was kupowała pościel na allegro? chcę kupic bawełnianą rozmiar 200X220 i szukam sprawdzonego sprzedawcy.
Czarodziejka
Fanka BB :)
Patrycja- gratuluje syneczka!!!!!
Chlopaczki są super)))
A z tym bieganiem to uwazaj...nie szalej kobieto cobys przed czasem nie urodzila!!!!!
Anisen Gratuluję córuni ))))
I bardzo sie ciesze ze malutka jest zdrowa..trzymam kciuki zeby wykluczono cukrzycę!!!!!
Chlopaczki są super)))
A z tym bieganiem to uwazaj...nie szalej kobieto cobys przed czasem nie urodzila!!!!!
I bardzo sie ciesze ze malutka jest zdrowa..trzymam kciuki zeby wykluczono cukrzycę!!!!!
patisia16
Julisia
Fanka BB :)
tylko chciałam sie przywitać HALO
strasznie jestem ostatnio zalatana w pracy nie mam czasu nawet porządnie do was zajrzeć a jak wróce do domciu tez coś porobimy i o 21 padam ze zmęczenia ze tylko łóżeczko dla mnie istnieje normalnie masakra nawet mąż jest w szoku że tak padam!
strasznie jestem ostatnio zalatana w pracy nie mam czasu nawet porządnie do was zajrzeć a jak wróce do domciu tez coś porobimy i o 21 padam ze zmęczenia ze tylko łóżeczko dla mnie istnieje normalnie masakra nawet mąż jest w szoku że tak padam!
patisia16
Dziękuje wiem mam teraz potworne wyrzuty sumienia:-( Teraz opier..lam się bo nikt się mną w pracy nie przejmie jak się coś stanie niech sami zapieprzają! mój Synek jest dla mnie najważniejszyPatrycja- gratuluje syneczka!!!!!
Chlopaczki są super)))
Anisen cudowne wieści. Ogromnie gratuluję. Co do wagi Kingusi to powiem Ci że mojej przyjaciółki Kubuś w 19 tygodniu ważył 280 g, a w 23 już 850. Urodził się ogromny 4600, ale siłami natury. Lekarze powiedzieli że wszystko zależy od budowy matki :-) jak to brzmi...
Rechotku jedź kochana i bycz się ile wlezie
A ja na obiad mam pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniakami i mizerią A na kolację chcę zrobić placki z jabłkami ;-)
Rechotku jedź kochana i bycz się ile wlezie
A ja na obiad mam pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniakami i mizerią A na kolację chcę zrobić placki z jabłkami ;-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Rechotku miłej zabawy:-)
Czarodziejko , jakby sie potoczyło nie tak to mamy ekspertkę w naszym gronie i liczę na Twoja pomoc Rechotku.
Czarodziejko , jakby sie potoczyło nie tak to mamy ekspertkę w naszym gronie i liczę na Twoja pomoc Rechotku.
reklama
Cheja dziewuszki !
Dziś udowodniłam sobie i mamie że dla chcącego nic trudnego !
Mianowicie kupiłam kreacje na wesele
Bluzka : 18 zł(LUMPEX)
Spódnica 19 zł (LUMPEX)
Buty 25 zł (KIERMASZ)
Rajstopy 5 zł
i korale 5 zł ( SKLEP WSZYSTKO PO 5 ZŁ )
A ciuszki jak marzenie zresztą zdjęcia wkleje po weselu
A i za 13 zł sliczny kombinezonika na zime dla maluszka To sie potem pochwale fotkami
Dziś udowodniłam sobie i mamie że dla chcącego nic trudnego !
Mianowicie kupiłam kreacje na wesele
Bluzka : 18 zł(LUMPEX)
Spódnica 19 zł (LUMPEX)
Buty 25 zł (KIERMASZ)
Rajstopy 5 zł
i korale 5 zł ( SKLEP WSZYSTKO PO 5 ZŁ )
A ciuszki jak marzenie zresztą zdjęcia wkleje po weselu
A i za 13 zł sliczny kombinezonika na zime dla maluszka To sie potem pochwale fotkami