reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Siemanko :-D

Patrycja ogromnie gratuluję :-D Mam nadzieję że jakoś pokażesz na filmik z Gabrysiem w roli głównej :-D A domyślam się jak się cieszył Twój M - mój dowiedsział się w swoje urodziny że będziemy mieć synka i chodził dumny jak paw :-p

Gucha powodzenia :-D Weź duży zapas w sukni, bo jak Ty w tydzień 1kg przywaliłaś to za miesiąc możesz mieć plus 4 :-D

Wczoraj pojechałam do mojej przyjaciółki poznać się z jej synkiem (pisałam Wam o niej - urodziła w lipcu Kubusia 61cm, 4600g). Wyobraźcie sobie że Kubuś ma po 6:szok: paluszków u rączek... Dziwnie tak...

A ja standardowo w robocie... :-(

Miłego dzionka Łodóweczki

6 paluszków?? a jak to możliwe?? lekarze to jakoś wytłumaczyli??

reklama
6 paluszków?? a jak to możliwe?? lekarze to jakoś wytłumaczyli??

Więc ona przeszła od cholery różnych terapii hormonalnych -miała w ogóle nie mieć dzieci. Lekarze powiedzieli że albo to wina hormonów, albo opryszczki - pod koniec pierwszego trymestru miała bez przerwy.
Ten 6 paluszek to jest taki kikucik - bez kości i w ogóle nie może nim ruszać. Podobno kiedyś po porodzie w szpitalu wiązali nitką tuż przy skórze i kikut usychał i odpadał (podobnie do pępuszka). Teraz robią taki zabieg chirurgicznie w pełnej narkozie. Już są zapisani na styczeń 2010...

Ale po remoncie będzie wszystko nowe :-D Też bym chciała wszystko wymienić :-p No M mogę zostawić

miałam fuksa, bo wpadła dodatkowa gotówka i mogę sobie pozwolić. Jak nie zrobiłąbym tego remontu teraz to jak dzidzia byłaby na świecie to już wogóle. W domu mam totalną demolkę. Ściany rozwalone, sufity też, mebli brak. Tylko łazienka jest ok, bo remontowałam ja rok temu:tak:

Shingle po 6 paluszków?:szok: O jej:-( Ale ważne że po za tym jest zdrowy:tak:;-)
Na szczęście to wcale nie jest groźne dla Kubusia.

A tak wyglądał jak miał miesiąc :

Na tym drugim zdjęciu w rączce przy buzi ostatni paluszek to jest ten dodatkowy.

Załączniki

• kuba.jpeg
    kuba.jpeg
    28,1 KB · Wyświetleń: 31
  • kuba1.jpg
    kuba1.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 47
A jaki kochany !! Mówię Wam - mój Lolek jak dzisiaj wychodziliśmy z domu zapytał czy w niedzielę znowu pojedziemy do Kubusia - bardzo Mu się podobał :-p

reklama
Do góry