Dzieki bogu Tygrynka sie odezwała ... siedziałam już jak na szpilkach . Chlebek mój pierwszy już stygnie , zaraz z pieskiem na spacerek Maluszek mój uraczył mnie paroma kopniaczkami dzisiaj , i to jak siedziałam wiec robimy postepy
reklama
askkle
Fanka BB :)
Witam serdecznie,
przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:
Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.
Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:
Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.
Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
Anisen
kochamy Cię mocno
Znachorka podziel sie takim chlebkiem ja bym zjadła cuś takiego.
a moze podziel sie tylko przepisem i powiedz w jakim piekarniku pieczesz. Mama ochotę upiec chleb dla mojego męża, to w weekend ale zawsze to piekłam w gazowych wiec nie wiem czy mój elektryczny sie nada.
a moze podziel sie tylko przepisem i powiedz w jakim piekarniku pieczesz. Mama ochotę upiec chleb dla mojego męża, to w weekend ale zawsze to piekłam w gazowych wiec nie wiem czy mój elektryczny sie nada.
Anisen , ja zrobiłam chlebek na zakwasie . Oryginalnym zrobionym przeze mnie Jeśli chcesz upiec taki właśnie tradycyjny chlebek od podstaw polece ci strone
Moja piekarnia
To dzieki niej udało mi się to cudo którego teraz mam pełne usta ... nie moge przestać jeść ...
Moja piekarnia
To dzieki niej udało mi się to cudo którego teraz mam pełne usta ... nie moge przestać jeść ...
Anisen
kochamy Cię mocno
to ja od czwartku zaczynsm robic zakwas i w nastepnym tygodniu piekę chleb. Mój mąz ma hopla na punkcie chlebów na zakwasie, raz jadł jak piekłam ale taki z zakwasu który dostałam od znajomej, chleb pszenny i w piecu chlebowym opalanym drewnem. do teraz nie moze zapmniec tego zapachu i smaku.
Anisen
kochamy Cię mocno
w obecnym piekarniku piekłam tylko takie chlebki :
Arabeska: CHLEBKI PITTA
wyszły pyszne, bardzo proste w zrobieniu a z mieskiem z gyrosem i sałatka smakowało niesamowicie.
Mój mąz uwielbia jak pieke jagodzianki, pochłania je kilogramami
Arabeska: CHLEBKI PITTA
wyszły pyszne, bardzo proste w zrobieniu a z mieskiem z gyrosem i sałatka smakowało niesamowicie.
Mój mąz uwielbia jak pieke jagodzianki, pochłania je kilogramami
reklama