reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)

Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)

he he he gratuluje fifola.....nieżle

Właśnie wróciłam z wizyty z powodu tego grzybka. No to fakt, grzybek jest ale mam na niego lekarstwoPrzytyłam 1kg przez tydzień, dostałam skierowanie na morfologię i siuisu...jenyy jak ja nienawidzę pobierania krwiI dostałam ecie receptę na nudności. I słyszałam bicie serduszka, szaleje dzisiaj ten skarbuś. A za godzinę jedziemy w końcu po suknię, co ma być to będzie...Trzymajta kciuki, żebym się nie pozabijali przez ten czasBuziaki...

spoko bedzie super......a z tym pobieraniem nie jest tak źle......powodzenia

sluchajcie a może ten 6 palec to im się fifol pokazał......?????????????

Ojej biedny jest z tym paluszkiem, ale to przecież nie jest tragedia, najwazniesze, że zdrowy jak ryyyyba.
To prawda jak za 4 tygodnie przytyję 4 kg, to suknię wezme chyba w rozmiarze 43 hehe.
Pati wrzucaj filmik, z chęcią obejrzę i pomarzę
Mykam jeść, i na miastoo. Buziaki słoneczka:*

Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)

Ale cudnie - wszystko pokazał maluszek, bo Lutóweczki trzymały mocno kciuki. Gratuluję synka!!!!

Shingle - dobrze że Kubus jest zdrowy, to jest najważniejsze, chociaż szkoda biednego maleństwa że będzie w narkozie, a później pewnie go będzie bolało zanim się zagoi.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że do samego porodu człowiek nie może być pewien czy wszystko jest ok. U mnie np. w 13 tyg. na usg 4d widać było 5 paluszków u rączki, ale 5 czy 6 palców nie jest takie ważne, najważniejsze żeby dziecko nie miało chorób genetycznych czy innych niepełnosprawności.

Zdaje się że ginek widział to - na USG zawsze powtarzał że tak rusza rączkami że nie może uchwycić, ale na pewno ma 5 paluszków. Moja przyjaciółka powiedziała że w sumie jest Mu wdzięczna że nie powiedział o tym bo by schizowała całą ciążę.

Dzień Dobry dziewczyny !!!
Chciałam się przywitać i życzyć wszystkim Miłego Dnia :)
U mnie raczej będzie miły - wybieram się na zakupy, nie mam jeszcze bolerka do sukienki, bielizny i takich pierdół dotyczących ślubu..

Powiedzcie mi proszę czy któraś z Was nie pracuje ani się nie uczy???? Bo ja byłam zmuszona wziąć dziekanke na studiach - czyli rok przerwy - niestety nie udało mi się zaliczyć jednego przedmiotu. No i powiem szczerze że mam wyrzuty że będe siedziała w domu. Bo ani praca, ani nic - nie wiem co ja mam robić. Już nie wspomnę o moim M który niby mówi że nie jest na mnie zły ale ja to czuję że ma do mnie pretensje że będę w domu. Kurcze no nie zawsze się wszystko udaje :(

Jak to nic nie będziesz robić - będziesz dziecko wychowywać i prowadzić dom - to jest bardzo ciężka praca, po takiej harówce (po urodzeniu 1 dziecka) ja bardzo chętnie wróciłam do pracy, w której tak naprawdę odpoczywałam od tego wszystkiego, co jest w domku.

Hej Dziewczynki ;-)

Zawirowanie u mnie, bo uczę się na Psychologię, bo jadę po 13 do Rzeszowa na zaliczenie... tak to jest jak się sesje przeniesie na L4 na wrzesień :-p wrócę koło 20 to nadrobię co u Was ;-) Mam nadzieję, że dobrze mi się wczoraj rzuciło w oczy, że u Anisen i dzidzi wszystko w porządku :-)

Pati widzę, że chłoptaś jednak tak jak u mnie :-p:-) Moje Gratulacje :* Bardzo ładne imię ;-) Tzn. chyba tak jak u mnie, bo tak mówił gin, ale nic jeszcze nie jest na 100%, bo się wygina akrobata.... ale super cieszę się, że u Was wszystko OK i teraz mam pilnować ciśnienie żeby już żadnych przykrych "akcji" nie było!

Gucha powodzenia w zakupach, Wszystko będzie dobrze!:-)

Shingle
bidusia z Kubusia :-( ale najważniejsze, że jest zdrowy i całe szczęście, że można to usunąć...

Lecę :baffled: Buziooooooole:-)

reklama
Do góry