reklama
Gucha90 - trzymam kciukasy za rozmowę, a jeśli chodzi o sms to zawsze możemy poprosić Najeli o numer do kogoś albo Najeli prześle kilku z nam te wszystkie numery.
AAA Najeli - Ty komuś swój nr tel. wysłałaś???
AniaForever- współczuję teściowej - aż żal że nie skonsultowałaś z nią Waszych planów jak to ujęła Kejt, tak samo Ty Pysia z babcią - wstydźcie się dziewczyny!!!!!
Rechotek - ale co z tym cukrem? złą dietę miałaś wg diabetologa?
AAA Najeli - Ty komuś swój nr tel. wysłałaś???
AniaForever- współczuję teściowej - aż żal że nie skonsultowałaś z nią Waszych planów jak to ujęła Kejt, tak samo Ty Pysia z babcią - wstydźcie się dziewczyny!!!!!
Rechotek - ale co z tym cukrem? złą dietę miałaś wg diabetologa?
Majsii
Fanka BB :)
O jakie nr chodzi bo ja znów nie w temacie
Majsii
To super a kiedy masz USG? mnie to jutro czeka a już się boję i niech mi da jak najszybszy termin USGCzesc brzuszki ja wlasnie od lekarza wrocilam usg oczywicie nie bylo ale wiem ze moje miminko zyje bo slyszalam serduszko strasznie sie balam ale juz jestem spokojniejsza
Czesc brzuszki ja wlasnie od lekarza wrocilam usg oczywicie nie bylo ale wiem ze moje miminko zyje bo slyszalam serduszko strasznie sie balam ale juz jestem spokojniejsza
Super że wszystko ok!!!
Przeprowadzałyśmy akcję pt. PODARÓJ SWÓJ NUMER.O jakie nr chodzi bo ja znów nie w temacie
Przesyłałyśmy do Najeli na priva nasze nr tel. w razie czego, jakby któraś wylądowała w szpitalu albo się długo nie odzywała na forum to to bedziemy miały jakiś kontakt do niej.
Majsii
Aaaaaaa dziękuję za info to ja też napiszę jej privSuper że wszystko ok!!!
Przeprowadzałyśmy akcję pt. PODARÓJ SWÓJ NUMER.
Przesyłałyśmy do Najeli na priva nasze nr tel. w razie czego, jakby któraś wylądowała w szpitalu albo się długo nie odzywała na forum to to bedziemy miały jakiś kontakt do niej.
reklama
_Pysia_
ja nie raz po tym jak mi nieświadomie podano szpinak wymiotowałam jak kot...nienawidzę szpinaku, brukselki, brokułów, itp nie wiem dlaczego.....wole owoce
Mniam brokułki z masełkiem i bułką tartą.
Wróciłam od lekarza. Dzidzior ok, idealnie do tygodnia ciąży. Tyle, że tylko główkę pokazał, resztę schował ;-). Trzeba czekać na połowkowe. Mocz tez wyszedł ok, no i grzybek też nei wymaga leczenia. także domowe sposoby rządzą . Zaraz Wam fotę wkleję jak wyglada "dzidzior" z zewnątrz, bo zdjęcia z usg nie mam.
Muszę sobie ciązowe czarne spodnie kupić, bo niestety w sobotę jest pogrzeb drugiej babci m ęża.