reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A co do mojej obrony to sprawa wygląda tak...

Studiowałam Oligofrenopedagogikę w Bielsku-Białej w Kolegium Nauczycielkim pod patronatem Akademii Pedagogicznej w Krakowie.

Brakuje mi wpisu w indeksie z Seminarium Dyplomowego i nie moge sie dodzwonić do mojej promotorki! Szkoła też już próbowała się z nia kontaktować, ale cóż....
Jak nie Ty to kto da radę?:-) Na pewno się jakoś to odkręci i pochwalisz się nam Pani licencjatko:-D

reklama
A co do mojej obrony to sprawa wygląda tak...

No cóż.... mam nadzieję, że wszystko się uda i w końcu obronię tego cholernego licencjata! Później rok przerwy i od października 2010 na magisterkę.....

Dasz radę, a my tu będziemy trzymać kciuki mocno to z pewnością się uda wszystko.

Tygrynko straznie sie ciesze ze z malym i tob wszystko wporzadku! To teraz sio d komputera i leżeć! Musisz teraz duzo wypoczywac i dbac o siebie i malego! buziaczki dla was :-)

Tygrynko.... aż się popłakałam.... nie, ja ryczę jak bóbr!
Brak mi słów , aby opisać to, że już jest lepiej! Jesteśmy z Tobą myślami !
Tak się o Ciebie martwiłyśmy! Ale dobrze.... Najważniejsze, że juz jest dobrze!

Teraz odpoczywaj, dbaj o siebie i małego! To duży dzielny chłopak! Poradzi sobie ze wszystkim!
A Ty bądź dzielna, bo masz dla kogo !

Tygrynko cóż ja mogę napisać .... UFFFFFF ;-) Dzielny chłopak z tego twojego synka :rofl2: Super że możesz być w domku. Teraz masz jedno zadanie - leżenie ;-) Trzymam kciuki i dawaj znać co u Was.

Najeli niezła kiszka z tą promotorką... Dyrektor powinien ją nalać :-p A poza tym to ja wiem że dasz radę :tak:

Z obroną musi się udać....
Tyle co ja się nadenerwowała.... ubeczałam.... naklnęłam..... to moje! Więc czas to zakończyć jednym definitywnym spotkaniem w postaci obrony 30.09 . Hehe, a jak nie, to spale im cały Kraków i podpale radiowóz hehe!

reklama
Do góry