reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Rechot babo jedna - muszę Cię do pionu postawić.:-p

Po pierwsze primo;-) To przy łożysku przodującym jest duże prawdopodobieństwo że ze wzrostem ciąży pójdzie do góry - w większości przypadków tak jest więc nie bój,
a po drugie primo ;-) to zakaz bzykania oznacza zakaz penetracji, więc jakieś zabawy bez "wkładki" są dozwolone :-D

reklama
Rechotku a zebyś widziała mojego męza jak sie zapytał na wizycie po tym jak wylądowalam w szpitalu czy mozemy. Zrobił mine głupawą, poatrzył na mnie i zapytal nieśmiało ; a kiedy będziemy mogli ten teges... (no i sie biedaczyna zająknął). a lekarz mu- wszystko jest dobrze, nie ma zagrożenia dla ciazy wiec spokojnie mozecie państwo uprawiać seks. A i maluszkowi będzie przyjemnie .
no i zaczęlismy sie śmiac jak na komendę wszyscy. Tak wiec spoko kefirek;)

jeju ja musze do banku gonic na 14. oszaleje, jak nic, oszaleje, żebym zdązyła na korki na 15 wrócić.

Mój M. to na każdej wizycie o to pyta, lekarz nawet ostatnio zrobił badanie i zanim mój M. zdążył zapytać, lekarz sporzał na mojego i palnął "wiem o co chce Pan zapytać - tak oczywiście może Pan nadal współżyć z żoną" M. normalnie spalił się na miejscu:zawstydzona/y:

cześć ! jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam od wczoraj ale powolutku postaram się wam odpisywać
Dziewczynki... przepraszam że tu o tym piszę ale właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka (też lutówka) straciła swoje maleństwo - dziś się okazało że płód był martwy... nie mogę przestać o niej myśleć, popłakałam się strasznie, chyba zaraz pęknie mi serce...:-:)-:)-(

normalnie poryczałam się jak to przeczytałam! strasznie mi przykro dla twojwj koleznki! wiem cio przeżywa sama straciłam dzidzię i wiem że jest to trudne w kazdym okresie ale teraz kiedy pewnie czuła ruchy widziała płeć to musiało być dla niej druzgocące... strasznie jej współczuję:-(

Jestem po wizycie. Na początku dziękuje Wam bardzo za trzymanie kciukasów :-) Wszystko jest z małym ok waży 330 gram. Nie było to usg połówkowe bo mój gin na takie wysyła do szpitala w którym pracuje i przy okazji będzie wtedy badanie na obciążenie glukozą.
Tym razem już ewidentnie było widać siusiaka i całą resztę, urósł mu przez miesiąc hehe

ale twój syneczek dużudki już gratuluję ! trzymaj się mocno a jak będzie mniał na imie macie już jakieś wybrane?

hey wlaśnie skończyłam ryczeć

.....mam łożysko przodujące więc juz do końca ciąży w domu lub w szpitalu....dostałam L4.....na miesiąc

widziałam maleństwo ale przez pochwę nie dało za wiele zobaczyć a przez brzuch nic nie widać bo ma za dużo tłuszczyku...serce bije, ma żołądek i nerki ale nic wiecej lekarz nie widzi niestety chyba jest prawidłowo rozwinięte jak na swój wiek.....w związku z czym w 22 tygodniu mam jechać na USG do Łodzi do jakiejś kliniki podobno maja super USG i tam mi sprawdzą co i jak jestem przerażona.....rycze non stop.....i załamana.....boje sie ze coś zobaczył i dlatego mnie tam wysyła.......

nio głowa do góry trochę się plany pokrzyżowały ale jakoś się to ułoży z tym L4 a co do badania to jest standardowa wizyta więc dziewczyno nie zamartwiaj się na zapas;-)

Najeli ja już kiedyś taką propozycją rzuciłam (o ile pamiętam:-p), że jedna czy dwie dziewczyny mogłyby napisać do innych dziewczyn na priva swój numer telefonu i wtedy jak któraś znalazłaby się w szpitalu lub z innych powodów nie miałaby dostępu do neta to mogłaby poinformować smsem i nie denerwowałybyśmy się i wiedziałybyśmy co się dzieje:-) co myślicie o tym pomyśle???

fajny pomysł j

jasne głodnemu chleb na myśli....jeny jakie my robimy kombinacje alpejskie......

Panie doktorku a może wkładać tylko czubeczek ????

Albo żebyś chociaż mogła posmyrać czubeczkiem:sorry:

nie martwcie się zapytam zapytam......wypytam o techniki i stany dozwolone......nadmienię że dupne zabawy odpadają z powodów duchowych

:-D:-D:-D:-D:-D:-DDo czego to przyszło że trzeba tak kombinować!! ;)

Mój M. to na każdej wizycie o to pyta, lekarz nawet ostatnio zrobił badanie i zanim mój M. zdążył zapytać, lekarz sporzał na mojego i palnął "wiem o co chce Pan zapytać - tak oczywiście może Pan nadal współżyć z żoną" M. normalnie spalił się na miejscu:zawstydzona/y:
Biedny ten Twój Mężuś doktorek kto zgasił na samym początku;-)

reklama
Do góry