reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Siemanko :-D

Patrycja ogromnie gratuluję :-D Mam nadzieję że jakoś pokażesz na filmik z Gabrysiem w roli głównej :-D A domyślam się jak się cieszył Twój M - mój dowiedsział się w swoje urodziny że będziemy mieć synka i chodził dumny jak paw :-p

Gucha powodzenia :-D Weź duży zapas w sukni, bo jak Ty w tydzień 1kg przywaliłaś to za miesiąc możesz mieć plus 4 :-D

Wczoraj pojechałam do mojej przyjaciółki poznać się z jej synkiem (pisałam Wam o niej - urodziła w lipcu Kubusia 61cm, 4600g). Wyobraźcie sobie że Kubuś ma po 6:szok: paluszków u rączek... Dziwnie tak...

A ja standardowo w robocie... :-(

Miłego dzionka Łodóweczki

6 paluszków?? a jak to możliwe?? lekarze to jakoś wytłumaczyli??

reklama
6 paluszków?? a jak to możliwe?? lekarze to jakoś wytłumaczyli??

Więc ona przeszła od cholery różnych terapii hormonalnych -miała w ogóle nie mieć dzieci. Lekarze powiedzieli że albo to wina hormonów, albo opryszczki - pod koniec pierwszego trymestru miała bez przerwy.
Ten 6 paluszek to jest taki kikucik - bez kości i w ogóle nie może nim ruszać. Podobno kiedyś po porodzie w szpitalu wiązali nitką tuż przy skórze i kikut usychał i odpadał (podobnie do pępuszka). Teraz robią taki zabieg chirurgicznie w pełnej narkozie. Już są zapisani na styczeń 2010...

Ale po remoncie będzie wszystko nowe :-D Też bym chciała wszystko wymienić :-p No M mogę zostawić

miałam fuksa, bo wpadła dodatkowa gotówka i mogę sobie pozwolić. Jak nie zrobiłąbym tego remontu teraz to jak dzidzia byłaby na świecie to już wogóle. W domu mam totalną demolkę. Ściany rozwalone, sufity też, mebli brak. Tylko łazienka jest ok, bo remontowałam ja rok temu:tak:

Shingle po 6 paluszków?:szok: O jej:-( Ale ważne że po za tym jest zdrowy:tak:;-)
Na szczęście to wcale nie jest groźne dla Kubusia.

A tak wyglądał jak miał miesiąc :

Na tym drugim zdjęciu w rączce przy buzi ostatni paluszek to jest ten dodatkowy.

Załączniki

• kuba.jpeg
    kuba.jpeg
    28,1 KB · Wyświetleń: 29
  • kuba1.jpg
    kuba1.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 45
A jaki kochany !! Mówię Wam - mój Lolek jak dzisiaj wychodziliśmy z domu zapytał czy w niedzielę znowu pojedziemy do Kubusia - bardzo Mu się podobał :-p

reklama
Do góry