reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Gucha90 - trzymam kciukasy za rozmowę, a jeśli chodzi o sms to zawsze możemy poprosić Najeli o numer do kogoś albo Najeli prześle kilku z nam te wszystkie numery.

AAA Najeli - Ty komuś swój nr tel. wysłałaś???

AniaForever- współczuję teściowej - aż żal że nie skonsultowałaś z nią Waszych planów jak to ujęła Kejt, tak samo Ty Pysia z babcią - wstydźcie się dziewczyny!!!!!

Rechotek - ale co z tym cukrem? złą dietę miałaś wg diabetologa?

Czesc brzuszki ja wlasnie od lekarza wrocilam usg oczywicie nie bylo ale wiem ze moje miminko zyje bo slyszalam serduszko strasznie sie balam ale juz jestem spokojniejsza

Czesc brzuszki ja wlasnie od lekarza wrocilam usg oczywicie nie bylo ale wiem ze moje miminko zyje bo slyszalam serduszko strasznie sie balam ale juz jestem spokojniejsza

Super że wszystko ok!!!

O jakie nr chodzi bo ja znów nie w temacie :eek:
Przeprowadzałyśmy akcję pt. PODARÓJ SWÓJ NUMER.
Przesyłałyśmy do Najeli na priva nasze nr tel. w razie czego, jakby któraś wylądowała w szpitalu albo się długo nie odzywała na forum to to bedziemy miały jakiś kontakt do niej.

15 PAZDIERNIKA POLOWKOWE( w 23 tyg ciazy...)MAM NADZIEJE ZE DOWIEM SIE CZY BEDZIE JASIO A MOZE MILENKA - JUZ ODLICZAM DNI TAK SIE DENERWUJE . IDE SIE POLOZYC PADAM NA MORDKE PA

reklama
ja nie raz po tym jak mi nieświadomie podano szpinak wymiotowałam jak kot...nienawidzę szpinaku, brukselki, brokułów, itp nie wiem dlaczego.....wole owoce

Mniam brokułki z masełkiem i bułką tartą.

Wróciłam od lekarza. Dzidzior ok, idealnie do tygodnia ciąży. Tyle, że tylko główkę pokazał, resztę schował ;-). Trzeba czekać na połowkowe. Mocz tez wyszedł ok, no i grzybek też nei wymaga leczenia. także domowe sposoby rządzą :D. Zaraz Wam fotę wkleję jak wyglada "dzidzior" z zewnątrz, bo zdjęcia z usg nie mam.

Muszę sobie ciązowe czarne spodnie kupić, bo niestety w sobotę jest pogrzeb drugiej babci m ęża.

Do góry