reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Co do numerów.... to dziewczyny które mi jeszcze nie wysłały - proszę o wysłanie!
Rechotek, dlaczego jeszcze od Ciebie nie mam?
Mafia Lodówkowa działa a z Twoim numerem telefonu będzie Cię łatwiej namierzyć! hehe

Później zrobimy tak, że 3 dziewczyny dostaną listę... Zdeklarowałam się JA, Mama Sówka i Paullla ... gdyby ktoś był jeszcze chętny to proszę pisać - jak będzie nas więcej to też nic się nie stanie.

Ale na razie dziewczyny, proszę Was o numery.... bo mam dopiero 22 numery, a jest nas na pewno więcej!

Co do numerów.... to dziewczyny które mi jeszcze nie wysłały - proszę o wysłanie!
Rechotek, dlaczego jeszcze od Ciebie nie mam?
Mafia Lodówkowa działa a z Twoim numerem telefonu będzie Cię łatwiej namierzyć! hehe

Później zrobimy tak, że 3 dziewczyny dostaną listę... Zdeklarowałam się JA, Mama Sówka i Paullla ... gdyby ktoś był jeszcze chętny to proszę pisać - jak będzie nas więcej to też nic się nie stanie.

Ale na razie dziewczyny, proszę Was o numery.... bo mam dopiero 22 numery, a jest nas na pewno więcej!

Najeli może zrobiłabyś listę osób, które wysłały ci telefony to będziemy wszystkie wiedziały z kim można sie skontaktować za twoim pośrednictwem?

Dobra, widzę, że nikogo nie ma....

Uff... zostałam sama jak Palec.... dobrze, że mam Adaśka, który właśnie się obraca z boku na bok, aby pójść dalej spać hehe.... leń mały!

Idę coś zszamać, zaglądnę później do Was!

Najeli może zrobiłabyś listę osób, które wysłały ci telefony to będziemy wszystkie wiedziały z kim można sie skontaktować za twoim pośrednictwem?
Racja!
Oto dziewczyny (a wśród nich ja!) które podały mi numery!

Najeli
shingle
patrycja214
Gucha90
marga82
_Pysia_
ggosia
siuniab
Ilonaa
Beata23
Anisen
AniaForever
luczynka
kejt82
Mama Sówka:)
Paullla
Sulwie
Tygrynka
Julisia
_milena_
Majsii
mantezowa

To osoby do których mam numery.... A reszta niech mi napisze! I to dżast nał! hehe

reklama
Do góry