reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Zdaje się że ginek widział to - na USG zawsze powtarzał że tak rusza rączkami że nie może uchwycić, ale na pewno ma 5 paluszków. Moja przyjaciółka powiedziała że w sumie jest Mu wdzięczna że nie powiedział o tym bo by schizowała całą ciążę.

Masz rację, dobrze że jej nie powiedział lekarz - ja tez bym schizowała i w dodatku by się myślało że coś jeszcze może być nie tak.

Gucha- cieszę się, że się dogadaliście, pochwal się suknią jak już ją zdobędziesz.

Pysia - widzę że masz inwencję twórczą - wymyśliłaś że mogę zostać babcią za 12 lat -to by była patologia (mój syn ojcem w wieku 15 lat- tragedia - nie życzę mu tego), aż tak bardzo mi się nie spieszy do bycia babcią, tzn. wszystko w granicach rozsądku. Ale jak to pisałam, że mogę nie dożyc wnuków to miałam na mysli moją mamę, która zmarła na raka w wieku 60 lat i nie mogła się nacieszyć wnukami (mój synek miał niecałe 2 latka i tak samo mojej siostry córka).

Ostatnia edycja:
reklama
ja tam wlasnie wstałam :)
Dzień Doberek Rechotku.

PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.

Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.

Dzień Doberek Rechotku.

PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.

Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.

Czego Ci było wstyd kochana? Jesteśmy tutaj po to aby się wspierać w trudnych sytuacjach. Ciężka sytuacja, nie będę nic doradzać bo niewiem jak a nie będę wymyślać. Wiedz tylko że jestem z Tobą

reklama
Do góry