reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

my to mamy lepiej z tym USG. ja mam na kazdej wizycie i zawsze widze maluszka. A jutro mam miec połowkowe wiec takie najważniejsze. Pomęcz, usiądź (moze w ramach strajku na podłodze) i powiedz ze nie wyjdzisz dopóki nie zobaczysz dziecka i nie przekonasz sie ze wszysko jest dobrze.
a i jeszcze usłyszeć bicie serduszka to tez zawsze przeżywam jak wariatka

reklama
Kochane lodóweczki nawet nie wyobrażacie sobie jak wam zazdroszcze że sobie możecie posiedzieć na BB całymi dniami, ja jestem już strasznie zmęczona pracą i jak wracam do domu to padam na pysk ostatnio to nawet zasypiam nad kompem nadrabiając zaległości na forum, na odpisywanie to juz wogle nie mam sily. Teraz też juz musze lecieć do pracy
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka, mój tel. też wyślę do Najeli jak wrócę:-)

Witajcie Śnieżynki moje kochane:-)

my to mamy lepiej z tym USG. ja mam na kazdej wizycie i zawsze widze maluszka. A jutro mam miec połowkowe wiec takie najważniejsze.

Anisen trzymam kciuki, by wszystko było w porządku z Kingusią:-)

Dziewuchy ! Chlebek pierwsza klasa , trochu wilgotny i gumowy ale w smaku ideolo :D:D:D

Znachorka, ale mi smaka narobiłaś na taki chlebek:-)

A ja na 18:20 lece na wizyte....
Czarodziejka i jak po wizycie???, bo ja trzymałam ogromnie mocno kciuki:-D

Dziewczynki jestem, na chwilkę, sciskam Was mocno kochane, buziaczki!!!!

Tygrynko super, że już Cię wypuścili ze szpitala:tak: wiedziałam, że Ty i Maleństwo jesteście na tyle silni, że to przetrzymacie:-) i wytrzymajcie do końca co??? Strasznie się martwiłam i cały czas myślałam co tam u Was, bo to zawsze jest niemiła sytuacja jak któraś Śnieżynka ląduje w szpitalu:baffled: teraz dbajcie o siebie i odpoczywajcie, a wszystko będzie dobrze:-D jesteśmy z Wami:-)

Dziewczyny łazienka już gotowa, więc jestem strasznie zadowolona, choć ciężko się przyzwyczaić, że idzie się do łazienki na górze, a nie na dole:-p ale jest piękna jak na takie niskie nakłady i super się w niej czuję:-) właśnie zaraz jak zjem śniadanko idę pod prysznic i zrobić się na bóstwo, bo dziś jedziemy na cały dzionek do Wrocławia:-) to taka nasza tradycja, że zawsze na rocznicę naszego związku jedziemy do Wrocka, a dziś jesteśmy ze sobą już (albo dopiero:-p) 2 latka:-D ale mam rewelacyjny humor, bo nie dość, że piękna pogoda i super słoneczko świeci to jeszcze jedziemy tam we trójeczkę i już Sóweczka pozna naszą tradycję:-)

Buziaczki i miłej środy:-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-D

Dziendobry moje kochane!!

[size=+2] Anisen [/size] daj koniecznie znac jak po wizycie!

[size=+2] Gucha [/size]jak sampopczucie z rana? Moim zdaniem on jest poprostu o ciebie zazdrosny! Ale dzis jak juz wam emocje opadly napewno sie poodzicie! Uszy do gory!

Muj oststni dzien leniuchowania w domku jutro trzeba juz isc do pracy!!:wściekła/y:

Dzień Dobry Kobitki:-D Ja już w pracy ale skacze z radości na fotelu:-D:-D:-D Byle do 16 a potem prosto do lekarza:-D Na USG nr 2 z Mężusiem:-D Ciężko Was było nadgonić ale dałam radę;-) Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-):tak::-) Anisen czekam na wieści:tak:;-):-) Dziś nic mi nie zepsuje humoru nie ma takiej opcji no chyba że zdarzy się coś nie przewidzianego (oby nie);-) Trzymajcie kciuki za kroczek mojej Kruszynki;-)

Dzień Dobry Kobitki:-D Ja już w pracy ale skacze z radości na fotelu:-D:-D:-D Byle do 16 a potem prosto do lekarza:-D Na USG nr 2 z Mężusiem:-D Ciężko Was było nadgonić ale dałam radę;-) Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-):tak::-) Anisen czekam na wieści:tak:;-):-) Dziś nic mi nie zepsuje humoru nie ma takiej opcji no chyba że zdarzy się coś nie przewidzianego (oby nie);-) Trzymajcie kciuki za kroczek mojej Kruszynki;-)
patrycja trzymam kciuki zeby dzidzia dzisiaj ładnie współpracowała z mama na usg :-)

reklama
Do góry