reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Zdaje się że ginek widział to - na USG zawsze powtarzał że tak rusza rączkami że nie może uchwycić, ale na pewno ma 5 paluszków. Moja przyjaciółka powiedziała że w sumie jest Mu wdzięczna że nie powiedział o tym bo by schizowała całą ciążę.

Masz rację, dobrze że jej nie powiedział lekarz - ja tez bym schizowała i w dodatku by się myślało że coś jeszcze może być nie tak.

Gucha- cieszę się, że się dogadaliście, pochwal się suknią jak już ją zdobędziesz.

Pysia - widzę że masz inwencję twórczą - wymyśliłaś że mogę zostać babcią za 12 lat -to by była patologia (mój syn ojcem w wieku 15 lat- tragedia - nie życzę mu tego), aż tak bardzo mi się nie spieszy do bycia babcią, tzn. wszystko w granicach rozsądku. Ale jak to pisałam, że mogę nie dożyc wnuków to miałam na mysli moją mamę, która zmarła na raka w wieku 60 lat i nie mogła się nacieszyć wnukami (mój synek miał niecałe 2 latka i tak samo mojej siostry córka).

Ostatnia edycja:
reklama
ja tam wlasnie wstałam :)
Dzień Doberek Rechotku.

PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.

Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.

Dzień Doberek Rechotku.

PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.

Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.

Czego Ci było wstyd kochana? Jesteśmy tutaj po to aby się wspierać w trudnych sytuacjach. Ciężka sytuacja, nie będę nic doradzać bo niewiem jak a nie będę wymyślać. Wiedz tylko że jestem z Tobą

reklama
Do góry