reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Lodóweczki :)
Ja ostatnio nie za dobrze się czułam i nie chciało mi się nawet komputera włączać i widzę, że mam sporo do nadrobienia :szok:
Może mi ktoś to streści :-D
Jeszcze 2 dni i do lekarza :-):-):-) a dopiero co marudziłam, że jeszcze 2 tygodnie i jednak czas z Wami mi szybko zleciał :-).
Idę śniadanko zrobić i poczytać co tu się działo :)

A poza tym chciałam pokazać Wam efekt mojego złego samopoczucia i nudzenia się w łóżku :-D
Zobacz załącznik 166997Zobacz załącznik 166998Zobacz załącznik 166999
śliczne!! Dziewczyno ty to masz talent! Długo nad tym siedziałaś ?? :-)

reklama
Dzień dobry Lodóweczki :)
Ja ostatnio nie za dobrze się czułam i nie chciało mi się nawet komputera włączać i widzę, że mam sporo do nadrobienia :szok:
Może mi ktoś to streści :-D
Jeszcze 2 dni i do lekarza :-):-):-) a dopiero co marudziłam, że jeszcze 2 tygodnie i jednak czas z Wami mi szybko zleciał :-).
Idę śniadanko zrobić i poczytać co tu się działo :)

A poza tym chciałam pokazać Wam efekt mojego złego samopoczucia i nudzenia się w łóżku :-D
090923_083327.jpg090923_083346.jpg090923_083354.jpg

śliczne!! Dziewczyno ty to masz talent! Długo nad tym siedziałaś ?? :-)
Cholera cos mi tu z wiadomościami się porąbało :eek:
No jakoś tak od soboty :-D jeszcze podstawki nie zrobiłam ale nie wiem czy mam jeszcze ochotę ją robić :-p bo do samego "łabędzia" potrzeba złożyć 400 pare trójkącików a na podstawkę jeszcze 100 ale może znów dostanę wenę :D

Ostatnia edycja:
Cholera cos mi tu z wiadomościami się porąbało :eek:
No jakoś tak od soboty :-D jeszcze podstawki nie zrobiłam ale nie wiem czy mam jeszcze ochotę ją robić :-p bo do samego "łabędzia" potrzeba złożyć 400 pare trójkącików a na podstawkę jeszcze 100 ale może znów dostanę wenę :D

Śliczny ten łabędź:-)masz talent naprawde!:-)
tak wogle to dzień dobry mamuśki..ja też własnie nadrabiam co tu pisałyście,bo miałam problemy z netem,jak juz sie zalogowałam to od razu mnie wylogowało...ale za pare dni zmieniamy internet i mam nadzieje,że bede miec cały czas z Wami kontakt:,Pozdrawiam i miłego dzionka życzę:-)

Śliczny ten łabędź:-)masz talent naprawde!:-)
tak wogle to dzień dobry mamuśki..ja też własnie nadrabiam co tu pisałyście,bo miałam problemy z netem,jak juz sie zalogowałam to od razu mnie wylogowało...ale za pare dni zmieniamy internet i mam nadzieje,że bede miec cały czas z Wami kontakt:,Pozdrawiam i miłego dzionka życzę:-)
Kochana to nie talent tylko to był mój sposób na oduczenie się palenia miałam cały czas zajęte ręce więc o papierosach nie myślałam i tak o to jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży bezboleśnie przestałam palić choć później łatwo nie było ale czego to się nie robi dla maleństwa :tak: przez pierwszy miesiąc obdarowałam takimi figurkami z papieru pół rodziny hahahah a teraz mi cierpliwości brakuje :-p no ja z moim netem też mam przeboje ale już jest troszkę lepiej mam nadzieję, że podłączą Wam jakiś porządny :tak::tak:

Dzień Dobry Kobitki:-D Ja już w pracy ale skacze z radości na fotelu:-D:-D:-D Byle do 16 a potem prosto do lekarza:-D Na USG nr 2 z Mężusiem:-D Ciężko Was było nadgonić ale dałam radę;-) Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-):tak::-) Anisen czekam na wieści:tak:;-):-) Dziś nic mi nie zepsuje humoru nie ma takiej opcji no chyba że zdarzy się coś nie przewidzianego (oby nie);-) Trzymajcie kciuki za kroczek mojej Kruszynki;-)

Patrycja, Anisen - trzymam dzisiaj za Wasze wizyty, dajcie znać po nich prędziutko co i jak. Patrycja - dodatkowo mocno trzymam kciuki "za kroczek".

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, a trochę ich będzie. Mam nadzieję że dzieciaczki pokażą co mają między nóżkami :-D

Majsii zajebisty ten łabędź :tak: Ja niestety się nie nadaję do takiej roboty. A szkoda...

Ja siedzę w robocie i muszę się rzucić na zaległości...

Miłego dzionka Śnieżynki

reklama
Wróciłam, w szkole chciało mi się bardzo siusiu, w tym czasie zadzwonił mój D. do mnie a ja do niego " oddzwon za chwilę bo szatniarka mi kibel zamyka a ja musze pinie narka" i się rozłączyłam, a on do mnie za chwilę pisze smsa, że jak ja go potraktowałam, że koledzy ważniejsi...nie wiedziałam co mu odjebał* !Za chwilę kolejny sms, że jaka to ja jestem. Wracam do domu, mama mówi że dzwonił D. i (bo do mamy ma darmówki) żebym dała mu znać jak będę już w domu, no to dałam...czekam czekam minęła prawie godzina a jego nie ma ( z pracy miał wrócić ) no to pisze, że się martwię, że która jest godzina, że bez przesady... A ON ŻE OD GODZINY JEST W DOMU I ŻE MA MNIE DOŚĆ! Wiecie co, tak mu pocisnęłam smsem...i wiecie co ja już mam do c*uja pana dość tego życia, naprawdę! Ciągle nerwy przez niego:-( CIĄGLE!!!! Gdyby nie dziecko to ja bym wpizdu rozstała się...naprawdę...a teraz ślub za 4 tygodnie, a jutro sama będę musiała kupić sukienkę i co? Co to za radość? Żadna...tylko siedzę i ryczę, gdyby nie dziecko, to chyba już dawno bym poszła gdzieś...daleko, bo naprawdę ja już mam wszystkiego serdecznie doyć, nawet wyć głośno nie mogę, bo mama za ścianą...nie mam sił...nie mam...

Gucha, kochana ja wierzę że się dogadacie - a on faktycznie jest zazdrosny o Ciebie bardzo. Chłopina nie wie że w ciąży ciśnie na pęcherz. Przede wszystkim jeśli mogę doradzić - musisz mu powiedzieć że związek powinien opierać się na zaufaniu i że nie flirlujesz z kolegami ze szkoły, bo masz jego - ojca Twojego skarba i to z nim chcesz założyc rodzinę. Tak samo Ty musisz ufac jemu, że nie podrywa każdej napotkanej laski. Ja też myślę tak jak Ty że takie pierdoły nie powinny Wam stanąć na drodze do szczęścia i że zbudujecie wspaniałą rodzinkę. Trzymam mocno kciuki za to, za przygotowanai do slubu, sam ślub i za Wasze szczęście po ślubie. Czekam za 4 tyg. na zdjęcia ze ślubu.

Do góry