reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Patitka- kochana, nie wstydz sie nas....kazda z nas ma jakas historie...rzadko jest tak, ze u kogos jest tylko rozowo....mozesz na nas liczyc...jesli chcesz sie wygadac to my wysluchamy, jesli bedziemy umialy to cos poradzimy...albo chociaz wesprzemy dobrym slowem....pamietaj o tym...

reklama
Dzień Doberek Rechotku.

PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.

Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.
Dziękuje:-) Nie potrzebnie Ci wstyd różne sytuacje się w życiu zdarzają:-(Kochana nie przejmuj się tym bucem! nie warto! Masz wspaniałą córeńkę drugie maleństwo w drodze dasz radę a jak nie Ty to kto?;-) Masz dwa Skarbiki które dostarczą Ci mnóstwo radości z życia:tak: I znajdziesz super faceta, który będzie dla Ciebie super partnerem a dla Twoich pociech super ojcem a tego chama kopnij w dupe jeszcze przyjdzie z podkulonym ogonem! Wiem co mówię sama się wychowałam w takiej rodzinie i powiem Ci że myśle że wyrosłam na porządnego człowieka i to wszystko zawdzięczam mamie;-)

Patrycja gratuluję Gabrysia :-)

PATITKA26 nie przejmuj się najważniejsze że masz wspaniałe dzieci, zgadzam się z Patrycją na jednym facecie świat się nie kończy...trzymaj się

Dziękuje:-) Nie potrzebnie Ci wstyd różne sytuacje się w życiu zdarzają:-(Kochana nie przejmuj się tym bucem! nie warto! Masz wspaniałą córeńkę drugie maleństwo w drodze dasz radę a jak nie Ty to kto?;-) Masz dwa Skarbiki które dostarczą Ci mnóstwo radości z życia:tak: I znajdziesz super faceta, który będzie dla Ciebie super partnerem a dla Twoich pociech super ojcem a tego chama kopnij w dupe jeszcze przyjdzie z podkulonym ogonem! Wiem co mówię sama się wychowałam w takiej rodzinie i powiem Ci że myśle że wyrosłam na porządnego człowieka i to wszystko zawdzięczam mamie;-)
Dziękuje Wam kochane ciężko mi wogóle zrozumieć jak można przedkładać swoje dobro nad dobro rodziny. Alkohol i koledzy sa ważniejsi niz dzieci. W dodatku teraz to wszystko kiedy ja sama też potrzebuje pomocy i wsparcia bo są problemy z zagrożeniem. Lekarka nie pozwala mi na powrót do pracy a w domu co prawda sobie dorabiam ale też sa to grosze.

Dzien dobry wszystkim!!! :-)

Patrycja gratuluje Gabrysia super imie my jesli bedziemy mieli córeczke myslelismy o Gabrysi!

Patitka pamietaj ze masz nas i zawsze mozesz sie wyzalic my wysłuchamy i w miare mozliwosci cos doradzimy! Identyczna sytuacje jk twoja obserwuje na codzien u mojej siostry tez ma meza drania ktory co weekend hula z kolegami na imprezkach a ona siedzi z dwojka dzieci sama w domu! Mowi ze chce odejsc ale sie boi bo nie ma zadnych srodkow do zycia !

Niby czytam co napisałyście ale nie mogę się skupić bo myślę cały czas o jedzeniu :szok: przez miesiąc przytyłam 2,5kg a gin powiedział że o 0,5kg za dużo...co za dupek :-) nie wiem na co mam ochote...straszny problem co!! :-D

ja wlasnie wrocilam z pobrani krwi i pałaszuje sniadanko! Mam mały z tym probel jak bylam pierwszy raz w laboratorium to jeszcz jakos poszło ale dwa ostatnie razy to jakis koszmar wcale nie chce mi leciec krew az dwie panie mi naraz pobieraja taki maja problem! A w wyniku tego mam mały krwiaczek i boli reka ze zginac nie mogw! słyszalam ze dobrze jest przed pobraniem napic sie duzo wody to podobno krew sie rozrzedza ale nie wiem czy o prawda! słyszałyscie cos o tym??

Ostatnia edycja:
ja kazdego miesiaca tyje równo 3 kg i lekarz zbytnio nawet nie krzyczy! tylko kazal troszke słodycze ograniczac :-) :-) i taki sposobem jestem dzis drugi dzien na n odwyku bez słodkiego! Trzymajcie kciuki zebym chociaz do wtorku do nastepnej wizyty wytrzymała :-) :-)

bądź dzielna :-) pochowaj słodycze. jade na zakupy, zrobię makaron z kiełbasą i pomidorami a na deser kaszka smakija mniam. Miłego dzionka Dziewczynki :-)

reklama
Do góry