reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)

Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)

he he he gratuluje fifola.....nieżle

Właśnie wróciłam z wizyty z powodu tego grzybka. No to fakt, grzybek jest ale mam na niego lekarstwoPrzytyłam 1kg przez tydzień, dostałam skierowanie na morfologię i siuisu...jenyy jak ja nienawidzę pobierania krwiI dostałam ecie receptę na nudności. I słyszałam bicie serduszka, szaleje dzisiaj ten skarbuś. A za godzinę jedziemy w końcu po suknię, co ma być to będzie...Trzymajta kciuki, żebym się nie pozabijali przez ten czasBuziaki...

spoko bedzie super......a z tym pobieraniem nie jest tak źle......powodzenia

sluchajcie a może ten 6 palec to im się fifol pokazał......?????????????

Ojej biedny jest z tym paluszkiem, ale to przecież nie jest tragedia, najwazniesze, że zdrowy jak ryyyyba.
To prawda jak za 4 tygodnie przytyję 4 kg, to suknię wezme chyba w rozmiarze 43 hehe.
Pati wrzucaj filmik, z chęcią obejrzę i pomarzę
Mykam jeść, i na miastoo. Buziaki słoneczka:*

Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)

Ale cudnie - wszystko pokazał maluszek, bo Lutóweczki trzymały mocno kciuki. Gratuluję synka!!!!

Shingle - dobrze że Kubus jest zdrowy, to jest najważniejsze, chociaż szkoda biednego maleństwa że będzie w narkozie, a później pewnie go będzie bolało zanim się zagoi.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że do samego porodu człowiek nie może być pewien czy wszystko jest ok. U mnie np. w 13 tyg. na usg 4d widać było 5 paluszków u rączki, ale 5 czy 6 palców nie jest takie ważne, najważniejsze żeby dziecko nie miało chorób genetycznych czy innych niepełnosprawności.

Zdaje się że ginek widział to - na USG zawsze powtarzał że tak rusza rączkami że nie może uchwycić, ale na pewno ma 5 paluszków. Moja przyjaciółka powiedziała że w sumie jest Mu wdzięczna że nie powiedział o tym bo by schizowała całą ciążę.

Dzień Dobry dziewczyny !!!
Chciałam się przywitać i życzyć wszystkim Miłego Dnia :)
U mnie raczej będzie miły - wybieram się na zakupy, nie mam jeszcze bolerka do sukienki, bielizny i takich pierdół dotyczących ślubu..

Powiedzcie mi proszę czy któraś z Was nie pracuje ani się nie uczy???? Bo ja byłam zmuszona wziąć dziekanke na studiach - czyli rok przerwy - niestety nie udało mi się zaliczyć jednego przedmiotu. No i powiem szczerze że mam wyrzuty że będe siedziała w domu. Bo ani praca, ani nic - nie wiem co ja mam robić. Już nie wspomnę o moim M który niby mówi że nie jest na mnie zły ale ja to czuję że ma do mnie pretensje że będę w domu. Kurcze no nie zawsze się wszystko udaje :(

Jak to nic nie będziesz robić - będziesz dziecko wychowywać i prowadzić dom - to jest bardzo ciężka praca, po takiej harówce (po urodzeniu 1 dziecka) ja bardzo chętnie wróciłam do pracy, w której tak naprawdę odpoczywałam od tego wszystkiego, co jest w domku.

Hej Dziewczynki ;-)

Zawirowanie u mnie, bo uczę się na Psychologię, bo jadę po 13 do Rzeszowa na zaliczenie... tak to jest jak się sesje przeniesie na L4 na wrzesień :-p wrócę koło 20 to nadrobię co u Was ;-) Mam nadzieję, że dobrze mi się wczoraj rzuciło w oczy, że u Anisen i dzidzi wszystko w porządku :-)

Pati widzę, że chłoptaś jednak tak jak u mnie :-p:-) Moje Gratulacje :* Bardzo ładne imię ;-) Tzn. chyba tak jak u mnie, bo tak mówił gin, ale nic jeszcze nie jest na 100%, bo się wygina akrobata.... ale super cieszę się, że u Was wszystko OK i teraz mam pilnować ciśnienie żeby już żadnych przykrych "akcji" nie było!

Gucha powodzenia w zakupach, Wszystko będzie dobrze!:-)

Shingle
bidusia z Kubusia :-( ale najważniejsze, że jest zdrowy i całe szczęście, że można to usunąć...

Lecę :baffled: Buziooooooole:-)

reklama
Do góry