Dzień dobry Lodóweczki u Nas niezaładna pogoda sie szykuje z nosa dalej leci więc nastrój też do kitu. Mam nadzieję że u Was jest lepiej. Miłego dnia zyczę. I za wszystkie dziewczyny mające wizyty dzisiaj trzymam mocno kciuki.
reklama
Trzymam mocno kciuki za Was.Ja przyszłam napisać DOBRANOC Kochane :*
Jutro o 8 mam wizytę i tak się nie mogę doczekać, że już bym chciała zasnąć Do juterka Dziewczynki
alexandriaa
Fanka BB :)
Dzień Dobry dziewczyny !!!
Chciałam się przywitać i życzyć wszystkim Miłego Dnia
U mnie raczej będzie miły - wybieram się na zakupy, nie mam jeszcze bolerka do sukienki, bielizny i takich pierdół dotyczących ślubu..
Powiedzcie mi proszę czy któraś z Was nie pracuje ani się nie uczy???? Bo ja byłam zmuszona wziąć dziekanke na studiach - czyli rok przerwy - niestety nie udało mi się zaliczyć jednego przedmiotu. No i powiem szczerze że mam wyrzuty że będe siedziała w domu. Bo ani praca, ani nic - nie wiem co ja mam robić. Już nie wspomnę o moim M który niby mówi że nie jest na mnie zły ale ja to czuję że ma do mnie pretensje że będę w domu. Kurcze no nie zawsze się wszystko udaje
Chciałam się przywitać i życzyć wszystkim Miłego Dnia
U mnie raczej będzie miły - wybieram się na zakupy, nie mam jeszcze bolerka do sukienki, bielizny i takich pierdół dotyczących ślubu..
Powiedzcie mi proszę czy któraś z Was nie pracuje ani się nie uczy???? Bo ja byłam zmuszona wziąć dziekanke na studiach - czyli rok przerwy - niestety nie udało mi się zaliczyć jednego przedmiotu. No i powiem szczerze że mam wyrzuty że będe siedziała w domu. Bo ani praca, ani nic - nie wiem co ja mam robić. Już nie wspomnę o moim M który niby mówi że nie jest na mnie zły ale ja to czuję że ma do mnie pretensje że będę w domu. Kurcze no nie zawsze się wszystko udaje
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień Dobry Kochane Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień I miałam dobre przeczucie Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna I miałam rację Będzie Gabryś Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać! Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)
Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)
olenka12345
Dzień Dobry Kochane Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień I miałam dobre przeczucie Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna I miałam rację Będzie Gabryś Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać! Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał
Gratuluję synka!:]:-)Takie widoki dzidziusia nie jedną mamuśke by uszczęśliwiły
Tak wogle to dzień dobry wszystkim i miłego dnia życzę;-)
Właśnie wróciłam z wizyty z powodu tego grzybka. No to fakt, grzybek jest ale mam na niego lekarstwoPrzytyłam 1kg przez tydzień, dostałam skierowanie na morfologię i siuisu...jenyy jak ja nienawidzę pobierania krwiI dostałam ecie receptę na nudności. I słyszałam bicie serduszka, szaleje dzisiaj ten skarbuś. A za godzinę jedziemy w końcu po suknię, co ma być to będzie...Trzymajta kciuki, żebym się nie pozabijali przez ten czasBuziaki...
Majsii
Ja się już nie uczę a pracę straciłam jakiś tydzien temu więc nie jesteś sama :-)Powiedzcie mi proszę czy któraś z Was nie pracuje ani się nie uczy???? Bo ja byłam zmuszona wziąć dziekanke na studiach - czyli rok przerwy - niestety nie udało mi się zaliczyć jednego przedmiotu. No i powiem szczerze że mam wyrzuty że będe siedziała w domu. Bo ani praca, ani nic - nie wiem co ja mam robić. Już nie wspomnę o moim M który niby mówi że nie jest na mnie zły ale ja to czuję że ma do mnie pretensje że będę w domu. Kurcze no nie zawsze się wszystko udaje
Gratuluję Kochana SynkaDzień Dobry Kochane Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień I miałam dobre przeczucie Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna I miałam rację Będzie Gabryś Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać! Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)
Ja już wróciłam od lekarza dał mi posłuchać serduszka Maleństwa uwielbiam to
A USG mam dopiero za tydzień jak ja już teraz sie nie mogę doczekać
Siemanko
Patrycja ogromnie gratuluję Mam nadzieję że jakoś pokażesz na filmik z Gabrysiem w roli głównej A domyślam się jak się cieszył Twój M - mój dowiedsział się w swoje urodziny że będziemy mieć synka i chodził dumny jak paw
Gucha powodzenia Weź duży zapas w sukni, bo jak Ty w tydzień 1kg przywaliłaś to za miesiąc możesz mieć plus 4
Wczoraj pojechałam do mojej przyjaciółki poznać się z jej synkiem (pisałam Wam o niej - urodziła w lipcu Kubusia 61cm, 4600g). Wyobraźcie sobie że Kubuś ma po 6 paluszków u rączek... Dziwnie tak...
A ja standardowo w robocie... :-(
Miłego dzionka Łodóweczki
Patrycja ogromnie gratuluję Mam nadzieję że jakoś pokażesz na filmik z Gabrysiem w roli głównej A domyślam się jak się cieszył Twój M - mój dowiedsział się w swoje urodziny że będziemy mieć synka i chodził dumny jak paw
Gucha powodzenia Weź duży zapas w sukni, bo jak Ty w tydzień 1kg przywaliłaś to za miesiąc możesz mieć plus 4
Wczoraj pojechałam do mojej przyjaciółki poznać się z jej synkiem (pisałam Wam o niej - urodziła w lipcu Kubusia 61cm, 4600g). Wyobraźcie sobie że Kubuś ma po 6 paluszków u rączek... Dziwnie tak...
Ostatnia edycja:
Patrycja 214 gratuluję synka:-) koniecznie pochwal się foteczkami
Za pozostałe dzisiejsze wizyty 3mam kciuksy. Ja planuje wkońcu wybrać się na badanie, muszę zrobić to obciążenie glukozy - bllleeeeeeeee:-(. Dobrze że to tylko raz się robi.
A ja spędzam dziś dzionek u teściowej bo w domku remoncik i nie mam się gdzie podziać, nawet mebli w domu nie mam, bo zamówiłam nowe i zostało tylko łóżko. Generalnie to wogóle mebli brak, bo kuchnię też remontuje i nawet obiadu nie mam jak zrobić.:-(
Za pozostałe dzisiejsze wizyty 3mam kciuksy. Ja planuje wkońcu wybrać się na badanie, muszę zrobić to obciążenie glukozy - bllleeeeeeeee:-(. Dobrze że to tylko raz się robi.
A ja spędzam dziś dzionek u teściowej bo w domku remoncik i nie mam się gdzie podziać, nawet mebli w domu nie mam, bo zamówiłam nowe i zostało tylko łóżko. Generalnie to wogóle mebli brak, bo kuchnię też remontuje i nawet obiadu nie mam jak zrobić.:-(
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ja się już nie uczę a pracę straciłam jakiś tydzien temu więc nie jesteś sama :-)
Gratuluję Kochana Synka
Ja już wróciłam od lekarza dał mi posłuchać serduszka Maleństwa uwielbiam to
A USG mam dopiero za tydzień jak ja już teraz sie nie mogę doczekać
Dzięki dziewczyny Jasne dziś poproszę Grześka żeby jakoś coś zrobił z tym filmikiem;-) Wrzucimy na you tube i Wam się pochwalę naszym SzkrabikiemSiemanko