reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Patitka kochana a może to jednak przejściowe problemy... Musisz się dzielnie trzymać dla dzieci. Mam nadzieję że wszystko Ci się super ułoży - jak wolisz z ojcem dzieci albo z jakimś księciem z bajki...

reklama
Dziękuje Wam kochane ciężko mi wogóle zrozumieć jak można przedkładać swoje dobro nad dobro rodziny. Alkohol i koledzy sa ważniejsi niz dzieci. W dodatku teraz to wszystko kiedy ja sama też potrzebuje pomocy i wsparcia bo są problemy z zagrożeniem. Lekarka nie pozwala mi na powrót do pracy a w domu co prawda sobie dorabiam ale też sa to grosze.
Ale mi Ciebie szkoda:-( On naprawde jest bez serca...:confused2: Kochana będziesz musiała wystapić o alimenty chociaż tak będziesz miała pare groszy więcej na dzieci a jak nie będzie płacił to państwo będzie Ci płacić, a on będzie miał komornika na dupie. Nie wiele ale zawsze na 2 dzieci łącznie z rodzinnym byś miała 600 zł:sorry:

Dzień Doberek Rechotku.

PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.

Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.

kochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????

kochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????

Takie sytuacje są najgorsze. Facet dziecko zrobić potrafi ale później wziąć na siebie konsekwencje to już nie!!!:crazy: Podwija ogon i spier... Normalnie był jeb.. jednego z drugim to odrazu by się wyprostowali.:szok: Czy oni nie zdają sobie sprawy, że są tak samo odpowiedzialni za to dziecko jak my. Nie noszą ich przez 9 miesięcy, ale odpowiedzialność jest taka sama (a nawet i większa). Szlag mnie kur... trafia jak widzę takich nieodpowiedzialnych gnoji. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sorry dziewczynki że tak ostro ale innych słów na to nie mam.

Patitka26- kochana, czego tu się wstydzić, wstyd to kraść, a takie rzeczy się zdarzają. Wiem, że trudno będzie, ale musisz być kochana silna dla swoich dzieciaczków - one będą Ciebie potrzebowały, a facet niech sobie spieprza. Na nasz zawsz emożesz liczyć - tylko że to wsparcie na odległość, a masz chociaż wsparcie u kogoś na miejscu, np. w rodzicach w razie czego (np.żeby przypilnowali dziecka).
Trzymaj się kochana, nie warto zawracać głowy takim dupkiem. Napewno spotkasz jeszcze wartościowego faceta.

Biedna:-( Tyle się wycierpisz u tych lekarzy i jeszcze tam gdzie powinnaś mieć wsparcie to go nie ma:-( Aż serducho się kraje jak się słyszy jakie są Wasze sytuacje:-( U nas też skromne życie ale nie ma co narzekać mogłoby być gorzej:sorry: Dobrze że pracuje na tym stażu to sobie studia opłace bo tak to bym mogła zapomnieć o szkole:sorry:

Biedna:-( Tyle się wycierpisz u tych lekarzy i jeszcze tam gdzie powinnaś mieć wsparcie to go nie ma:-( Aż serducho się kraje jak się słyszy jakie są Wasze sytuacje:-( U nas też skromne życie ale nie ma co narzekać mogłoby być gorzej:sorry: Dobrze że pracuje na tym stażu to sobie studia opłace bo tak to bym mogła zapomnieć o szkole:sorry:
To chyba w tych czasch zdnej z nas sie nie przelewa! U nas tez skromniutko meza zwolnili z roboty i otworzył wlasna dzialanosc ale jak narazie to tylko zrabia na same opłaty! Pozatym budyjemy dom ale to juz tescie placa!

Ja zmykam do pracy bo niestety urolop sie skończył! Odez2we sie kolo 22 jak wroce z pracy! MIlego dnia wam zycze! :-) buziaki

Takie sytuacje są najgorsze. Facet dziecko zrobić potrafi ale później wziąć na siebie konsekwencje to już nie!!!:crazy: Podwija ogon i spier... Normalnie był jeb.. jednego z drugim to odrazu by się wyprostowali.:szok: Czy oni nie zdają sobie sprawy, że są tak samo odpowiedzialni za to dziecko jak my. Nie noszą ich przez 9 miesięcy, ale odpowiedzialność jest taka sama (a nawet i większa). Szlag mnie kur... trafia jak widzę takich nieodpowiedzialnych gnoji. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sorry dziewczynki że tak ostro ale innych słów na to nie mam.

nie no za co sory masz racje...moje dziecko w brzuchu nie musi czuć ciągle jak mama się denerwuje i jak przeklina w kółko bo jełop ma coś z deklem.....ale zanim zaszłam w ciażę był cudny byliśmy ze sobą 7 lat sory ale mu odjeb.....centralnie

reklama
nie no za co sory masz racje...moje dziecko w brzuchu nie musi czuć ciągle jak mama się denerwuje i jak przeklina w kółko bo jełop ma coś z deklem.....ale zanim zaszłam w ciażę był cudny byliśmy ze sobą 7 lat sory ale mu odjeb.....centralnie

może go ta cała sytuacja przerosła? ale nie można tak postępować!!!

Do góry