reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Tygrynko, kamien spadl mi z serca....Dzieki Bogu, ze wszystko dobrze....strasznie sie ciesze, ze sie odezwalas...jak czytalam co piszesz to sie poplakalam...wspamniale, ze tak dzielnie walczyliscie...synek da rade...lez i nie wstawaj...bedzie dobrze....musi byc!!!!bedziemy tu wszystkie trzymac za was kciukasy az do skutku :) trzymajcie sie cieplutko i badzcie dzielni

reklama
Przypominam dziewczynom, które nie wiedzą lub coś innego, aby podawać numery telefonów - trwa akcja PODARUJ SWÓJ NUMER.
Chcemy być z każdą w kontakcie, gdyby coś....

Tygrynko- zdrówka dla Ciebie i syneczka....
Obyscie szczesliwie i spokojnie dotrwali do konca.trzymam kciuki zeby juz teraz bylo TYLKO dobrze!!!!!!

A ja na 18:20 lece na wizyte....
mam nadzieje ze wsio ok....niby to druga ciąza a czlowiek sie denerwuje jak przy pierwszej..
Chociaz druga czy dziesiata...co za roznica...
Najeli- a gdzie te nr podawac?

Ostatnia edycja:
Rechot babo jedna - muszę Cię do pionu postawić.:-p

Po pierwsze primo;-) To przy łożysku przodującym jest duże prawdopodobieństwo że ze wzrostem ciąży pójdzie do góry - w większości przypadków tak jest więc nie bój,
a po drugie primo ;-) to zakaz bzykania oznacza zakaz penetracji, więc jakieś zabawy bez "wkładki" są dozwolone :-D

nosz kurde nawet se publicznoie podramatyzować nie dadzą :-D:-D

reklama
zmywam się już z pracy ale zadymę miałam dzisiaj !!! czas trochę odpocząć może jakiś basenik! narazie dziewczyny pewnie do jutro! miłego popołudnia!

Do góry