Tygrynko, kamien spadl mi z serca....Dzieki Bogu, ze wszystko dobrze....strasznie sie ciesze, ze sie odezwalas...jak czytalam co piszesz to sie poplakalam...wspamniale, ze tak dzielnie walczyliscie...synek da rade...lez i nie wstawaj...bedzie dobrze....musi byc!!!!bedziemy tu wszystkie trzymac za was kciukasy az do skutku trzymajcie sie cieplutko i badzcie dzielni
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Tygrynko- zdrówka dla Ciebie i syneczka....
Obyscie szczesliwie i spokojnie dotrwali do konca.trzymam kciuki zeby juz teraz bylo TYLKO dobrze!!!!!!
Obyscie szczesliwie i spokojnie dotrwali do konca.trzymam kciuki zeby juz teraz bylo TYLKO dobrze!!!!!!
A ja na 18:20 lece na wizyte....
mam nadzieje ze wsio ok....niby to druga ciąza a czlowiek sie denerwuje jak przy pierwszej..
Chociaz druga czy dziesiata...co za roznica...
Najeli- a gdzie te nr podawac?
mam nadzieje ze wsio ok....niby to druga ciąza a czlowiek sie denerwuje jak przy pierwszej..
Chociaz druga czy dziesiata...co za roznica...
Najeli- a gdzie te nr podawac?
Ostatnia edycja:
Je je!
Będę u Rydzyka! Więc ubiorę kostium zakonnicy!
"Zakonnica w ciąży przed obroną z oligofrenopedagogiki podpala Kraków!" > niezłe, co?
ty się od Ojca Dyrektora odstosunkuj
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Rechot babo jedna - muszę Cię do pionu postawić.
Po pierwsze primo;-) To przy łożysku przodującym jest duże prawdopodobieństwo że ze wzrostem ciąży pójdzie do góry - w większości przypadków tak jest więc nie bój,
a po drugie primo ;-) to zakaz bzykania oznacza zakaz penetracji, więc jakieś zabawy bez "wkładki" są dozwolone
nosz kurde nawet se publicznoie podramatyzować nie dadzą
Widze same mohery między nogami
reklama