reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Z obroną musi się udać....
Tyle co ja się nadenerwowała.... ubeczałam.... naklnęłam..... to moje! Więc czas to zakończyć jednym definitywnym spotkaniem w postaci obrony 30.09 . Hehe, a jak nie, to spale im cały Kraków i podpale radiowóz hehe!

Ale byłabyś sławna!:-D Byśmy Cię wszystkie oglądały w tv z czarnym paseczkiem na oczach

reklama
Tygrynko normalnie kamień z serca!! Odpoczywaj jak najwięcej i wszystko będzie dobrze:-)

Najeli oczywiście że dasz radę bo jakby im do głowy przyszło jakieś problemy jeszcze stwarzać to weź Ty ich uświadom kto za Tobą stoi :cool:

no no ;-) A na TVN24 będę oglądać relację "szalonej Lodówki" :rofl2::rofl2::rofl2:
"Pożar w centralnej części Krakowa. Płonie Akademia Pedagogiczna i radiowóz. Podpalaczką okazała się kobieta w 5 miesiącu ciąży - sama mówi na siebie Lodówka. Skandal? Czy akt desperacji?
Dla TVN24 mówia Monika Olejnik."

o matko tak sie zaczytalam ze obiad mi sie przypalił i co ja terz bede jadla :-D
Ale z obiadem ja nie mam nic wspólnego. Przysiegam!

Ale byłabyś sławna!:-D Byśmy Cię wszystkie oglądały w tv z czarnym paseczkiem na oczach

Ja bym chciała bez paska! Da się to załatwić? Jak myślicie?

"Pożar w centralnej części Krakowa. Płonie Akademia Pedagogiczna i radiowóz. Podpalaczką okazała się kobieta w 5 miesiącu ciąży - sama mówi na siebie Lodówka. Skandal? Czy akt desperacji?
Dla TVN24 mówia Monika Olejnik."

Ale z obiadem ja nie mam nic wspólnego. Przysiegam!

Ja bym chciała bez paska! Da się to załatwić? Jak myślicie?
Wiesz ogólnie rzecz biorąc to mamy poważne znajomości wszystko da się załatwić myślę że paseczek da się usunąć i nawet u Rydzyka w radiu puścimy relacje z Twojej akcji

Je je!
Będę u Rydzyka! Więc ubiorę kostium zakonnicy!

"Zakonnica w ciąży przed obroną z oligofrenopedagogiki podpala Kraków!" > niezłe, co?

reklama
Do góry