reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Tygrynka dobrze że się odezwałeś bo każda z nas myślała co się dzieje, odpoczywaj dobrze że masz fachową opiekę wszystko będzie w porządku. Trzymaj się.

A mi dzisiaj dziewczynki kompletnie nic się nie chce..tzn tylko jeść i spać ale to w sumie nic nowego :-D

reklama
_Pysia_ i co? Wasza fura jednak idzie na żyletki?

Rechot1sb ... ja wiem czemu tak się dziwnie popatrzył.... bo pewnie byłaś ogolona na Kodżaka ino jeden kręcony włosek Ci sterczał hehe

_Pysia_ i co? Wasza fura jednak idzie na żyletki?

Rechot1sb ... ja wiem czemu tak się dziwnie popatrzył.... bo pewnie byłaś ogolona na Kodżaka ino jeden kręcony włosek Ci sterczał hehe

Jeszcze nie. Kurde coś wymyslimy, bo auto jest fajne. Tyle, że nikt się nei spodziewał {hiszpanskiej inkwizicji}, że jest z zagranicy i to starsznie nam nabruździło. W mieście obok dało by sie je zarejestrować, także coś trzeba będzie z własnością pokombinowac.

Jeszcze nie. Kurde coś wymyslimy, bo auto jest fajne. Tyle, że nikt się nei spodziewał {hiszpanskiej inkwizicji}, że jest z zagranicy i to starsznie nam nabruździło. W mieście obok dało by sie je zarejestrować, także coś trzeba będzie z własnością pokombinowac.
Okropne jest to, że urzędasy wszędzie problem znajdą! Masakra jakaś!
Jak coś, to wiesz.... MAFIA LUTÓWEK i działamy!
Wiesz....wymuszenia, haracze, porwania, gwałty (wchodzą w grę przystojni, umięśnieni i wysocy bruneci!) ... kurde, ponosi mnie hehe

A te gwałty to Ci w głowie chyba z braku seksu siedzą.

Się obżarłam straszliwie. Frytki z majonezem i ogórkami kiszonym. jeszcze potem zrobie schaba na kolacje :D. Teraz dopcham się sliwkami ide spać

A te gwałty to Ci w głowie chyba z braku seksu siedzą.

Się obżarłam straszliwie. Frytki z majonezem i ogórkami kiszonym. jeszcze potem zrobie schaba na kolacje :D. Teraz dopcham się sliwkami ide spać

Nie chce nic mówić, ale śmierdzi mi to sraczką! Hehe....
Fajne połączenie!
Idź ... odpoczywaj! Ja też spadam bo mąż zaraz wraca z pracy, więc muszę troche chałupe ogarnąć hehe

Nie chce nic mówić, ale śmierdzi mi to sraczką! Hehe....
Fajne połączenie!
Idź ... odpoczywaj! Ja też spadam bo mąż zaraz wraca z pracy, więc muszę troche chałupe ogarnąć hehe

Jem zelazo, problem sraczki mi grozi :-). A po za tym to ja tak zawsze jem. I tak się powstrzymałam od popijania tego wszystkiego wodą

reklama
tygrynka tak sie martwiłyśmy. Dobrze, że już jest lepiej i wypuścili Cie ze szpitala. To znaczy ze nie ma zagrożenia dla dzidziusia i Ciebie. Odpoczywaj dużo i wiedz ze myślimy o Tobie cieplutko. W domu sobie lez lepiej to niz w szpitalu ;) a reszcie zapowiedz ze jak nie będą wokól Ciebie skakać to sie policzymy.:tak:

Najeli jak Ci będą bruździc na Ap to zgłaszam sie do pomocy w akcie dewastacji ;-). mi tam zdrowia napsuli ze szkoda gadać. A znam ten budynek jak własna kieszeń, tyle sciezek tam wydeptałam. Zatem mozesz na mnie liczyć . Bede trzymac kciuki , ja i Kinia tez, bo mnie wlasnie kopie jak to pisze czyli sie przyłącza.
ja mam czas do 18.15 bo na 18.30 przychodzą 2 osoby na korepetycje a o 20 .30 mamy wyjazd do Krakowa.
rany spaliłabym mezowi obiado-kolacje. Na szczęscie udalo sie uratować miesko w ostatniej chwili. szkoda by było tej szynki

Do góry