reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzieki bogu Tygrynka sie odezwała ... siedziałam już jak na szpilkach . Chlebek mój pierwszy już stygnie , zaraz z pieskiem na spacerek :) Maluszek mój uraczył mnie paroma kopniaczkami dzisiaj , i to jak siedziałam :) wiec robimy postepy :)

reklama
Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Znachorka podziel sie takim chlebkiem :) ja bym zjadła cuś takiego.
a moze podziel sie tylko przepisem i powiedz w jakim piekarniku pieczesz. Mama ochotę upiec chleb dla mojego męża, to w weekend ale zawsze to piekłam w gazowych wiec nie wiem czy mój elektryczny sie nada.

Anisen , ja zrobiłam chlebek na zakwasie . Oryginalnym zrobionym przeze mnie :) Jeśli chcesz upiec taki właśnie tradycyjny chlebek od podstaw polece ci strone :)
Moja piekarnia

To dzieki niej udało mi się to cudo którego teraz mam pełne usta ... nie moge przestać jeść ...:)

to ja od czwartku zaczynsm robic zakwas i w nastepnym tygodniu piekę chleb. Mój mąz ma hopla na punkcie chlebów na zakwasie, raz jadł jak piekłam ale taki z zakwasu który dostałam od znajomej, chleb pszenny i w piecu chlebowym opalanym drewnem. do teraz nie moze zapmniec tego zapachu i smaku.

Ale bym zjadła takiego świeżego chlebka na zakwasie ... mniam mniam..., mogę na razie pomarzyć. A gdzie go pieczecie - w piekarniku czy macie te maszynki do pieczenia chleba?

żadnych maszynek !!! Maszynki to pójście na łatwizne , zero wkładu własnej pracy . Akurat jesli chodzi o kuchnie to jestem bardzo konserwatywna :)

reklama
Do góry