reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzień dobry Lodóweczki u Nas niezaładna pogoda sie szykuje z nosa dalej leci więc nastrój też do kitu:zawstydzona/y:. Mam nadzieję że u Was jest lepiej. Miłego dnia zyczę. I za wszystkie dziewczyny mające wizyty dzisiaj trzymam mocno kciuki.:tak:

reklama
Dzień Dobry dziewczyny !!!
Chciałam się przywitać i życzyć wszystkim Miłego Dnia :)
U mnie raczej będzie miły - wybieram się na zakupy, nie mam jeszcze bolerka do sukienki, bielizny i takich pierdół dotyczących ślubu..

Powiedzcie mi proszę czy któraś z Was nie pracuje ani się nie uczy???? Bo ja byłam zmuszona wziąć dziekanke na studiach - czyli rok przerwy - niestety nie udało mi się zaliczyć jednego przedmiotu. No i powiem szczerze że mam wyrzuty że będe siedziała w domu. Bo ani praca, ani nic - nie wiem co ja mam robić. Już nie wspomnę o moim M który niby mówi że nie jest na mnie zły ale ja to czuję że ma do mnie pretensje że będę w domu. Kurcze no nie zawsze się wszystko udaje :(

Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)

Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)

Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D
Gratuluję synka!:]:-)Takie widoki dzidziusia nie jedną mamuśke by uszczęśliwiły;)
Tak wogle to dzień dobry wszystkim i miłego dnia życzę;-)

Właśnie wróciłam z wizyty z powodu tego grzybka. No to fakt, grzybek jest ale mam na niego lekarstwoPrzytyłam 1kg przez tydzień, dostałam skierowanie na morfologię i siuisu...jenyy jak ja nienawidzę pobierania krwiI dostałam ecie receptę na nudności. I słyszałam bicie serduszka, szaleje dzisiaj ten skarbuś. A za godzinę jedziemy w końcu po suknię, co ma być to będzie...Trzymajta kciuki, żebym się nie pozabijali przez ten czasBuziaki...

Powiedzcie mi proszę czy któraś z Was nie pracuje ani się nie uczy???? Bo ja byłam zmuszona wziąć dziekanke na studiach - czyli rok przerwy - niestety nie udało mi się zaliczyć jednego przedmiotu. No i powiem szczerze że mam wyrzuty że będe siedziała w domu. Bo ani praca, ani nic - nie wiem co ja mam robić. Już nie wspomnę o moim M który niby mówi że nie jest na mnie zły ale ja to czuję że ma do mnie pretensje że będę w domu. Kurcze no nie zawsze się wszystko udaje :(
Ja się już nie uczę a pracę straciłam jakiś tydzien temu więc nie jesteś sama :-)
Dzień Dobry Kochane:-D Wstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody:-D Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było:-D Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień:-p I miałam dobre przeczucie:-p Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna:-p I miałam rację:-D Będzie Gabryś:-D:laugh2::-D:laugh2: Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!:laugh2::laugh2::laugh2: Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania:-D Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język:laugh2: Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał:-D Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)

Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)
Gratuluję Kochana Synka :tak:

Ja już wróciłam od lekarza dał mi posłuchać serduszka Maleństwa uwielbiam to :-D
A USG mam dopiero za tydzień :wściekła/y: jak ja już teraz sie nie mogę doczekać :-D

Siemanko :-D

Patrycja ogromnie gratuluję :-D Mam nadzieję że jakoś pokażesz na filmik z Gabrysiem w roli głównej :-D A domyślam się jak się cieszył Twój M - mój dowiedsział się w swoje urodziny że będziemy mieć synka i chodził dumny jak paw :-p

Gucha powodzenia :-D Weź duży zapas w sukni, bo jak Ty w tydzień 1kg przywaliłaś to za miesiąc możesz mieć plus 4 :-D

Wczoraj pojechałam do mojej przyjaciółki poznać się z jej synkiem (pisałam Wam o niej - urodziła w lipcu Kubusia 61cm, 4600g). Wyobraźcie sobie że Kubuś ma po 6:szok: paluszków u rączek... Dziwnie tak...

A ja standardowo w robocie... :-(

Miłego dzionka Łodóweczki

Ostatnia edycja:
Patrycja 214 gratuluję synka:-) koniecznie pochwal się foteczkami:tak:

Za pozostałe dzisiejsze wizyty 3mam kciuksy. Ja planuje wkońcu wybrać się na badanie, muszę zrobić to obciążenie glukozy - bllleeeeeeeee:-(. Dobrze że to tylko raz się robi.

A ja spędzam dziś dzionek u teściowej bo w domku remoncik i nie mam się gdzie podziać, nawet mebli w domu nie mam, bo zamówiłam nowe i zostało tylko łóżko. Generalnie to wogóle mebli brak, bo kuchnię też remontuje i nawet obiadu nie mam jak zrobić.:-(

reklama
Ja się już nie uczę a pracę straciłam jakiś tydzien temu więc nie jesteś sama :-)

Gratuluję Kochana Synka :tak:

Ja już wróciłam od lekarza dał mi posłuchać serduszka Maleństwa uwielbiam to :-D
A USG mam dopiero za tydzień :wściekła/y: jak ja już teraz sie nie mogę doczekać :-D

Siemanko :-D

Patrycja ogromnie gratuluję :-D Mam nadzieję że jakoś pokażesz na filmik z Gabrysiem w roli głównej :-D A domyślam się jak się cieszył Twój M - mój dowiedsział się w swoje urodziny że będziemy mieć synka i chodził dumny jak paw :-p

Wczoraj pojechałam do mojej przyjaciółki poznać się z jej synkiem (pisałam Wam o niej - urodziła w lipcu Kubusia 61cm, 4600g). Wyobraźcie sobie że Kubuś ma po 6:szok: paluszków u rączek... Dziwnie tak...

A ja standardowo w robocie... :-(

Miłego dzionka Łodóweczki
Dzięki dziewczyny:-D Jasne dziś poproszę Grześka żeby jakoś coś zrobił z tym filmikiem:tak:;-) Wrzucimy na you tube i Wam się pochwalę naszym Szkrabikiem:-D

Do góry