reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Patitka- kochana, nie wstydz sie nas....kazda z nas ma jakas historie...rzadko jest tak, ze u kogos jest tylko rozowo....mozesz na nas liczyc...jesli chcesz sie wygadac to my wysluchamy, jesli bedziemy umialy to cos poradzimy...albo chociaz wesprzemy dobrym slowem....pamietaj o tym...

reklama
Dzień Doberek Rechotku.

PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.

Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.
Dziękuje:-) Nie potrzebnie Ci wstyd różne sytuacje się w życiu zdarzają:-(Kochana nie przejmuj się tym bucem! nie warto! Masz wspaniałą córeńkę drugie maleństwo w drodze dasz radę a jak nie Ty to kto?;-) Masz dwa Skarbiki które dostarczą Ci mnóstwo radości z życia:tak: I znajdziesz super faceta, który będzie dla Ciebie super partnerem a dla Twoich pociech super ojcem a tego chama kopnij w dupe jeszcze przyjdzie z podkulonym ogonem! Wiem co mówię sama się wychowałam w takiej rodzinie i powiem Ci że myśle że wyrosłam na porządnego człowieka i to wszystko zawdzięczam mamie;-)

Patrycja gratuluję Gabrysia :-)

PATITKA26 nie przejmuj się najważniejsze że masz wspaniałe dzieci, zgadzam się z Patrycją na jednym facecie świat się nie kończy...trzymaj się

Dziękuje:-) Nie potrzebnie Ci wstyd różne sytuacje się w życiu zdarzają:-(Kochana nie przejmuj się tym bucem! nie warto! Masz wspaniałą córeńkę drugie maleństwo w drodze dasz radę a jak nie Ty to kto?;-) Masz dwa Skarbiki które dostarczą Ci mnóstwo radości z życia:tak: I znajdziesz super faceta, który będzie dla Ciebie super partnerem a dla Twoich pociech super ojcem a tego chama kopnij w dupe jeszcze przyjdzie z podkulonym ogonem! Wiem co mówię sama się wychowałam w takiej rodzinie i powiem Ci że myśle że wyrosłam na porządnego człowieka i to wszystko zawdzięczam mamie;-)
Dziękuje Wam kochane ciężko mi wogóle zrozumieć jak można przedkładać swoje dobro nad dobro rodziny. Alkohol i koledzy sa ważniejsi niz dzieci. W dodatku teraz to wszystko kiedy ja sama też potrzebuje pomocy i wsparcia bo są problemy z zagrożeniem. Lekarka nie pozwala mi na powrót do pracy a w domu co prawda sobie dorabiam ale też sa to grosze.

Dzien dobry wszystkim!!! :-)

Patrycja gratuluje Gabrysia super imie my jesli bedziemy mieli córeczke myslelismy o Gabrysi!

Patitka pamietaj ze masz nas i zawsze mozesz sie wyzalic my wysłuchamy i w miare mozliwosci cos doradzimy! Identyczna sytuacje jk twoja obserwuje na codzien u mojej siostry tez ma meza drania ktory co weekend hula z kolegami na imprezkach a ona siedzi z dwojka dzieci sama w domu! Mowi ze chce odejsc ale sie boi bo nie ma zadnych srodkow do zycia !

Niby czytam co napisałyście ale nie mogę się skupić bo myślę cały czas o jedzeniu :szok: przez miesiąc przytyłam 2,5kg a gin powiedział że o 0,5kg za dużo...co za dupek :-) nie wiem na co mam ochote...straszny problem co!! :-D

ja wlasnie wrocilam z pobrani krwi i pałaszuje sniadanko! Mam mały z tym probel jak bylam pierwszy raz w laboratorium to jeszcz jakos poszło ale dwa ostatnie razy to jakis koszmar wcale nie chce mi leciec krew az dwie panie mi naraz pobieraja taki maja problem! A w wyniku tego mam mały krwiaczek i boli reka ze zginac nie mogw! słyszalam ze dobrze jest przed pobraniem napic sie duzo wody to podobno krew sie rozrzedza ale nie wiem czy o prawda! słyszałyscie cos o tym??

Ostatnia edycja:
ja kazdego miesiaca tyje równo 3 kg i lekarz zbytnio nawet nie krzyczy! tylko kazal troszke słodycze ograniczac :-) :-) i taki sposobem jestem dzis drugi dzien na n odwyku bez słodkiego! Trzymajcie kciuki zebym chociaz do wtorku do nastepnej wizyty wytrzymała :-) :-)

bądź dzielna :-) pochowaj słodycze. jade na zakupy, zrobię makaron z kiełbasą i pomidorami a na deser kaszka smakija mniam. Miłego dzionka Dziewczynki :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry