reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Losek jak Ci lekarz przepisał te prochy to wg mnie powinnaś brać. Nie wypisują bez powodu...
Super że już lepiej z szyjką, Dzidzia rośnie - czego chcieć więcej ;-)

Mamy na forum kilka "akcyjek" z przyszłymi tatusiami :-( A poza tym ostatnie wizyty są bardzo udane :-D

reklama
Rechotku: to jak on sobie wyobraza wspolne wychowanie malca...bedzie Was odwiedzal czy co?:eek: ...przeciez jak juz maluszek bedzie na swiecie to nie bedziecie chyba dalej tak randkowac? :sorry:pogadaj z nim, bo cos chlopina kombinuje...no ale moze rzeczywiscie musi dojrzec do calej sytuacji...
Tylko sie nie denerwuj...masz racje, co ma byc to bedzie..a pieniedzmi tez sie nie przejmuj, bo jak by cie tak tfu tfu cap zostawil to o alimenty go dasz...

Patrycja214: GRATULACJE SISIORKA!!! Gabrys: piekne imie!!!!

Anisen: ale ci pieknie Kinia rosnie!!! pogratulowac!!! no i mamy teraz te sama date porodu!!!!

Losek: ale dlugo cIe nie bylo!!! ja od wczoraj w nocy mam tez jakis 'nowy' :crazy: dziwny piekacy bol co jakis czas tak z 10 cm na prawo od pepka...hmmm...i tez sie zastanawiam co to moze byc...
moze nam jakas doswiadczona mama pomoze..Shingle? co ty na to? ..
ja jak na razie pytalam wujka Google i powiedzial, ze albo sie macica rozciaga, albo przepuklina pepkowa, albo sie beda rozstepy robic w tym miejscu albo wyrostek(to akurat wykluczam, bo nie mam juz:rofl2: chyba ze to od blizny cos ciagnie..) takze ZGLUPIALAM :eek: i ze niby normalne w ciazy..ale jak nie przejdzie to sie przejade wieczorkiem do szpitala...

kochanie odpowiedź...bo jest kretynem i zawsze ma na to jakiś powód....a to dojazdy do pracy, a to ze chrapie, a to co innego....gówniaż i tyle ja mieszkam sama dopiero od lipca...tak mieszkałam ze znajomymi od marca
No wiesz już nie taki gówniarz ... Ale zdaje się że ma fiu-bździu w głowie... a to przykre. Dupą ruszać umie a głową już nie bardzo...:sorry:

Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)

Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)

Cudownie - GRTULACJE!!! Kolejny królewicz!!!

Dzień Doberek Rechotku.

PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.

Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.

Ech aż się gotuje - ja bym bucowi urządziła taki bal żeby się nie pozbierał!! Patitka kochanie bądź silna i nie bój się egzekwować tego co dla Ciebie ważne. On myśli tylko o sobie a ty musisz myśleć za troje pamiętaj żadnych skrupułów!! Ściskam cię mocno!!

ja wlasnie wrocilam z pobrani krwi i pałaszuje sniadanko! Mam mały z tym probel jak bylam pierwszy raz w laboratorium to jeszcz jakos poszło ale dwa ostatnie razy to jakis koszmar wcale nie chce mi leciec krew az dwie panie mi naraz pobieraja taki maja problem! A w wyniku tego mam mały krwiaczek i boli reka ze zginac nie mogw! słyszalam ze dobrze jest przed pobraniem napic sie duzo wody to podobno krew sie rozrzedza ale nie wiem czy o prawda! słyszałyscie cos o tym??

Ech ja tak mam zawsze - to straszna masakra... :(
kochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????

Jak to sama - a on co?? Przepraszam dziewczynki ale mnie szlag trafia jak mówicie o takich zachowaniach przyszłych tatusiów - trzeba ich mocno za jaja trzymać!! Tak jak napisałam Patitce Rechotku ty również musisz mieć dużo siły. Niestety nawet dorosłych facetów trzeba uczyć odpowiedzialności - za jaja i do roboty!! Niech mają świadomość że nie są sami i teraz już nigdy oni nie będą najważniejsi!

Ode mnie właśnie wyszły panie projektantki zostawiając mi mętlik w głowie...

Nie chce któraś kupić fajnego narożnika??? :)) Podeślę foti jakby coś!!

A i bardziej ciążowo - mam do odsprzedania troszkę na mnie przyciasne spodenki ciążowe (dżinsy) z H&M rozmiar 44, rozszerzane nogawki- zapłaciłam 180, miałam na tyłku kilka razy i są zupełnie jak nowe - oddam za 120, chetne?

ja od wczoraj w nocy mam tez jakis 'nowy' :crazy: dziwny piekacy bol co jakis czas tak z 10 cm na prawo od pepka...hmmm...i tez sie zastanawiam co to moze byc...
moze nam jakas doswiadczona mama pomoze..Shingle? co ty na to? ..
ja jak na razie pytalam wujka Google i powiedzial, ze albo sie macica rozciaga, albo przepuklina pepkowa, albo sie beda rozstepy robic w tym miejscu albo wyrostek(to akurat wykluczam, bo nie mam juz:rofl2: chyba ze to od blizny cos ciagnie..) takze ZGLUPIALAM :eek: i ze niby normalne w ciazy..ale jak nie przejdzie to sie przejade wieczorkiem do szpitala...

A ja niestety nie pomogę. Dziwne miejsce na taki ból... Może faktycznie macica daje znać, ale mnie tak ciągnęło bliżej spojenia łonowego.
Może weź nospę i zobacz czy pomoże. Jeśli pomoże to na 90% macica - rozluźni się i odpuści, a jak nie pomoże to nie wiem co...

A ja niestety nie pomogę. Dziwne miejsce na taki ból... Może faktycznie macica daje znać, ale mnie tak ciągnęło bliżej spojenia łonowego.
Może weź nospę i zobacz czy pomoże. Jeśli pomoże to na 90% macica - rozluźni się i odpuści, a jak nie pomoże to nie wiem co...

dzikuje Ci Shingle mimo wszystko!!! mnie wlasnie nie ciagnie tylko tak jakby piecze...dziwaczne to jest:eek: Nospy niestety nie mam bo w Danii jestem...:crazy:
z ta blizna to chyba tez raczej nie ma zwiazku bo chyba troche od niej za daleko (jakies 10cm jest nizej niz moj bol:sorry:)
no nic... to ja narazie sobie poleze i jak nie przejdzie to sie wieczorkiem przejedziemy do lekarza....

reklama
Ciekawe czy MamaSówka pisała do admina w związku z wątkiem zamkniętym.

A propo telefonów to załóżmy może grupę i tam wsadźmy numery naszych telefonów.

Do góry