reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Co do numerów.... to dziewczyny które mi jeszcze nie wysłały - proszę o wysłanie!
Rechotek, dlaczego jeszcze od Ciebie nie mam?
Mafia Lodówkowa działa a z Twoim numerem telefonu będzie Cię łatwiej namierzyć! hehe

Później zrobimy tak, że 3 dziewczyny dostaną listę... Zdeklarowałam się JA, Mama Sówka i Paullla ... gdyby ktoś był jeszcze chętny to proszę pisać - jak będzie nas więcej to też nic się nie stanie.

Ale na razie dziewczyny, proszę Was o numery.... bo mam dopiero 22 numery, a jest nas na pewno więcej!

Co do numerów.... to dziewczyny które mi jeszcze nie wysłały - proszę o wysłanie!
Rechotek, dlaczego jeszcze od Ciebie nie mam?
Mafia Lodówkowa działa a z Twoim numerem telefonu będzie Cię łatwiej namierzyć! hehe

Później zrobimy tak, że 3 dziewczyny dostaną listę... Zdeklarowałam się JA, Mama Sówka i Paullla ... gdyby ktoś był jeszcze chętny to proszę pisać - jak będzie nas więcej to też nic się nie stanie.

Ale na razie dziewczyny, proszę Was o numery.... bo mam dopiero 22 numery, a jest nas na pewno więcej!

Najeli może zrobiłabyś listę osób, które wysłały ci telefony to będziemy wszystkie wiedziały z kim można sie skontaktować za twoim pośrednictwem?

Dobra, widzę, że nikogo nie ma....

Uff... zostałam sama jak Palec.... dobrze, że mam Adaśka, który właśnie się obraca z boku na bok, aby pójść dalej spać hehe.... leń mały!

Idę coś zszamać, zaglądnę później do Was!

Najeli może zrobiłabyś listę osób, które wysłały ci telefony to będziemy wszystkie wiedziały z kim można sie skontaktować za twoim pośrednictwem?
Racja!
Oto dziewczyny (a wśród nich ja!) które podały mi numery!

Najeli
shingle
patrycja214
Gucha90
marga82
_Pysia_
ggosia
siuniab
Ilonaa
Beata23
Anisen
AniaForever
luczynka
kejt82
Mama Sówka:)
Paullla
Sulwie
Tygrynka
Julisia
_milena_
Majsii
mantezowa

To osoby do których mam numery.... A reszta niech mi napisze! I to dżast nał! hehe

reklama
Do góry